אתגר 30 יום - יום 4

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום - יום 4

יש לי הרגשה שהמשחק הזה יימשך קצת יותר מ-30 יום כל עוד אני בצה"ל. יום 4:
דמות שאת\ה אוהב\ת וכולם שונאים.
ואנשים... U Y no fanart? יהיה נחמד מצדכם לחלוק את האוסף עם כולנו

N o R i K o

New member
לא נורא- יותר זמן, יותר טוב! D:

ככה נהיה מלאי מתח לקראת היום הבא! D: והממ... דמות שאני אוהבת וכולם שונאים? לא יודעת... לא חושבת שיש כזו. אולי קטניס. למה אני אוהבת אותה הסברתי פה~ אני מבינה למה לא אוהבים אותה, באיזשהו מקום בתור דמות ראשית היא תמיד מתחמקת מלעשות את הדבר האמיתי. קולינס עושה לה המון הנחות ובמקום להוליך אותה בדרכה שלה ולתת לה לקיים החלטות היא פשוט מתחמקת מהן. אבל אני לא מאשימה את קטניס, אני מאשימה את קולינס. בעצם, קולינס יצרה את קטניס
אבל את קטניס אני אוהבת כי יש בה משהו חם ואנושי שכמו שאמרתי, מאוד היה לי קל להתחבר אליו. ואני צריכה לאהוב את הדמות הראשית בשביל לאהוב ספר. נראה לי שלא הייתי גורמת לפורום הזה להיפתח אם לא הייתי אוהבת את קטניס
ומאגר הפאנארטים שלי די דל. יש בו בעיקר גייל\קטניס
את בטוחה שאת רוצה להוסיף את זה לאוסף שלך? הנה, פיטה\קטניס בשבילך D:

אוקייי

יש לי כזה .. נראה לי .. אני מדברת על סנאו . הסיבה שאני אוהבת אותו היא שהוא בתכלס דמות ממש מעניניית . הוא אמנם סדיסט לא קטן אבל הוא אחד שהייתי מוכנה ללמוד עליו עוד כמו לדוגמא למה הוא נהיה כזה. חוץ מזה שהוא רשע מגניב כזה לא יודעת, למדתי להשלים איתו כזה . והוא לגמרי עדיף על קוין

N o R i K o

New member
באמת מגניב
MJ|

הוא אשכרה היה מוכן לשתות רעל כדי להפיל את היריבים שלו... מעניין מה הוביל אותו לזה. צקצק, איזו דמות מעניינת לא מוערכת...

N o R i K o

New member
פלוטארך הוונזבי מספר פעם
MJ

שסנואו היה מרעיל את היריבים שלו, וכדי שלא יחשדו בו הוא גם היה שותה מהכוס המורעלת. ואז מה שקרה זה שהיו לו פצעים בפה ובגלל זה הוא מריח כמו דם, וזה למה הוא מנסה להסתיר את הכל בריח של ורדים...

אההההההההה נכון נכון!!! תודה! קולינס הזאת....

איזה מוח יש לה שתהיה בריאה חחח

Billy Shirs

New member
פיניק אמר את זה
MJ

בווידוי המצולם שלו של "נהגו למכור את גופי". זה החומר ממנו עשויים פאנפיקים.

אממ לא חושב שיש דמות שאני אוהב וכולם שונאים

אולי באמת אם יש הרבה ששונאים את קטניס...

למעלה