אתה אהוב ליבי משכבר הימים..

גילי 22

New member
אתה אהוב ליבי משכבר הימים..

אתה -ע - לא יודע על אהבתי אליך ,אתה לא יודע איך אתה דמות אידיאלית בחיי.. אני בכלל לא מכירה את אופיך ומסיפורים שעוברים עליך זה נשמע כמו בן אדם שלי במיוחד אסור להתקרב אליו,ולמה בעצם שתתקרב אלי..אני לא מאותן טיפוסיותש לך ,אלו ש"פותחות" מהר.. אתה ,,לא יודע שכבר כמה שאנים אני חושבת מה לעשות כדי לראות אותך שוב..נכנסת למוחי כמו מסטיק דביק במיוחד שאי אפשר לגרד ולזרוק ואני כל הזמן מנסה לבחון זאת למה??הרי מעולם לא היה סיכוי למשהו ביננו ולעולם לא יהיה..כי אניחנו לא מכירים מיוחד וגם אני לא הטיפוס שלך.. אז אף על פי כל הסיפורים על רודף שמלות שכמוך..בכל זאת כשבטעות ,כנראה באה מן התת מודע שלי,דיברתי איתך..בכל זאת עדיין היה בך משהו,משהו טיפונת תמים למרות השקרים שבטח מכרת לי.. אתה ,מגחך על תמימותי כביכול בכל הזדמנות ..בטח מספר על המעידות שלי לחבריך משכבר הימים ,וכשאלה רואים אותי הם מגחכים בליבם ..אני יודעת ואף על פי שאני כזו פרנואידית חסרת תקנה ,אני יודעת למה אני כזו.. בכל אופן שוב גלשתי יותר מידי בדיבוריי,כמו שעשיתי כשדיברתי איתך.. בטח חשבת כל הזמן שאני ילדונת חסרת בטחון וטיפשונת ..צחקת עלי ועדיין צוחק ..לא ידעת שעשיתי את זה בכוונה כי רציתי לשמוע את החמלה שלך ..את הרכות הזו המתלקקת שאתה מדבר ..למרות שידעתי שהכל מזויף נהניתי מכל אות שיצאה מגרונך..וזאת למארות שידעתי שאסור שניפגש במציאות . אני יודעת ,היתי נואשת ,במצב רגשי לא משהו..חיפשתי מישהו שידבר אלי בכבוד כזה,למרות השקר והצביעות ולאחר מכן גיליתי שאין כזה כבוד באמת .. זה הכל עניין של אינטרסים .. לא יודעת מה מצאתי בך..חוץ מדיבורים אין בך כלום ..ובאנשים אחרים טובים ממך כמעט הקאתי עליהם ,היו טובים מידי..אני מחפשת את המניאקים ואלוהים שמר עלי ממך ,שלא תדרוס אותי,שלא אפגע ..אבל אני כועסת עליו שלא נתן לי להכוות לבד כי עכשיו אני רק מסתקרנת יותר ולא יכולה לסבול את הספק ואי הידיעה.. אתה,ע,תצליח במעשיך ..אתה לא אשם ,זו רק ילדה עם שגעונות .. האינטואיציה שלי אומרת שבכל הסיפורים הרעים עליך עדיין יש בך משהו שכן מצאתי .

ה מוזה

New member
לאהוב את החלום ..להתאהב בפנטזיה

זה מה שהרגשתי תוך כדי קריאת המכתב שלך .. לפעמים כשאנחנו זקוקים וכל כך רוצים אהבה - מילה טובה ממישהו ..יחס יתנו לנו הרגשה שזהו - אנחנו מאוהבים /מאוהבות. עמוק בפנים את יודעת שהוא לא יהיה המציאות שלך , אולי הערפל השורר סביבו והתחושה שנגעת בו במשהו טוב בתוכו מושכים אותך אליו כמו פרפר לאש .. לדעתי אין לך ספק לגבי הקשר הזה .. בדקי עמוק בתוכך את אומרת את זה שחור על גבי לבן .."הרי מעולם לא היה סיכוי למשהו ביננו ולעולם לא יהיה.. "בכל זאת עדיין היה בך משהו,משהו טיפונת תמים למרות השקרים שבטח מכרת לי.. " "למרות שידעתי שהכל מזויף נהניתי מכל אות שיצאה מגרונך." יקירתי את מאוהבת בפנטזיה .. ברצון להיות נאהבת . הוא לא זה שיאהב אותך במציאות לפי כל מה שרשמת אבל אם תורידי מגננות ותפילי חומות ותתני למישהו קצת אמון כי לא כולם מניאקים , אז יגיע אותו אחד מיוחד שלך. מוזה.

אופה3

New member
אני מסכימה עם מוזה בכל מילה, לא

נותר לי מה להוסיף עוד, אלא שאם תאמיני קצת, תורידי ממך את החומות של עצמך, תאהבי את עצמך יותר ותקשיבי ללב שלך, אז אולי באמת יגיע האחד. כל טוב האופה

גילי 22

New member
הסבר..

מוזה יקרה את מקסימה וכן גם כל המגיבים פה.. שנית.. היתי רוצה להסביר..אולי לעודד את עצמי או לא יודעת איך לקרוא לזה.. לאורך כל הזמן אני יודעת וגם ידעתי שאני מאוהבת בפנטזיה..אני לרגע לא שוכחת שכלום לא יכול להיות פה.. העניין הרע פה שאני לא מצליחה לעבור לדברים אחרים ..במשך חודשים על גבי חודשים ..גם אחרי שדיברתי איתו וגם אחרי שידעתי שהוא ממש לא הטיפוס הנכון..ואני ממש לא בשבילו..אולי בגלל רגשי הנחיתות שלי אני מרגישה כך אבל אני פשוט ראיתי את החברות שלו ועם מי הוא מסתובב ואני ממש לא הסגנון הזה ..אזאני בכל זאת לא יכולה להוציא אותו מהראש..אמנם הורדתי ב"מינון" ועם הזמן כבר ממש התגברתי אפילו מצאתי דברים אחרים להסתכל עליהם ,אפילו ראיתי נקודות אור ומאוד שמחתי שאני יוצאת מהקטע הדבילי הזה.. אבל אז,פתאום,ראיתי אותו ..לשניות..מרחק מטרים ממני..הוא לא התיחס אלי ואולי לא ראה או זיהה אותי אפילו..ומצד אחד זה היה מעולה..כי אני ממש לא צריכה להכנס איתו למילים..זו אני שעשיתי מעצמי דבילית וחשבתי לעצמי איפה אני אקבור עצמי כדי שלא ידבר איתי הוא יגחך בפרצופי..כי אז ארגיש יותר גרוע.. מצד שני לאחר שהלך לדרכו למקום אחר חשבתי לעצמי למה לא התיחס..כי רציתי לסיים את העניין הזה עם עצמי אחת ולתמיד ..לדעת סופית שאני לגמרי דפוקה ומה בכלל שמתי אותו בראשי.. אז עכשיו זה לא עשה לי ממש טוב לראותו שוב כי שוב נכנסתי לסוגית מה היה קורה לו.. והמזל הוא שלפחות הוצאתי אותו קצת מרמת הפנטזיות . אבל זה מעצבן ..לא קשור אליו כרגע..כבר דיברתי וראיתי אנשים שמוצאים חן בעיני ונחמדים ולאו דוקא בקטע רומנטי..כי זה באמת לא מתאים לי כרגע אני צריכה זמן לעצמי ..בקטע של אנשים נחמדים שהיה כיף לדבר איתם -אז גם את זה אלוהים לקח ממני ..כבר מזמן לא ראיתי אותם וחלקם לא אראה בכלל .ואף על פי שזה נורא שטותי אני בכל זאת מתעצבנת מזה . מצטערת על הבלבלת ,מקווה שיבינו פחות או יותר ..ואם לא אז זה יותר בשבילי להוציא קצת מהנשמה. ותודה על הסבלנות

אופה3

New member
גילי, אני מבינה את הבלבלת, וגם אם

לא הייתי מבינה, אז לפחות כמו שאמרת להוציא קצת מהנשמה, תגידי התגברת עליו, למה את צריכה את האישור הזה, לבדוק שאת מדברת איתו ולסגור איתו סופית את העניין, יאללה דפדפי הלאה בחייך, שכחי אותו, וגם אם תראי אותו ברחוב, התעלמי כאילו הוא אינו קיים, עזבי אותו זה ממש לא טוב מה שאת עושה, תמשיכי הלאה בחייך, יש עוד אנשים בעולם, גם אם את חלקם אלוקים לקח, תמיד תמצאי אחרים, הנה כבר מצאת אותנו, אז תמשיכי לחיות ותמשיכי לחלום, אך הפסיקי את הפנטזיה הזאת ויש לי סבלנות אני עדיין פה כל טוב וחג שמח האופה

גילי 22

New member
לא יודעת כבר מה לעשות ניסיתי הכל

תראו.. אני באמת מודעת לשטות הזו ,כאילו מה יש לי לחפש אצלו,מה יש לי לעשות עניין מכל "פלוץ " קטן שעובר לידי ומוצא חן בעיני.. אני לא יודעת כבר מה לעשות,ניסיתי כל דרך אפילו סדנא של תקשורת בזוגיות וכו´ או פסיכולוג .. זה לא רק הוא ,זה בכלל כל המצב הזה שאני פשוטנ במעין מערבולת ואני לא מסכימה להחשף לדברים חדשים ואם כן אז אני עושה סלקציה..כאילו רק מה שאני רוצה ומרגישה איתו נכון וזה כנראה לא טוב.. זה לא שאני בררנית יותר מידי,אם היו רואים אם איזה אנשים אני מדברת.. אני לא יכולה הפסיק את הפנטזיה הזאת ..אני מנסה בכל הכוח ואני מנסה לא לחשוב על כל השטויות שעשיתי ועל אם ככה או אם ככה ואם היתי עושה משהו כזה או להיפך לא היתי עושה משהו אחר..מעצבנת אותי הסקרנות שלי ,חמת הספק לגבי כל מיני דברים .. אז לשאלתך אופה ,אני צריכה לדבר איתו כדי לסגור5 את השאלות שאני שואלת את עצמי ..כך גם אדע הלאה מה טעיתי.. אני אובססיבית לגבי הטעויות שלי ומה אני צריכה לתקן והרבה פעמים אני נראית ממש מפגרת או דפוקה בגלל זה ..כאילו: "מה אכפת לך מהטעויות שלך,למה אני צריך להגיד לך מה עשית או לא עשית בסדר..בעיה שלך ..מה אני אשם שאת רוצה ללמוד מטעוות ,מה אני מנחה בסדנא למודעות"? ואגב,זה מאוד מורכב עכשיו לעזוב ולשכוח כי אני נמצאת במקום כזה שאני לרגע לא יכולה לשכוח ,כל יום פרט לשישי שבת יש לי משהו או מישהו שמזכיר לי ..לא שאומרים לי משהו אלא הגיחוך בפנים נראה,כאילו יודעים ..וגם אם לא היה גיחוך אז עדיין המקום עצמו מזכיר ותמיד יש סיכוי פתאום שוב לראותו ,לפחות פעם בשנה ..ואני יודעת שאת לא מבינה אבל אני לא יכולה למסור פרטים יותר משחשפתי מעצמי ..כי מישכנס לדו´ג לפורום הזה ויכיר את הסיפור שלי ..יבין טוב מאוד איפה ולמה וכמה .. אז שוב תודה על הסבלנות.אני מנסה לשרוד פשוט לשרוד עוד ..

navige

New member
../images/Emo24.gif

לכל אחד יש את הפנטזיה שלו,את האדם שיכול להטריף את דעתו לגרום לו לעשות שטויות או "להתקע", אני מאמינה שאת פשוט צריכה להמשיך הלאה וא האמונה על האביר על הסוס הלבן........ אני מבטיחה לך שהוא יגיע ,ולא נורא עם הוא ירכב על חמור...... תחייכי אל העולם והא יחייך אליך!

גילי 22

New member
----

נביג שלי.. את יודעת שאני מנסה. את מכירה אותי המון..ורק לך אני מרשה לפלוש אל לבי יותר מכולם..אולי יותר מאמא שלי.. את יודעת שאני מנסה לרדת מזה. זה לא שאני חיה בפנטזיה שהנה הולך לקרות לי משהו היום או מחר..אני מודעת להכל וגם לזה שאולי כלום אחר לא יקרה ..כי אני לא רואה עתיד ..לא לעצמי וקשה לי ..כי אם כבר אני אופטימית מהלב ומאמינה..ביום הבא קורה משהו רע ומעיק. אני מאמינה שיש פה אלוהים..שהוא מסדר דברים. הנה לדוג´ איך כל פעם בשבריר שניה או בצירופי מקרים שלא להאמין אני לא נתקלת ב"ההוא"..או איך הגעתי ל"מקום" הזה שוב ..הכל מאלוהים .. אבל אצלי לוקח המון זמן והתהליכים שלי הם ארוכים ומיגעים ובאים בהדרגתיות. אני לא יכולה יותר להיות ספוטנית כי אני למודת נסיון לא טוב. הקיצר תדעי שאני מעריכה אותך ואת הדאגה שלך ואת חלק מהחיוך שלי

גילי 22

New member
כבר עברו כמה ימים..

נורא בא לי לכתוב משהו אבל לא יוצא לי.. אני מאוד מבולבלת בזמן האחרון..אני מרגישה שכלום לא זורם לי בחיים וגם אם אני רוצה להזיז ולשנות דברים ..הם זזים לאט ולרעתי בדרך כלל.. רק כשאני לא שמה לב ולא מתיחסת אז משהו קורה ומשהו כן זז אני אפילו לא יודעת אם זה לטובה . אני מרגישה לבד,מצד שני טוב לי לבד כי ביחד אני מרגישה לחוצה מידי ונחנקת וחוץ מזה אסור לי עכשיו ביחד..אני צריכה לסדר כמה דברים לפני כן.. אני לא יכולה לסבול את אי הודאות הזו..כל מיני שאלות שהיו ועל חלקן קיבלתי תשובה לגביך ועל חלק לו..כי זה בעצם לגבי..האם החששות שלי אושרו?האם כל מה שחשבתי מלכתחילה הכל נכון?ואז אני יוצאת ממש רע??ואני ארגיש יותר רע?מצד שני אדע לפחות את האמת.. חבל שחשבתי עליך בתור דמות ואשיות אידיאלית בשבילי כי זה הכל חלום ..אין דבר כזה ..אבל לצערי כרגע קשה לי להתפשר.. תבין..זה לא אתה ..זה קוי אופי לדמותך שסיגלתי בראשי -ככהאני צריכה וככה זה מושך ועכשיו אנשים אחרים אני רואה כנפילות ..לא כי הם כל כך לא טובים או שלילים פשוט אני לא נמשכת בכלל..הם נראים סתם כאלה שלא היתי מסתובבת לכיוונם. היית בלבי ונשארת לצערי..ואין לי סיבה למה מלכתחילה ..אלו דברים שניסיתי לפרש בזכות הפסיכולוגיה בגרוש..אבל ללא הואיל ..הרי הכל סתם דמיון .. דברים מעולם לא רו באמת רק רצונות שלי ..דברים-לא התכוונתי ליותר מידי ..רק משהו שיכול להביא קצת לשינוי או חידוש בחיי המשעממים וחסרי ההפתעות ..וזה לא שאני לא מעריכה..אני מעריכה הכל באמת הכל אבל בגילי ,דברים צריכים להיות אחרת והם רחוקים מלהיות כך.

למעלה