אתגר 30 יום: יום 27!
CF

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 27!
CF

טיק טק.

יום 27: הסצינה האהובה עלייך מCF

פאנגירל

New member
אעאעאעהא
CF

כשקטניס שואלת את פיטה למה הוא לא מעיר אותה כשיש לו סיוט, ופיטה עונה לה:
My nightmares are usually about losing you. I'm okay once I realize you're here.

N o R i K o

New member
צקצק דניאל

עוד מעט אני אפרסם כאן חפירה ותכעסי על עצמך שהעזת להתלבט

היית צריכה לראות אותי בסרט

הגענו, וכולי כזה- טים גייל!! בארור!! אין שאלה!
וכל כמה סצנות היה לי משבר אמונה
אולי פיטה?
לא לא, גייל
אבל אולי פיטה?
גייל!
פיטה!
לא מה פתאום, גייל!!!!!

יצאתי משם מבולבלת נורא
חברתי שהייתה איתי שהיא טים פיטה, היתה מרוצה למדי מכל הסיפור.

N o R i K o

New member
כתבת 4 פעמים גייל ופיטה רק 3

בלב את טים גייל

ושמעי, בסרט לא רואים את המחשבות של קטניס. מכאן לא רואים שהיא חושבת על גייל ב-80% מהזמן. ומכאן גם לא מבינים שהיא מנצלת את פיטה ולא באמת אוהבת אותו.
אם הייתי רואה רק את הסרט בלי לקרוא את הספר, הייתה לי תגובה שתאהבי מאוד:
"מה הקטע עם הטים גייל? זה כמו טים ג'ייקוב... אבל היא אוהבת את אדוארד ._."
(עכשיו אני אקווה שאת טים אדוארד בשביל לא להביך את עצמי
)
לא שזה גרם למערכת יחסים בין קטניס ופיטה לעניין אותי...
זה פשוט גרם לי לחשוב שמבחינת הסרטים לקטניס לא כזה אכפת מגייל.

אבל כמו שאמרתי, הרגשתי שהיא גם לא חושבת על פרים ועל אמא שלה מספיק ._. ממש חסרה לי הקטניס שלי בסרט...

אל חשש, אני אכן טים אדוארד
|אקשן

מצד אחד, כמו שחפרנו קצת בפורום דמדומים השכן- בדמדומים רוב העיסוק הוא מערכת היחסים בין בלה לאדוארד. זה הדגש של הספרים. לכן הטימים הם מהותיים.. כי הם המרכז של הסיפור. אבל פה, כמו שאמרנו פעמים רבות- זה כל כך לא האישיו. זה חלק ממנו, כמובן- אבל הדגש של הספרים הוא קטניפ שלנו- ולא בהכרח אהבתה לגייל ולפיטה (שימי לב שכתבתי את גייל ראשון
)

מצד שני- ברור שזה עדיין חשוב
וכן אני מסכימה, לכן לא אהבתי את נקודת המבט של הקפיטול שקיבלנו בסרט.. הייתי מעדיפה שתהיה קריינות של המחשבות של קטניס
זה היה יותר נאמן לספר.

CF

מה גם שאם למשל, המצנחים מגיעים עם הסברים... זה קצת יוצר בעייתיות לסרט השני בנקודות מסויימות

המשך
כי תפוז קטע אותי

זה משמ הפריע להבין המון דברים. בעיקר את מערכת היחסים עם פיטה, אבל גם המון דברים בזירה... זה שהיא חשבה שהוא בגד בה וחבר לקרייריסטים, כל המחשבות בהתרחשויות עם פוקספייס, כל המחשבות שלה על פרים וגייל.... קצת איבדנו את זה. לי באופן אישי זה פחות הפריע, כי לי זה כבר היה ברור, בגלל הספר.... סוג של השלמתי בראש
אבל אין ספק שזה קצת מסרס את הדמות של קטניס, ומערפל את הכוונות שלה ואת מה שמוביל אותה, בעיקר מבחינת צופים שלא קראו את הספרים.

N o R i K o

New member
|ספוילר
CF

בכלל, זה הפך רק את הדמות של קטניס למעניינת (כל השאר היו די... שטחיות כאלה, אפילו היימיץ' וסינה שהם כל כך מתוסבכים ומגניבים), אבל לא מעניינת מהסיבות הנכונות. כשקטניס יוצאת מהזירה והיימיץ' אומר לה שהם לא אוהבים את מה שהיא עשתה להם, אז היא כזה "אההה לא אני פשוט ממש נהניתי ממה שהם עשו לי
" בציניות כשבפועל קטניס של הספר נלחצת מהידיעה שעלולים לפגוע בה ובמשפחה שלה. פה זה נראה כאילו היא מתראיינת עם פיטה סתם כדי להשקיט את היימיץ' אבל בספרים כל הראיונות קורים רק ב-CF וב-HG היא ישר הולכת לפיטה ב-"אומייגאד פיטה אנחנו צריכים להמשיך לזייף את זה!!11"

ונכון, ברור שכאן הזוגיות היא ממש לא האישיו

אבל כמו שאני תמיד אומרת, האישיו מבחינתי היה שקטניס תצליח בסופו של דבר לתת מקום טוב יותר ליקרים לה. לפרים ולאמא שלה. ושהיא כמובן תצליח להישאר לצידן.
וכשהיימיץ' אומר לקטניס ב-CF שהיא תצטרך להיות עם פיטה כל חייה וקטניס פשוט מרגישה שאלו החיים שהקפיטול יכפה עליה ולא החיים שהיא באמת רוצה להגיע אליהם - אני הבנתי לגמרי לאיזה צד אני שייכת...

וגם בסרט, כתבתי את זה כבר בשרשור האימתני, כשקטניס יוצאת ומסתכלת מצד אחד על פיטה, שהוא ג'וש האצ'רסון בחליפה מצועצעת עם שיער צבוע, לעומת גייל ופרים שנראים כל כך טבעיים וכל כך מה שהיא רוצה... ממש נצבט לי הלב
קפיטול VS החיים ב-12... אני בוחרת ב-12

לגמרי מסכימה עם כל מילה
MJ

לכן נקודת האור היחידה שלי בסוף של MJ היא שהיא חייה את חייה במחוז 12. כל כך פחדתי שישאירו אותה בסוף בקפיטול, או ב13 הנוראי

אוי זה קל
CF

טוב למען האמת יש שתיים

הראשונה - קטניס מתחרפנת אחרי ההצלפה של גייל ויושבת לידו כל הלילה ומנשקת אותו ושלמות
כי זה כל כך מושלם וקטניס כל כך מבינה מה קורה שם. היא מבינה לאן היא שייכת !
והשניה- בפרדוקס מושלם אבל השיחה של פיטה וקטניס שהוא נותן לה את המשכית. אז נכון זה בתוך המשחק ונכון זה מריח לא אמיתי א-ב-ל אני באמת אוהבת את פיטה .. והוא באמת מקסים

למעלה