את זה אני יודעת כבר מזמן
אגב, אם אנשים שמכירים אותי היו קוראים את התגובה הזו הם היו כבר מספידים אותך (כשאני מדבר על סוויני טוד זה לעולם לא נגמר... בגלל זה סותמים לי את הפה כל פעם שאני מדברת על זה
) מה לא ברור? פירלי גרם למותה בכך שהוא הביא על עצמו את המוות שלו, קנה ארנקים שילד בן 12 יכול לזהות מקילומטרים והביא בעקיפין את הרעיון לפשטידות אדם, אנתוני אשם בכך שהפריע בניסיון הראשון של סוויני לרצוח את טרפין, במפורד אשם בזה שבא באותו ערב וגרם להבאתה של לוסי (בעע
), לוסי אשמה בזה שבאה בכלל וגרמה לכך שסוויני ירצח אותה, טרפין אשם בזה שהוא תפס בשולי שמלתה של גברת לאבט וגרם לה לצרוח שמתוצאה של זה סוויני ירד למתה וג'ואנה אשמה בגלל שהייתה כל-כך לא חכמה והציצה לנסיון ההתאבדות של סוויני! מה זאת אומרת הביאה את זה על עצמה?! היא לא שיקרה לו! היא לא אמרה לו שלוסי מתה היא רק אמרה לו שהיא הרעילה את עצמה! היא חסכה לו אמת כואבת, מה עדיף לדעת? שאשתך מתה או משוגעת עם תעודות?! היא אהבה אותו, הוא היה אהבת חייה והוא בטיפשותו הלך אל הבלונדית המטומטמת במקום לגברת לאבט שנועדבה לו (ואני מצוטט: "גברת לאבט איך חייתי בלעדייך כל השנים האלו
אין לי מושג") ואת במפורד! את צודקת בעניין של אלן אבל מי שגנב בסוויני טוד את ההצגה זאת הלנה בונהם קרטר
לא... בסרט סוויני משסף לבמפורד את הגרון ובה"פ היד שזנב תולע קיבל מוולדי חונקת אותו (עזבי... יש לי בעיות) אגב- כנראה סוויני טוד היה סיפור אמיתי, לפני שזה היה למחזר זה היה מחזה ורק בשנת 71 סוויני טוד הפך להיות מחזר... נראה לי שהבנת עכשיו למה התכוונתי שמי שמכיר אותי היה מספיד אותך כבר