|ספוילר
CF
בכלל, זה הפך רק את הדמות של קטניס למעניינת (כל השאר היו די... שטחיות כאלה, אפילו היימיץ' וסינה שהם כל כך מתוסבכים ומגניבים), אבל לא מעניינת מהסיבות הנכונות. כשקטניס יוצאת מהזירה והיימיץ' אומר לה שהם לא אוהבים את מה שהיא עשתה להם, אז היא כזה "אההה לא אני פשוט ממש נהניתי ממה שהם עשו לי
" בציניות כשבפועל קטניס של הספר נלחצת מהידיעה שעלולים לפגוע בה ובמשפחה שלה. פה זה נראה כאילו היא מתראיינת עם פיטה סתם כדי להשקיט את היימיץ' אבל בספרים כל הראיונות קורים רק ב-CF וב-HG היא ישר הולכת לפיטה ב-"אומייגאד פיטה אנחנו צריכים להמשיך לזייף את זה!!11"
ונכון, ברור שכאן הזוגיות היא ממש לא האישיו
אבל כמו שאני תמיד אומרת, האישיו מבחינתי היה שקטניס תצליח בסופו של דבר לתת מקום טוב יותר ליקרים לה. לפרים ולאמא שלה. ושהיא כמובן תצליח להישאר לצידן.
וכשהיימיץ' אומר לקטניס ב-CF שהיא תצטרך להיות עם פיטה כל חייה וקטניס פשוט מרגישה שאלו החיים שהקפיטול יכפה עליה ולא החיים שהיא באמת רוצה להגיע אליהם - אני הבנתי לגמרי לאיזה צד אני שייכת...
וגם בסרט, כתבתי את זה כבר בשרשור האימתני, כשקטניס יוצאת ומסתכלת מצד אחד על פיטה, שהוא ג'וש האצ'רסון בחליפה מצועצעת עם שיער צבוע, לעומת גייל ופרים שנראים כל כך טבעיים וכל כך מה שהיא רוצה... ממש נצבט לי הלב
קפיטול VS החיים ב-12... אני בוחרת ב-12