אתגר....

shiri_b

New member
ממממממ

אם מחשבים את is there a doctor in the house היא מתה שם (גבריאל), זינה מתה שהיא נפגעה מהעץ. שתיהן נצלבו. אח"כ גבריאל מתה באימהות וארס החזיר אותם. אפשר להחשיב את coming home..אבל אני לא מחשיבה
. אז גבריאל: 3 פעמים (אני לא מחשיבה את זה שהיא נפלה לבור...היא לא מתה!) וזינה: 2 (אני די בטוחה ששכחתי פה משהו....)
וכמובן בסוף העונה השישית......זינה מתה

Dafi the Mighty

New member
הממ...

זה לא נחשב שזינה מתה בפרק The Greator Good, נכון? היא רק נכנעה לרעל... נראה לי ששמת הכל. משום מה, רק שתי פעמים לזינה למות נראות לי מעט מדי גם...

gabrielle

New member
המוות העיקרי של גבריאל היה

כשהיא נפלה לבור... אי אפשר לא להחשיב את זה... אפילו המפיקים לא הצליחו להביא סיבה מספיק טובה לאיך היא חזרה לחיים... אני חושבת שזינה החזירה אותה כשהיא הלכה לשאול... אבל ברור שהיא מתה שם

shiri_b

New member
לא חושבת....כי

גבריאל והופ חזרו בלי פגע, שזינה הלכה לשאול הם אמרו לה שגבריאל לא אצלם ואז היא חשבה שהיא בשאול המיוחד לאמזונות משהו כזה. היא הלכה לשם ואז אלטי הראתה לה שהיא וגבי הולכות למות יחד וזינה הבינה שהיא לא מתה... המפיקים לא נתנו דרך לזה שהיא חזרה לחיים משמע אני לא רואה שהיא מתה מההתחלה.... אבל זו רק אני

shiri_b

New member
זה עיניין לא פתור....אפשר לראות

את זה בשני הכיוונים לדעתי, כי זינה לא עשתה כלום כדי להחזיר אותה. הופ גם ניצלה ולא ראו אף אחד שמחזיר אותן או נתנו הסבר על זה... אז לי זה לא הגיוני שהיא מתה שם... אבל שוב זה עיניין ממש לא פתור ואין לי מושג איך להחשיב את זה. אני אישית לא מחשיבה את זה...

gabrielle

New member
למה דווקא את הופ כן הסבירו...

הופ אמרה לגבריאל שדיהאק הציל אותה מהלהבות... או לפחות ככה היא תיארה את זה... אוף גם אני לא יודעת

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif לפרק שעוד לא שודר בסטאר

בעצם אני לא הולכת לספיילר פה את תוכן הפרק (Soul Possession) אלא רק להגיד שמסבירים שם מה באמת קרה בקטע של הלבה. אבל ההסבר הזה כל כך מגוחך וכל כך לא הגיוני, עד שעדיף שהם לא היו מסבירים על הקטע הזה!

Benjemin

New member
מגזין מורחב על מותם ! בלעדי !

לשאלתך (או לאתגרך) , זינה וגבריאל מתו מספר פעמים במהלך כל העונות . היו פעמים שזינה מתה ממקרים מסוימים לבדה , ואותה סיבה בקשר לגבריאל . אך , כמובן היו גם את הפרקים שקרעו את ליבם של הצופים כשהן מתו יחדיו . הנה , כל הסצנות שבהן זינה וגבריאל מתו : במגזין מורחב לגמרי !
גבריאל מתה (כמעט מתה , לא בעצם 100% מתה) , כאשר היה פרק קשה ביותר ואלים שקבוצת- אינדיאנים תקפו שבט מסוים , וזינה וגבריאל מנסות לעזור לפצועים בבית- החולים . האינדיאנים הרגו כל אדם (בעזרת חיצים ומקלות חדים) שיצא מן בית- החולים , ושגבריאל יצאה לרגע לעזור לעוד כמה , היא נורתה מחץ . גבריאל מתה ... זינה ניסתה במשך חמש דקות לנסות להחייאות את גבריאל , ללא כל הצלחה . וכשינה ראתה שהיא איננה מגיבה , היא בכתה ודפקה על החזה של גבריאל , גבריאל ירק מים נשמה וחזרה לחיים , אך אכן היא מתה !
גבריאל מתה (פעם נוספת) כאשר היה קרב סוער בין זינה וגבריאל אל מול ארס ו- Hope ("תקווה" – בתה של גבריאל) . כשזינה רצה להרוג את גבריאל בסכין , ארס הסיט את גבריאל כלפי זינה , וגבריאל רצה לעבר בתה , דחפה את זינה ונפלה עם בתה לבור המלא בלבה . הפרק נגמר כשזינה וג´וקסר נמצאים על באר הלבה בוכים. פרק קורע לב ! שגרם לכל הצופים להזיל דמעות ! במהלך הפרקים שלאחר- מכן , זינה מחפשת אחר גבריאל ונתקלת בכל הזיכרונות שלה מעברה . כאשר היא נכנסת לשטח האמזונות , היא נזכרת בדברים נוראיים שביצעה לאמזונות בתקופתה שהיה לה כוחות עם אלטי . Remember Her ? לאחר- מכן , היה דבר לא ברור שהחזיר את גבריאל לחיים , זינה הרגישה זאת לאחר שנכנסה לשאול , ופגשה את איידס (לא המחלה , האל) , שיחזיר את גבריאל אך לא החזיר , אבל בסוף היא חזרה לחיים !
זינה מתה לראשונה , כאשר היא ניסתה להציל קבוצת- ילדים מידי אינדיאנים , ובול עץ (שהיה כמלכודת) ענקי וכבד פגע בזינה ועילף אותה בצורה קשה , והרג אותה לאחר מספר ימים , כאשר גבריאל סוחבת את זינה על ארגו (סוסתה הבלונדינית של זינה) , לחברם הסיני שניסה להציל את זינה , אך ללא כל הצלחה . בזמן הזה , ישנם פלשבקים של מסעה של זינה עם צבאה כאישה רעה ואל דרכה למוות ! לא זכור לי איך היא קמה לחיים בחזרה , ואם יש איזשהו קשר לכך שזינה מן העולם התחתון ניכנסה לגופו של מלך הגנבים (חברם של זינה וגבריאל , אוקטוליוס), אבל לא נורא אם לא הנה הקטע שהיא (נראה לי ...) מתה שוב .
זינה מתה , והאמזונות מעוניינות לשרוף את גופה של זינה , גבריאל מאשרת על כך אך ברוחה של זינה מן העולם התחתון היא איננה מוכנה לכך . לכן היא מבקשת מאוקטוליוס (מלך הגנבים) שהיא תיכנס לגופו ותשלט עליו . אוטוליקס מאשר , גבריאל תופסת אותו מנסה לגנוב אותה , וכולאת את אוטוליקס . אוטוליקס מצליח לברוח , זינה משתלטת עליו עוד הפעם , והוא גונב את גופתה של זינה ממש לפני ששורפים את גופה . כשהוא נלחם כמוה , עושה את קולה כמוה , וכמובן איך לא : הסלטות והגלגלונים כמו זינה . גבריאל מבינה שאוטוליקס איננו שיקר , כאשר אמר לה שזינה בגופו , והיא ברחה עימו . ואלאסקה , חברה בשבט האמזונות , שמה שחשוב לה הוא לקחת את מקומה של גבריאל כמלכת האמזונות , מסיטה את האמזונות מגבריאל והיא "כמעט" עולה לשלטון . לאחר מספר דברים שקרו , גבריאל נותנת לזינה ממותה לטעום את אוכל האלים (האימברוזה) , והיא חוזרת לחיים תשושה ועייפה , סוף טוב ויפה של משולש אהבה : זינה , גבריאל ואוטוליקס ! ועכשיו , מותם יחדיו ...
זינה וגבריאל מתו יחדיו לראשונה , כשהחיזיון של זינה עליה ועל גבריאל מתות על צלב הרומאים ברומא , מתחיל להיראות אליה אמיתי . עקב כיבוש הרומאים , נוסעות זינה וגבריאל כלפי רומא , וזינה מתחילה להבין שכל המסע שהן עושות מתחיל להתממש כפי שהיא חזתה עד למותן . קליסטו (אם תאמינו או לא) לבושה בבגדי מלאך (רק תחפושת אל תדאגו ...) עם שאר די קצוץ וקוצים ומזהירה את זינה מן העתיד , ועוזרת לסיזר (לקיסר הידוע לנו מן הסדרה) , ומצילה אותו ממוות כמעט בטוח כשזינה פלשה לארמון וזרקה את הצ´אקרם שלה לעברו . במהלך קרב , ליד חומות רומא , קליסטו מתעצבנת וזורקת את הצ´אקרם לעבר עמוד- השידרה של זינה . זינה נופלת ומשתתקת . גבריאל מתחילה להרוג את הרומאים במיומנות רבה (למרות , שבאותה תקופה החליטה להפסיק להילחם עקב דרך השלום של איליי – מביא השלום) . לבסוף , הן נתלות על הצלב ומתות יחדיו . ככה נגמרה העונה הרביעית (נראה לי , לא בטוח ?!) . זינה וגבריאל חוזרות לחיים כשקליסטו באמת הפכה למלאכית , וכל הרע שעשתה פסח עליה עקב רחמיה של זינה עליה , מפני שזינה יודעת שקליסטו לא הייתה הופכת לרעה אם זינה (בתקופה שזינה הייתה רעה) לא הייתה הורגת את הוריה של קליסטו אל מול עיניה . לאחר תפילה של איליי , הן חוזרות לחיים באותו הזמן , ומבטיחות אחת לשנייה לא להיפרד !
מותם האחרון , פרק מאוד קשה לצפייה היה כשזינה וגבריאל טמנו פח לאלים , שחשבו שהרגו את איב (בתה של זינה) מהכרכרה שנפלה מהצוק ועלה באש . גבריאל שתתה מן הרעל , לפני שהאלים הפכו את הכרכרה וגבריאל מתה . הכרכרה נפלה מן הצוק ועלה באש . גבריאל שרועה על החוף ללא רוח חיים , והיא בוכה כשהאלים רואים אותה נקרעת על כך שגבריאל ובתה מתו (בזמן , שאיב לא מתה היא הייתה מוחבאת אצל חברם הרומאי) . זינה לקחה מן הרעל ומתה אף גם . ארס מכניס את זינה וגבריאל לארון קבורה מקרח , שמונע את הזדקנותם , וכשאור יכה את הקבר הן יחזירו לחיים וכך קרה . לאחר 25 שנה של "קומה" , הן חזרו לחיים . ארס לא נראה במשך 25 שנים , ואיב גדלה לאישה יפהפה אך רעה . החינוך הרומאי , הפך אותה למפלצת חסר- מעצורים (מן זינה בצעירותה , סגירת מעגל ממש לא מרגשת) שמעוניינת אך ורק במוות . בסוף הכל נעשה טוב , ואיב חוזרת לדרך הישר . במיוחד שהיא הייתה פשוט פצצה גם כטובה וגם כרעה ! לסיכום :
גבריאל מתה ... פעמיים לבדה .
זינה מתה ... פעמיים לבדה .
וביחד ... הן מתו אף גם פעמיים . המוות שלהן יחדיו , סחב כל מוות לעונה שלמה . החיזיון של זינה נמשך כל העונה , והתממש אפילו בדברים הקטנים ביותר לאט לאט במהלך שתי עונות לפחות (לדוגמא , שזינה דמיינה את גבריאל נתלה כשערה קצר , ולאחר מקרה מסוים ומאוד אלים עם אלטי , גבריאל אכן גוזרת את שערה לאותה תספורת) ככה זה מתממש . ומותם השני , נמשך לאורך כל העונה , כשהן מנסות להציל את איב מדרך החושך , והתוצאות האיב עשתה כלפי שבטים וכפרים והנקמה שלהם באיב , רדף אחר הצופים כולל העונה השישית – לפחות , שני פרקים של נקמה מצד האמזונות .

Benjemin

New member
בהערה למגזין המורחב !

כמו לכולם, יש כאן מספר טעויות של כתיב מהר . כמו שכתבתי שגבריאל מתה מן הלבה כאשר ניסתה להציל את בתה ממותה . כתבתי שזינה כיוונה את הסכין כלפי גבריאל, אך היא כיוונה את הסכין כלפי "תקווה" בתה של זינה (סתם בלבול ... בלי כוונה) ! בנוסף כתבתי, שלקליסטו היו בגדי מלאך ושאר קצוץ עם קוצים . התכוונתי לשיער קצוץ, התבלבלתי עם הכתיב המהר . דבר אחרון, מלך הגנבים נקרא, "אוטוליקס" תשימו לב שגיליתי שכתבתי את שמו לא נכון ממש בהתחלה שדיברתי אליו !

shiri_b

New member
אני לא יודעת אם באימהות זה נחשב

כמוות, זה גורם להם להיראות מתות אבל ההשפעה פגה כעבור כמה זמן (זה שארס הקפיא אותם פשוט גרם להשפעה להתארך) אז אני לא יודעת אם זה ממש נחשב...

*זינה*

New member
ב"אימהות" - מוות או לא? ../images/Emo13.gif

מצד אחד, היה נראה שגבריאל ואיב מתו ביחד. את זה הבנו מהקטע שזינה נעצה את החרב באתנה (פאריס!!!) וזו לא מתה. מה שאומר, שאיב מתה. כי כל עוד איב בחיים, לזינה היה את הכח להרוג אלים (ואם אנחנו מדייקים בפרטים - יכולת עד הפרק הראשון עם קליגולה...) אבל לא אמרו שומדבר על גבריאל. נכון, איב מתה, אבל אף אחד לא אמר בבירור שגם גבריאל.

shiri_b

New member
אופס...../images/Emo9.gif

התכוונתי בlooking death in the eye... שאת זה אני לא חושבת שאפשר להחשיב כמוות.....לא יודעת למה רשמתי אימהות....זה מה שקורה שלא ישנים..
לדעתי גם איב וגם גבריאל מתו, הוא אמר שהוא החזיר אותן לחיים...אני חושבת שהיא כן מתה שם...צ´אקרם לראש זה לא משהו שכל כך קל להתגבר עליו

Caeser

New member
לפי איך שאני זוכר...

ב"אימהות" איב היתה כבר מתה (כמו שזינה אמרה שאח"כ לא היו לה הכוחות) אבל לגבי גבריאל אני זוכר שהיא עוד היתה גוססת והזיזה את הראש שלה, ז"א שהיא היתה על סף מוות וארס פשוט גרם לה להבריא...אז לגבריאל זה לא נחשב מוות. בקשר ל"להסתכל למוות בעיניים", אני לא הייתי מחשיב את זה כמוות כי זה היה מין pause בחיים של שתיהן. הנשמות שלהן לא יצאו מהגוף שלהן ולא הלכו לשום גן עדן/גיהנום/שדות האליזיה/ארץ של אשליות. אני גם זוכר שבפרק עם גבריאל שנפלה ללבה, הופ אח"כ הסבירה לה שאבא שלה (דדיהאק) הציל אותה והופ החזיקה את גבריאל כשהיא עלתה מהלהבות כדי לתת לגבריאל הזדמנות שניה ולהיות אמה של הופ זה הוסבר בsacrifice מה נשאר עוד להסביר??

למעלה