אתה אייל מנהל הצ`אט?

real

New member
שאלה לאייל

אייל תודה על סקירת חברות האינטרנט.שאלתי על- תבל- שלוקחת 10$ להתחברות ללא הגבלת זמן (לעומת נטויזן שלוקחת כפול מחיר). האם ידוע לך משהוא? אני מחוברת כעת לנטויזן והשאלה היא המחיר.תודה תודה

Ey@L

New member
תשובה..

ציינתי שם כי תבל=מת``ב=נוןסטופ היו פעם מהירים מאד אבל עם כניסת הADSL הם כבר לא ממש מהירים. נטוויז`ן הם יותר רציניים, מהירות גבוהה ויציבה, ספקית גדולה ורצינית, שירות תמיכה נורא טוב. השאלה באמת עד כמה ה10$ האלה חשובים לך ועל מה תוכל לוותר תמורתם? אני אישית תמיד בעד כמה שפחות עולה יותר טוב, את הדברים מסביב אפשר לסבול.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
הממ... אייל...

אומנם מת``ב זה נון-סטופ אך לא שניהם או אף אחד מהם זה לא תבל- תבל זוהי חברת כבלים אשר מספקת שירותים דיגיטליים עבור איזור ת``א בעיקר! סתם לידע... :)

Ey@L

New member
אבל רגע...

כשהוא אמר תבל ב10$ לחודש, הוא המתכוון למת``ב... עד כמה שזכור בתחום האינטרנט מת``ב מספקת את החיבור גם לתבל, לא?

@poet

New member
הערה

שירות הונוסטופ שעולה 10 דולר בחודש לדייאלפ, לדעתי שווה אם כי זה לזמן מוגבל ולעומת זו אייל , עדיין לא ערכו מבדקים לגבי פס הרוחב של נונסטופ לגבי האיי די אס אל. ושוב פעם זה תלוי בשני גורמים גלשתי גם עם נטויזין לפס רחב , וגם עם נונסטופ לפס רחב שמדובר בנונסופ: פס הרוחב בארץ הוא ממש רחב ולהגיע למיהריות של 260 k לא ממש בעייתי בחול המצב קצת פחות טוב ומהירויות יורדות ל מתחת ל 100 שמדובר בנטוויזין המצב לא לגמרי הפוך , אבל פס הרוחב שלהם לחול הוא ממש יותר טוב . אם כי בארץ הם לא כל כך מהירים. לגבי שירות התמיכה : נטוויזין תמיכה טובה אבל גם שירות התמיכה של נונסטופ (מנסיון) הוא מהיר יעיל ,ומקצועי לגבי המחיר : נונסופ לוקחות פחות מנטויזין בפס הרחב , וכמעט אין בעיות טכניות( מתוך 3 חודשים - התנתקתי בסך הכל פעמיים).

B0ND_JAME5_B0ND

New member
פואט- אצלי זה לא ככה!

נון סטופ= איטי, לא אמין, מתנתק, תמיכה דפוקה! וזה לא דעתי האישית בלבד, ואני לא היחידי בבוץ הזה... נטוויזיון הרבה יותר טובים!

Ey@L

New member
לא, )-:

את אייל מנהל הצ`אט תוכל למצוא בפורום תמיכה טכנית בתפוז.

למעלה