אתה הורס (
)

vogue15

New member
אתה הורס (../images/Emo35.gif) ../images/Emo80.gif

שמעתי איפה שהוא שהשיר "אתה הורס" מהדיסק "יותר ויותר" נכתב על לא אחר מאשר עופר ניסים שעבד עם דנה מתחילת הקריירה שלה (אני חושב...) השאלה שלי אם השיר באמת נכתב עליו- כי אני שומע אותו והוא פשוט מתאים למצב של דנה-עופר דוגמאות: "כמה זמן תספר לעצמך איך הפכת אותי למלכה" "כמה זמן עוד תגיד לעצמך- בלעדייך אני אבודה" "כמה זמן תגיד לעצמך אני יותר חכם ממנה, כמה זמן תשקר לעצמך שיום אחד תחזיר אותי הנה" "רק כי אמרתי שתיפול, רק כי ידעתי שתתחיל לזחול" זה לא נשמע בדיוק שיר לאקס שלה או משהו... אז...

השיר אתה הורס,

אינו נכתב על ידי עופר ניסים, היו סתם שמועות בעבר שהשיר כאילו מדבר על עופר, אבל מדובר כמובן בקשקוש. אתה הורס נכתב והופק ע"י אלי אמברמוב. השיר אתה הורס לקוח מתוך אלבומה הקודם של דנה "יותר ויותר". שיר מהמם!

KristineW

New member
אתה הורס...../images/Emo12.gif

מושיקו, ממי, אם היית שם
, אז ווג15 לא שאל אם "אתה הורס" נכתב ע"י עופר, אלא אם השיר נכתב עליו והשיר הזה ועוד איך נכתב עליו!!!
זה הרי ברור שזה לא שיר אהבה ולא נעליים והטקסט שם כ"כ ברור, על מי דנה עוד יכולה לשיר שהוא מחזיק מעצמו כאילו הוא איזה אלוהים ומתפעל מעצמו כמו "נסיך מצרים" ("מלכה", בשפה שלנו...
), מי הפך אותה למלכה וטוען שבלעדיו היא תהיה אבודה?!... נו מי זה יכול להיות, באמת... חבר'ה מי שלא מבין שהשיר הזה מדבר על עופר ניסים, כנראה שלא מכיר את הסיפור שמאחורי הקריירה של דנה...
ואם כבר בנושא זה עסקינן, אז יש לי עוד חדשות בשבילכם... באלבום "יותר ויותר" יש הרי טקסטים על נושאים מאוד אישיים שכולם נכתבו ע"י דני דותן, אבל נכתבו כאילו בשם דנה, וכל הדברים הללו יצאו כאילו ממנה... והרי "יותר ויותר" היה האלבום הראשון שיצא לדנה לאחר הפסקת העבודה עם עופר... ובאלבום יש עוד שירים כמו "אתה הדי.ג'יי שלי" ו"תן לחיות" שבפירוש מדברים על הפרידה מעופר... וייתכן שישנם עוד שירים שמדברים על כך באלבום, אבל לא בטוחה לגבי כל השאר, בכל אופן, ה-3 האלה בפירוש מדברים על הפרידה מעופר וזה גם לא כ"כ קשה להבין את זה... אני בטוחה שמי שמכיר את הסיפור של הקריירה של דנה וקצת התעמק בטקסטים, כבר מזמן עלה על זה...

KristineW

New member
אופססס... תיקון טעות...

כדי שלא תתנפלו עליי... כמובן שכל הטקסטים נכתבו ע"י דני דותן חוץ מהטקסט של "ואחרי הכל" שנכתב ע"י יואב גינאי וחוץ מהטקסט של "עד סוף הזמן"...

דניאל2288

New member
את טועה בגדול!

אם את חושבת שאלה הם שירים עם מסר כלשהו אז את מזה טועה!!! מלבד "אתה הורס" שיש לו נגיעה קטנטנה לפרידה מעופרה, אין לטקסטים האחרים שום משמעות שקשורה לו...מצטער לאכזב אותך- אבל תו לחיות מדבר על אהבה או לא אהבה בין בני זוג...!

דניאל צודק,

תמרי צר לי לאכזב אותך, לא יצאה שום הודעה רשמית שהשיר "אתה הורס" מדבר על הפרידה מעופר, אמנם בגלל המילים ניתן לשייך זאת לפרידה מעופר אבל זה לא נכון, סתם המצאות של הקהילה, שאוהבת כל כך הרבה להציא דברים ושקרים על דנה, אין לי מושג למה זה נותן להם סיפוק, אבל השיר אינו מדבר על הפרידה מעופר.

KristineW

New member
אין שום קשר להמצאות של הקהילה|גאווה

אין לי מושג מה המציאו בקהילה, כשיצא האלבום "יותר ויותר", אני וידיד שלי, לאחר ששמענו את האלבום מס' פעמים, אמרנו: "מה זה, זה ממש על עופר!!!" אין לי מושג מה המציאו בקהילה, ואני גם לא חושבת שצריך לצאת איזשהו פרסום רשמי כדי להבין על מה דנה שרה באלבום, אני אמרתי את זה בלי להתייעץ עם אף אחד, וזה היה רק כמה ימים אחרי שהאלבום בכלל יצא!!!! ואם עוד אנשים חושבים כמוני ומו ידיד שלי, אז בטח יש מאחורי זה משהו, מה לא?!
ואני לא מבינה, למה אתה בכלל חושב שזה משהו רע, להגיד ש"אתה הורס" זה שיר על עופר... זה נשמע 99.9% שזה עליו ועובדה שאתה אומר שהרבה אנשים חושבים כך!!! אני בכלל לא חושבת שזה דבר כ"כ נורא שדנה שרה את השירים האלה על עופר, זה נכון שמורגש בטקסטים שיש בה הרבה כעס כלפיו, אבל מה לעשות אם ככה היא מרגישה, זאת זכותה להרגיש ככה וזכותה לשיר על זה, למה אתה חושב שזה דבר רע?!?!

אני לא אומר שזה דבר רע,

אני פשוט אומר שיכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא, דנה לא אמרה שזה נכתב על עופר, אולי כן אולי לא, בכל מקרה השיר אתה הורס הוא שיר ממש מוצלח.!

KristineW

New member
טוב...

דנה הרי לא חייבת לבוא ולספר לכולם כמו ב"ואחרי הכל" על מה מדבר כל שיר ושיר, אבל לנו מותר לשער...
לא יודעת אם שמתם לב, אבל כשיצא "יותר ויותר" והיא התארחה בכל תחנת רדיו אפשרית עם ספיישלים לאלבום, היא לא בדיוק הרחיבה בדיבור על השירים האלה, ("אתה הורס", "אתה הדי.ג'יי שלי"), אפשר להגיד אפילו שהיא די התחמקה מלדבר עליהם...
כנראה שהיא מעדיפה לשמור את הדברים הלה לעצמה...
בכל אופן, כל עוד דנה בעצמה לא אמרה שאלה לא שירים שנכתבו על עופר, ניתן בהחלט לשער שזה דווקא כן עליו...

KristineW

New member
ממש לא...../images/Emo123.gif

"יותר ויותר" הוא אלבום באמת מושקע מבחינת טקסטים ואין בו שירים עם טקסטים שהם חסרי משמעות!! ואם היית שם לב, אז ב"תן לחיות" יש משפטים כמו "אני בוערת בצבעים אדומים, עשית בי מעשה קסמים"... "אני לוהטת בכחול, עשית בי כמעט הכל"... נראה לך הגיוני שהיא תשיר משפטים כאלה לאקס שלה?...
ברור שלא!! הכוונה כאן לאותם הדברים שנאמרים גם ב"אתה הורס", פשוט בניסוח אחר..
דנה בעצם טוענת שעופר סגר אותה מוזיקלית ולא נתן לה להיתפתח כאומן (היא אמרה את זה בכמה ראיונות...
), זאת הייתה בעצם הסיבה העיקרית להפסקת הקשר המקצועי ביניהם... ואלה בדיוק הדברים שנאמרים ב"תן לחיות"! ובקשר ל"אתה הדי.ג'יי שלי", אז, פעם ראשונה ששמעתי את השיר הזה (זה היה במצעד הגאווה
לפני שנתיים, היא שרה את זה בהשמעת בכורה!..), גם אני חשבתי שזה שיר דבילי חסר תוכן, אבל זה ממש לא... תגידו לי אתם, איך זה נשמע: "אוליי נגמרו השמיים ואין יותר דגים במים אוליי אני שלך אוליי אני כבר לא"... "אוליי נגמר לי הרגש ואין לי מקום בשבילך אוליי אתה צועק אני לא שומעת מילה"... עד עכשיו, מילא, אפשר להגדיר את זה כשיר לאיזשהו אקס... אבל אז בא הפזמון: "אתה הדי.ג'יי שלי ואתה מחליט אם לשרוט אותי חזק או לנגן אותי כמו תקליט"...
קודם כל, זה מעין משחק מילים שכזה (ופה אתם כבר תחשבו לבד...) וחוץ מזה, שיר לדי.ג'יי ועוד עם טקסט כזה, אין שום בן אדם אחר בעולם שזה יכול להיות עליו חוץ מעופר!!!! אני אפילו הייתי אומרת שזה נאמר בצורה בוטה וממש ברורה, פשוט כל מילה כאן זה עליו!!!!
ותחשבו על זה...

דניאל2288

New member
WOW

עכשיו שאת אומרת את זה, אז "הדי ג'יי שלי" באמת כאילו ניכתב על עופרה!!!!!!!!!!!!!!! ואני המום כמה שזה קולע!

שני32889

New member
אתה הדי ג'יי שלי

ראסמי,זה ממש אבל ממש נשמע כאילו זה נכתב על עופר!!!! יענו כל מילה שם בדיוק מתאימה לסיטואציה.....

למעלה