אתגר

אתגר

נראה מי יצליח/תצליח, לפתוח שרשור חדש, שיניב את העץ הגדול ביותר... כן, הודעה אחת שתגרום לשרשור ענקי ורחב-ידיים של דיעות וויכוחים... כללי ה"השתתפות": 1. שההודעה לא תהיה "סתם" פרובוקטיבית אלא באמת תבטא בדייקנות ובאמינות את... נו, אתם מבינים את הכוונה שלי, שתהיה אמיתית לגמרי ולא מפוברקת. 2. שזה יהיה קשור איכשהו ל"דרך הלוחמים" (חה חה חה... לא ניתן למצוא נושא עלי אדמות שאינו קשור ישירות לדרך הלוחמים... פשוט לא היה לי מה לכתוב ב"כלל מספר 2"). שלכם באהבה, בן

ellii

New member
אני נענה לאתגר ורוצה לחשוף בעירום

את השקר הכה גלוי מבחינתי...ולמרבה הפלא מקובל בכל הדתות והאסכולות הרוחניות למיניהן....השקר הצבוע והגאוותני והאידיוטי כאילו יש אנשים נעלים שאין להם אגו יותר כאילו זה אפשרי לחיות בלי אגו...כאילו יש לשאוף לביטול האגו בהנחה שזה ניתן להשגה בחיינו.. אני קורא לכל החולקים על דעתי זו שיבדקו עם עצמם בשיא הכנות מה היה קורה אם הם היו ניגשים ומחטיפים סתירה לענקי הרוח למיניהם ...אני בטוח שהאגו של כמה היה מתעצבן....ואילו את גנדי למשל....היה צורך להתאמץ הרבה יותר כדי לעצבן...אבל מישהו כבר היה מוצא את הדרך להוציא ממנו צעקה נרגזת כלשהיא....ואל תתחילו להסביר לי שהעצבים שלהם הם"נעלים" ואינם קשורים ל"אגו" שלהם.....

כבר התכוונתי להסכים איתך

ואז היית צריך להגיד שהתעצבנות זה המדד לאגו. אתה לא מכיר את הסיפור על הילל הזקן שלא היה מתרגז אף פעם, ואז איש אחד התערב עם חברו שיצליח להרגיז אותו? (אני אקצר פה, כי אני לא זוכרת מדויק) אותו איש היה בא כל יום לביתו של הילל באישון הלילה ושואל אותו שאלה אידיוטית כלשהי כגון "למה לכושים יש רגליים גדולות?" וכל לילה היה הילל עונה לו בסבלנות. לבסוף התייאש הבחור ואמר "אי לך הילל, התערבתי עם חברי שאצליח להרגיז אותך, ובגללך הפסדתי בהתערבות." שמע זאת הילל, וסטר לו על פניו (כדי שלא יפסיד בהתערבות). נכון יפה?

Jerald_Admonds

New member
חחח חמוד:)

אני עדיין לא מבין למה את מחשיבה את עצמך כהמרשעת של הפורום? עד עכשיו ראיתי רק דבש נוטף ממך.. המממם... מזון מלכות יותר יתאים..

ellii

New member
מקבל את תיקונך..עצבים אינם המדד..

שמישהו לעזזאל ינסה לסתור זאת כבר!!!!!!!!!!!!!D-:

deep ocean

New member
אני נענית לאתגר

ותיכף אכתוב כמה הודעות שיגרפו שרשור ענקי! :)

deep ocean

New member
נעניתי לאתגר בלינק הזה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=245&msgid=1368511 נראה מה ההודעה תניב....

ellii

New member
אהממ מעניין מאוד מיכל ...אגב הוא

מלמד הילינג?!...זו בכלל שאלה חשובה לא רק לגבי הילריות אפשר לשאול אותה גם לגבי צבירת כוחות בדרך הלוחמים...אני מניח שאנשים שעשו עבודה בגלגולים קודמים...או כאלה שגודלו בתנאים טובים כגון אצל הורים שעשו עבודה עם עצמם...אנשים כאלה באים מבסיס גבוה...לכן קל להם הרבה יותר..(יחסית כמובן) לעשות דברים שלאחרים יקח הרבה להגיע אליהם...לסיכום: בעקרון הכל לפי העבודה שהאדם עושה ועשה בגלגולים קודמים.

deep ocean

New member
אוקי גישה מעניינת

בוא נמשיך להגיב על זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=245&msgid=1368511... הכל תלוי בעבודה שהאדם עשה בגלגולים קודמים-אבל אז זה מאד מכוון מראש ולא נתון לשינוי, לא ואז בשביל מה לומדים אנשים התפתחות אישית? טוב בוא נמשיך את זה שם....

Rebecca_y

New member
אני חושבת שניצחת...

הבדיחות הן כנראה ממש שוס... רבקה

למעלה