אתגר 30 יום: יום 5

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 5

לחצו כאן ליום 4! DDD: אז אחרי שמאיזשהי סיבה תפוז לא נתן לי לפרסם פה הודעות במשך יומיים, נלחמתי כנגד כל הסיכויים (שלא היו לטובתי) כדי לפרסם את האתגר גם היום.
סצינת הקרב האהובה עליכם.

Billy Shirs

New member
נמ...

קייטו, קטניס ופיטה בקרב הסופי על הקרן. כמה מתח ומגניבות בסצינה אחת. התחלתי לאהוב את זה ממש מהרגע הראשון, שקייטו רץ ישר אליהם אבל בכלל לא מייחס אליהם חשיבות כי הוא נס על נפשו. כשקטניס זונחת את פיטה לאנחות ומטפסת על הקרן בעצמה. אאוץ'. כשהם כולם על הקרן אבל פיטה לכוד באחיזה של קייטו ומצייר עליו איקס, ונפילתו העגומה למוות שהיה לדעתי הכי כואב ומייסר בכל הטרילוגיה. רק אני חושבת שקייטו ממש תותח כי הוא הצליח להילחם בכלבים האלה במשך שעות עד שבסוף הוא כבר לא הצליח יותר?

N o R i K o

New member
וואו, לא יודעת
MJ

קשה לי לומר כי איכשהו הקרבות תמיד... איכזבו אותי ס.ס האקשן בפועל היה ממש ממש טוב וזה מה שעניין, אבל כשזה הגיע לקרב של ממש, תמיד הייתי כזה "נו, קולינס... "
היה לה קטע כזה שהיא פשוט הייתה קוטעת את המתח במשהו גרוע! ממש ממש ממש ציפיתי שקטניס וקייטו יילחמו אחד נגד השני ושהוא יהיה הרצח האמיתי היחיד שלה (כי הזה של ההוא ממחוז 1 היה עבור רו וזה לא באמת נחשב) וכל מה שקרה בפועל היה קצת מעצבן. ~_~ הקטע עם הטציות-זאבים לא עשה את האפקט שציפיתי שהוא יעשה על קטניס, הוא סתם היה כזה... אע. באותו רגע היא הייתה קצת אדישה לזה ועצוב לי שקייטו לא מת בקרב, במוות הראוי לו, אלא סתם נאכל באכזריות ע"י זאבים
אני חושבת שבפועל ה"קרב" שהכי אהבתי היה האחרון. הזה שבו גייל וקטניס נותרים לבד בקפיטול, רואים את כל הפליטים, בריב צמוד עם המורדים ואוכפי השקט, יורים לכל מקום... כססתי ציפורניים בטירוף גם כי הם אחרי הכל שתי הדמויות האהובות עליי, וגם כי קטניס הייתה שניה לפני המשכן של סנואו. כשאוכפי השקט לקחו את גייל כבר הייתי "אומייגאדדדד#%@#%@#
" וכל כך תהיתי מה יקרה כשקטניס תהיה שם לבדה... ואז הגיע החלק המטומטם בעולם עם המוות של פרים ו... ביי ספר עם הגיון ._.

Billy Shirs

New member
לדעתי היא כן הרגה אותו באמת.

הרי כשהיא ירתה לו את החץ ביד זה היה במטרה להפיל אותו ולשחרר את פיטה באותו זמן. היא התכוונה שזה יקרה. גם אחרי כל השעות האלה שהוא סבל שם למטה (רק לי זה נראה ממש מגעיל שהיא ופיטה מנהלים שיחה רומנטית באמצע שכל זה קורה?) היא בסופו של דבר הרגה אותו סופית עם המתת החסד הזאת.

N o R i K o

New member
לא יודעת, הוא היה קצת חסר אונים

רציתי קרב וואן און וואן.
רציתי שהיא תסתכל לו בעיניים ותגיד "Die Bitch Dieeee" והמממ כן, פיטה
"קטניס לא משנה מה הסיטואציה תזכרי שאני אוהב אותך!@#$@#%"

Billy Shirs

New member
באמת קצת חסר טאקט מצדו...

להיות ג'נטלמן בזמן שקייטו נאכל למוות. ובכל זאת, קטניס אמרה שהוא לא היה כזה מסכן על ההתחלה. שהוא כן הצליח להרוג כמה כלבים ונלחם בהם לא רע בזמן שהוא ניסה לעלות בחזרה על הקרן. לקח להם די הרבה זמן להתיש אותו וגם אז הוא נלחם גם בזה כדי להגיע לזווית שממנה קטניס תוכל לירות בו.

למעלה