"אתה אף פעם" VS "תמונה (מטושטשת)".

Nimrod121

New member
"אתה אף פעם" VS "תמונה (מטושטשת)".

השבוע- "אתה אף פעם" VS "תמונה מטושטשת". שני השירים הללו נכתבו והולחנו על-ידי איה והוענקו למירי. "אתה אף פעם" נכלל באלבום המכורה של מירי מסיקה ואילו השיר "תמונה מטושטשת" יכלל באלבומה השני של מירי, שנקרא "שלום לאמונות" ושיצא מחר (שיהיה המון בהצלחה). פרט נוסף הוא שהשיר יקרא "תמונה" באלבומה של מירי. חוץ מזה, עד כה, איה ביצעה את השיר "תמונה מטושטשת" במופעי הפסנתר שלה וחלק זכו לשמוע אותו. לפי מה שאיה כתבה באירוח האחרון שלה כאן, היא לא תמשיך לבצע את השיר בהופעות משום שהיא נתנה אותו למירי (זה מה שהבנתי ושאני זוכר ממה שהיא כתבה). עכשיו, אתם מוזמנים לענות על השאלות הבאות-
אילו מילים של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?
איזה לחן של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?
מה דעתכם על הביצוע של מירי ל"אתה אף פעם"?
מה דעתכם על הביצוע של איה ל"תמונה מטושטשת"?
מחר יצא האלבום השני של מירי לחנויות. השיר "תמונה מטושטשת" יקרא באלבומה "תמונה" והוא יבוצע על-ידה. במידה וקניתם את האלבום, שמעתם את הביצוע של מירי לשיר- מה דעתכם על הביצוע בפני עצמו ובהשוואה לביצוע שאיה מעניקה לשיר?
בחרו בית אחד, שורה או אפילו יותר שהם הכי אהובים עליכם מכל אחד מהשירים, העתיקו אותם לכאן והסבירו מדוע בחרתם דווקא בהם (למה אתם אוהבים דווקא אותם)? בכלליות- איזה שיר אתם יותר אוהבים?
ציון סופי ל"אתה אף פעם":
ציון סופי ל"תמונה (מטושטשת)": (מספרים לציון הסופי; ניתן לתת ציון 1 מתוך 10. כאשר 1 הוא הנמוך ביותר ו-10 הוא הגבוה ביותר).

ady18

Well-known member
אני לא עונה כי

כי אין הדיסק הראשון של מירי וגם תמונה ממש טיפה שמעתי אלה שאלות שאני יכולה לענות כי לא מכירה את השירים בסבוב הבא אם יהיה אשתתף אני מאוד אוהבת את הפעילות הזאת

hilali1

New member
שאלות קשות - ותשובות אין

אתה אף פעם - שיר שמאוד אהבתי באלבום הראשון. עוד לפני שהכרתי את איה. תמונה מטושטשת יש לי איזו חיבה מיוחדת אליו. התאהבתי בו מהפעם הראשונה שששמעתי אותו בביצוע של איה. לכן גם היה לי קשה מאוד לשמוע שאיה נתנה אותו למירי. אבל התוצאה די טובה כך שקשה לי מאוד לענות. אם בכל זאת אני צריכה להחליט אז את תמונה מטושטשת אני אוהבת יותר. אבל ממש טיפה. טיפה טיפה

Nimrod121

New member
עונה לעצמי.

לאחר שקניתי את האלבום השני של מירי, הגיע הזמן שלי לענות. אילו מילים של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? קשה לי מאוד לענות על השאלה הזו. המילים של שני השירים מדהימות, עמוקות ומרגשות. קשה לי לשים אצבע על אחד מהם. אבל אם תשאלו אותי לאיזה שיר אני יותר מתחבר, אוכל להצביע על "תמונה". איזה לחן של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? "תמונה". מה דעתכם על הביצוע של מירי ל"אתה אף פעם"? הביצוע לדעתי מקסים ואין לי עוד מה להרחיב בנוגע אליו. מה דעתכם על הביצוע של איה ל"תמונה (מטושטשת)"? לצערי לא זכיתי לשמוע אותו. מה דעתכם על הביצוע של מירי ל"תמונה (מטושטשת")? לדעתי הביצוע של שירי מדהים והיא עושה עבודה נפלאה בשיר הזה, בעזרת הקול המשגע שלה (במובן החיובי כמובן). בחרו בית אחד, שורה או אפילו יותר שהם הכי אהובים עליכם מכל אחד מהשירים, העתיקו אותם לכאן והסבירו מדוע בחרתם דווקא בהם (למה אתם אוהבים דווקא אותם)? "אתה אף פעם": "אתה אף פעם לא תביט בי באותן עיניים ולמבט שלי נוסף שמץ אכזבה כי אם אתה עוזב ואם אני נשארת זאת לא אותה האהבה". בחרתי דווקא בבית הראשון משום שהוא מרגש והמילים שלו נוקבות וחודרות ללב כמו סכין חדה. "תמונה מטושטשת": "קח את הכאב הזה ותן לי הקלה לשכב לבד עכשיו בעייפות גדולה על המיטה הרחבה ולא לכתוב יותר שירים על אהבה". בחרתי דווקא בפזמון משום שהוא מקסים לחלוטין. בכלליות- איזה שיר אתם יותר אוהבים? "תמונה (מטושטשת)". ציון סופי ל"אתה אף פעם": 9. ציון סופי ל"תמונה (מטושטשת)": 10.

למעלה