אתגר 30 יום: יום 6

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 6

יום 5? והנה אחרי עוד הפסקה של כמה ימים... חזרתי
וזה מביא אותנו היישר ל... יום 6: סצינה שגרמה לך לצחוק בבקשה, אל תהססו לשתף אותנו בפרטים, שהרי כפי שכל מורה אומרת: כולנו רוצים לצחוק.

Billy Shirs

New member
ואצלי זה ללא ספק...
CF

קטניס ופיניק מעירים את פיטה. הדבר הזה גרם לי לצחוק בקול רם באמצע הרכבת ולזכות לכמה מבטים מאוד לא נעימים. ואז הדבר הזה גרם לי לצחוק בקול רם באמצע השמירה, אבל אף אחד לא היה שם, וגם מותר לנו לקרוא ספרים אז זה בסדר.

N o R i K o

New member
האמת שהיו הרבה!

אז בוא ניקח אחת מכל ספר... HG: כשקטניס אומרת לפיטה "Too bad you can't frost someone to death" - אני חושבת שצחקתי חצי שעה אח"כ
CF: ... ג'והאנה העירומה מטרידה את קטניס, כנ"ל פיניק והסוכר. האמת שאני לא ממש זוכרת את הסצנות כפי שהן, אני רק זוכרת שזה הצחיק אותי
ו-MJ
: ... פיניק מתפשט למול קטניס ובוגס- "Does this bother you?" ואז קרסידיה אומרת לקטניס שחבל שהיא לא חתיכה כמו גייל ובוגס אומר "אל תנסי להרשים אותנו, הרגע ראינו את פיניק אודייר בתחתונים"
סוף~

noa1510

New member
טוב, הפעה הראשונה שממש

צחקתי בקול, ופשוט -לא הפסקתי- הייתה ה"חילזון מת" של היימיטץ וה"רומנטית כמו בוץ". אני פשוט חולה עליו. כבר אמרתי?
היו עוד, אני בטוחה! אבל אלה הזכורים עליי בעיקר מהספר הראשון. ומהספר השני והשלישי, למטה
השני- הקטע שקטניס באה לשתות אצל היימיטץ', ואז הם מעבירים בניהם שיחת הזדהות בקשר לדעת שניהם שקטניס זבל וגם בעוד מאה שנה לא תהיה שווה את פיטה. אני מזכירה שהצדדים פה הם- היימיטץ', וקטניס.
זה גם הצחיק אותי..
ולשלישי... בשלישי, היה קטע שקטניס מנסה להבהיר כמה פרים נהייתה בוגרת מכל מה שקרה אז כדי להדגיש את בגרותה היא בטעות קוראת לה "בת אלף"
זה סתם העביר גיחוך אבל מה שממש הצחיק אותי הייתה השורה של בוגס- "אל תצפי שנתרשם יותר מדי. בדיוק ראינו את פיניק אודייר בתחתונים".
זה באמת קרע אותי!!

Miss Lavet

New member
לשלישי

המוות של בוגס. אין לי מושג למה אבל איך שקרעתי את זה התפוצצתי מצחוק (התירוצים היחידים שיש לי זה שסוויני טוד (סרט על רוצח סידרתי) מעודד אותי ושגם צחקתי בסרט השמיני של ה"פ שסנייפ מת (זה הזכיר את המוות של טרפין גם מסוויני טוד (זה אותו שחקן- אלן ריקמן)))

Billy Shirs

New member
זה קצת מוזר

אבל גם אני מתה על סוויני טוד
ראיתי את זה המוןןן וגם קניתי פוסטר בשלב מסוים. למרות שעכשיו כבר נמאס לי ואני צריכה אחד חדשO0

Miss Lavet

New member
סוויני טוד זה אהבת חיי הבלתי מעורערת

תפקיד חיי זה גברת לאבט, השחקנית האהובה עלי (מן הסתם) זו הלנה בונהם קרטר ואני מגדירה את עצמי בתור ברטונית
גם לי יש פוסטר של סוויני טוד, אני רוצה עוד (במיוחד של גברת לאבט) את צוחקת עלי?! מה שהיה יותר מוזר זה התגובה שלי שהמוות של זנב תולע לא היה כמו בספר (בספר הוא חונק את עצמו) בגלל שזה לא דמה למוות שלו בסוויני טוד
אני אדם שמאשים את כל הדמויות בסוויני טוד במוות של גברת לאבט (חוץ מטובי), גברת לאבט היא אני!, התגברתי על קראש אובססיבי משחקן בזכות הסרט, אני מצוטט סצנות שלמות מהסרט, אני נותנת דוגמאות מסוויני טוד בשביל להסביר מצבים מסויימים (כמו שאריק פורמן משנות ה-70 עשה עם מלחמת הכוכבים), אני מצדיקה את גברת לאבט וחושבת שהיא הקורבן... אז זה הרבה יותר מוזר
ועוד משהו: גם את הרגשת שהסרט האחרון של ה"פ (השביעי והשמיני) הם פגישת מחזור של סוויני טוד אחרי שסוויני טוד היה פגישת מחזור של ה"פ?

Billy Shirs

New member
את מכורה הארדקור

לא ממש הבנתי למה כל שאר הדמויות אשמות במוות של גברת לאבט, הרי רק סוויני הרג אותה והיא די הביאה את זה על עצמה. זו לא ממש אשמתו של אף אחד לדעתי
זה נראה לי נורא מוזר לראות את סנייפ ובלה ביחד, אבל זה גם די חמוד, אני גם מאוד אוהבת את אלן ריקמן, פשוט אין תפקיד שהוא לא עושה בצורה יוצאת מהכלל. לא נראה לי שבסוויני טוד מישהו יבוא ויטרח לחנוק את עצמו כשג'וני דפ עושה עבודה כל כך טובה והם לא צריכים לנקוף אצבע בשביל זה

Miss Lavet

New member
את זה אני יודעת כבר מזמן

אגב, אם אנשים שמכירים אותי היו קוראים את התגובה הזו הם היו כבר מספידים אותך (כשאני מדבר על סוויני טוד זה לעולם לא נגמר... בגלל זה סותמים לי את הפה כל פעם שאני מדברת על זה
) מה לא ברור? פירלי גרם למותה בכך שהוא הביא על עצמו את המוות שלו, קנה ארנקים שילד בן 12 יכול לזהות מקילומטרים והביא בעקיפין את הרעיון לפשטידות אדם, אנתוני אשם בכך שהפריע בניסיון הראשון של סוויני לרצוח את טרפין, במפורד אשם בזה שבא באותו ערב וגרם להבאתה של לוסי (בעע
), לוסי אשמה בזה שבאה בכלל וגרמה לכך שסוויני ירצח אותה, טרפין אשם בזה שהוא תפס בשולי שמלתה של גברת לאבט וגרם לה לצרוח שמתוצאה של זה סוויני ירד למתה וג'ואנה אשמה בגלל שהייתה כל-כך לא חכמה והציצה לנסיון ההתאבדות של סוויני! מה זאת אומרת הביאה את זה על עצמה?! היא לא שיקרה לו! היא לא אמרה לו שלוסי מתה היא רק אמרה לו שהיא הרעילה את עצמה! היא חסכה לו אמת כואבת, מה עדיף לדעת? שאשתך מתה או משוגעת עם תעודות?! היא אהבה אותו, הוא היה אהבת חייה והוא בטיפשותו הלך אל הבלונדית המטומטמת במקום לגברת לאבט שנועדבה לו (ואני מצוטט: "גברת לאבט איך חייתי בלעדייך כל השנים האלו אין לי מושג") ואת במפורד! את צודקת בעניין של אלן אבל מי שגנב בסוויני טוד את ההצגה זאת הלנה בונהם קרטר
לא... בסרט סוויני משסף לבמפורד את הגרון ובה"פ היד שזנב תולע קיבל מוולדי חונקת אותו (עזבי... יש לי בעיות) אגב- כנראה סוויני טוד היה סיפור אמיתי, לפני שזה היה למחזר זה היה מחזה ורק בשנת 71 סוויני טוד הפך להיות מחזר... נראה לי שהבנת עכשיו למה התכוונתי שמי שמכיר אותי היה מספיד אותך כבר

Billy Shirs

New member
זה בסדר,

עברה שנה מאז שראיתי את זה בפעם האחרונה אבל אני עדיין זוכרת פחות או יותר מה הולך שם. את יודעת שכל ההאשמות האלה ממש מופרכות, נכון?
אולי הם גרמו לכך מאוד מאוד בעקיפין אבל זה לא נחשב שהם אשמים. זה כמו להגיד שמישהו אשם במשהו בגלל שהוא נולד, זה הזוי
והיא כן שיקרה לו! ברור שהיה עדיף לו לדעת שהיא משוגעת, גם הוא בעצמו מטורף לא קטן. הם היו מסתדרים יפה. וראית איך הוא הגיב אחרי שהוא הרג אותה, ראו שהוא היה מעדיף להיות איתה. אם היא הייתה מספרת לו הוא היה הולך אליה 100%. כן, היא יותר מתאימה לו, אבל הוא לא אוהב אותה... כאלה הם החיים.

Miss Lavet

New member
זה לא מופרך

אני לא ארחיב בנושא כי אני אתעצבן איך בדיוק הא שיקרה לו?! ועדיף לחשוב שהיא מתה מאשר לדעת שהיא משוגעת! בגלל זה אני אוהבת את הסרט הזה! התאהבתי בגבר שלא יכל לאהוב אותי והיה שקוע באשתו המטומטמת!.... זה מסובך... הייתי מסבירה לך טוב מאוד למה אבל אני לא יכולה להסיר בכתב

למעלה