אתגר אין אתגרים בפורום? כמו "מידול סוכה" וכו'.
E eldarinn New member 7/10/06 #2 אין אתגרים כי ההיענות נמוכה אבל אם יש לך סוכה מוכנה כולם שמחים לראות.
D dananamit New member 7/10/06 #3 כרגע אין אבל המטרה של אתגר טובה למה אז יהיה לי סיבה להיתאמץ חוץ מיזה זה נחמד למה לא רצים פה הרבה אשכולות אפשר לנסות אבל זה תלוי בככה אים אתה רוצה?
כרגע אין אבל המטרה של אתגר טובה למה אז יהיה לי סיבה להיתאמץ חוץ מיזה זה נחמד למה לא רצים פה הרבה אשכולות אפשר לנסות אבל זה תלוי בככה אים אתה רוצה?
S SpaceMonk New member 8/10/06 #4 זה מוזר.. אני לא מצליח לחבר את המילים שלך למשפט תקין בעברית ואני ממש מתאמץ.
R robb75 New member 9/10/06 #6 הנה סקיצה מהירה של סוכה עשיתי את זה מהר אז זה יצא ככה.....בחיי שאני רואה שם 2 דמויות דוב ושטן.... לא נראה לי שזה עומד בתקן של סוכה אבל זה פשוט סקיצה של 5 שניות
הנה סקיצה מהירה של סוכה עשיתי את זה מהר אז זה יצא ככה.....בחיי שאני רואה שם 2 דמויות דוב ושטן.... לא נראה לי שזה עומד בתקן של סוכה אבל זה פשוט סקיצה של 5 שניות
A artlife New member 9/10/06 #7 חחח נהדר חחח נהדר . . . הגעת לרמת ראליזם מדהימה, ישבתי דקות ארוכות כשאני מנסה להבין האם מדובר בצילום של סוכה או סוכה שהופקה בתלת ממד. במה השתמשת ב MAX או ב MAYA? חג סוכות שמח לכולם !!!
חחח נהדר חחח נהדר . . . הגעת לרמת ראליזם מדהימה, ישבתי דקות ארוכות כשאני מנסה להבין האם מדובר בצילום של סוכה או סוכה שהופקה בתלת ממד. במה השתמשת ב MAX או ב MAYA? חג סוכות שמח לכולם !!!
מ מיכאל ג New member 9/10/06 #8 לחלקנו כבר יש סיבה להתאמץ קוראים לה "משכורת"... האמת, יש לי כל מיני פרויקטים אישיים חצי גמורים על ההרד דיסק בבית, פשוט אין לי כוח וזמן לעשות איתם שום משהו.
לחלקנו כבר יש סיבה להתאמץ קוראים לה "משכורת"... האמת, יש לי כל מיני פרויקטים אישיים חצי גמורים על ההרד דיסק בבית, פשוט אין לי כוח וזמן לעשות איתם שום משהו.