אתגר!

L o r i

New member
אתגר!

הסיטואציה : 4 בחורות שרוצות לעשות טיול גיבוש של יומיים לצפון. המיקום גאוגרפית - לא חשוב. הבעיה: מעוניינות לסוע משישי עד שבת - משמע לילה אחד בצימר ומחפשות בקתה עם 2 חדרי שינה <גיבוש , לא?> וג'קוזי גדול <ראיתי שרוב הצימרים מציעים ג'קוזי זוגי>! לא אכפת לנו שהג'קוזי יהיה מחוץ לבקתה ומשותף לשאר האורחים, רק חשוב שיהיה מספיק גדול לארבעה אנשים. שמעתם? ראיתם? הייתם בצימר כזה? אשמח אם תמליצו לי. תודה

קטן עלינו...

הבית הכחול - פקיעין רוח גלילית - גורן שלש מרפסות - נווה זיו (הג'אקוזי נדמה לי לא בחוץ)

L o r i

New member
קטן עליך, אה???

הרשה לי להתקיל אותך ... צימר עם 6 פינות, גג בצבע בורדו-טורקיז, חלקו עץ וחלקו מגומי וכשאתה פותח את הברז יוצא לך קולה במקום מים

tulyp

New member
הבית הכחול

אתה יכול לתת יותר פרטים על המקום. קראנו על המקום ב"לאישה" ומאוד התרשמנו תוכל להוסיף פרטים.

aviro

New member
אמנון אל תהיה בטוח שזה קטן עלינו

יש בעיה היא ביקשה לילה אחד בלבד,ואני אומר לך ולכל חברי הפורום,זאת בעיה,ואולי בהזדמנות זו מאחר והמון פעמים אני קורא ושומע על נופשים המעוניינים לצאת לנופש ומתלוננים שכל בעלי הצימרים מבקשים מינימום שני לילות,אני אסביר , אתם צריכים להבין שלרוב בעלי הצימרים יש 2 -3 ולפעמים 4 יחידות אירוח,כמובן שיש גם עם יותר אבל לא רבים כל כך,וטיבעי הוא הדבר שאנחנו כבעלי צימרים שזו לפעמים פרנסתנו העיקרית רוצים כמה שיותר לילות כדי שהכנסתנו תהיה גבוהה יותר,כאשר מישהו או מישהי מתקשרים ומבקשים יחידת אירוח לעוד שבועיים שלושה,ללילה אחד,אני אומר לעצמי מדוע לקבל לילה אחד ב-500 ש"ח כדאי לי לחכות קצת אולי אקבל הזמנה לשני לילות ב-800 ש"ח (המספרים הם להמחשה בלבד) יכול להיות שאלה שיש להם 10 12 יחידות יקבלו ללילה אחד,אבל אני אומר לכם מראש מבלי להעליב אף אחד,בדרך כלל מי שיש לו כמות כזו של יחידות ,הן ברמה נמוכה יותר או ליתר דיוק רוב היחידות הן ברמה נמוכה,ואז יכולה להיות אכזבה גדולה מאד.לכן המלצתי לכל אלה שרוצים לילה אחד,היא להתקשר ביום רביעי אחר הצהרים ואפילו ביום חמישי בבוקר של השבוע המבוקש,ואני מבטיח לכם שתוכלו לקבל יחידת אירוח ללילה אחד ,יכול להיות שזה יהיה כרוך בכמה וכמה נסיונות טלפוניים (כי הרבה יהיו כבר תפוסים) אבל אני בטוח שתמצאו,

drtrip

New member
יש ויש...

במושב כחל -בקתות עץ באווירה גלילית 052-2359944,יש צימר גדול שני חדרים עם גקוזי ענק, הצימר עצמו פשוט, אך יש מרחב של מטבח, שינה וגקוזי מלבני סוף הדרך. צריך לבדוק עם מסכים ללילה אחד. מעבר לזה מציעה לפנות למלון אטאפ בצומת יסוד המעלה, זול ומאוד נחמד, יש להם ארוחות בוקר, אך גקוזי אין. נופש גרוס בבית הלל- גקוזי ספא בחוץ, צריך לבדוק שוב לגבי השני לילות. בקתת הבוסתן-אלמגור, דירה עם שני חדרי שינה+סלון,פשוט ואין גקוזי. לגבי טיולי גיפים טרקטורונים כנסו לאתר תפוז טריפ או תהיו איתי בקשר, אשמח לעזור.

למעלה