אתגר

znufkin

New member
אתגר

אני צריך שיודעי דבר יצליחו לשכנע אותי לעשות קורס גלישה ולא מצנחי רחיפה

חגי זיו

New member
עדיף קורס מצנחים !

יותר זול - לוקח לפעמים שבוע כדי לסיימו (אני והאקס עשינו את הקורס ב- 8 ימים) - לא צריך רכב מיוחד כדי לסחוב את הגלשן - אין כמעט עלויות של נזקים לציוד בשל נחיתות לא טובות - קל להמריא ולנחות , אין חובה להיות חבר באגודה כלשהיא כדי לטוס באופן חוקי ... ועוד. בקיצור אם אתה לא ממש מתעקש לטוס כמו ציפור , להיות אוירובטי , לקרוע את האוויר ב- 80 קמ"ש ... קח רד בול - זה יעשה לך כנפיים בלי כל ה"ואגעראס" של גלשני אוויר וסגור עניין בקורס מצנחים. במידה ותחליט בהמשך לשדרג לדבר האמיתי - אין בעייה , U R MOST WELCOME

hertzel1

New member
אם באמת רוצים

לצרף גולשים חדשים לאגודה ובכלל, רצוי (מאד) לחסום את חגי זיו מלהגיב (ובכלל להתבטא) במה שקשור לענין. תגובה אוילית כמו זו שלמעלה עלולה לגרום, למי שבאמת מתעניין, לחשוב שיש לו עסק עם חבורה של אימבצילים ולא רק אחד.

חגי זיו

New member
סלח לי , אבל עם כל הכבוד , תגובה

אווילית היא התגובה שלך. ואל תנסה בכלל להתווכח בעניין - אני אף פעם לא טועה (בזיהוי תגובות אוויליות ושאר נושאים שאני מבין בהם)

harlev

New member
../images/Emo23.gifתגובה לתגובה!

שלום לך ידידי, המעופף לעתיד. בראשית, תגובתו של חגי דווקא מצאה חן בעני. מכיוון שהוא מיצה בהומור שלו והסביר לך בדרך מיוחדת שגלישה אווירית הינו ענף יותר מקצועי(רציני?) מאשר מצנחי רחיפה. זו דרכו והיא אמיתית, לא צריך לחסום אף אחד ובמיוחד לא את חגי(גם אי אפשר). מקווה לראותך בשורותינו ארנון הר לב עגור - מועדון לגלישה אווירית,מצנחי רחיפה, טרקטורון מעופף וטרייק.

לראשונה אני יכול להסכים עם ארנון

לא יודע מה רוצים ממך חגי סתם מדכאים אותך(סתם אני יודע שאי אפשר...
) או שכנראה בגלל שאני מכיר אותך ההודעות שלך נראות לי בסדר... נ.ב אין בתוכן ההודעה הכרזה על הפסקת אש...

למעלה