אתה זוכרים ש

o0O0o

New member
אתה זוכרים ש

רד הוט צילי פפרס היו אמורים להגיע ארצה??? וקניתי כרטיסים...ואז הזונות לא הגיעו!!!!!!

Vdrums

New member
כן ../images/Emo46.gif

קניתי כרטיסים יום ראשון... ויום ראשון אחרי החזרתי אותם כמו כלב מוכה...

the papercut

New member
גם אני

אני עדיין בוכה בלילות על זה שהייתי יכול לראות פה בארץ את הפפרז קלינטון הבן כלב היה יכול לנתק את כול שדות התעופה בארה"ב עד שהפפרז יסימו את ההופעות בארץ(למורדים יש אומץ לבוא לפה ולפפרז אין בושה
)

shiran lee

New member
אני שמעתי שהם רצו לבוא אבל...

לא הרשו להם או משהו הם באמת רצו לבוא....גם בגלל שזו ארץ מוצאו של הילל, הם רצו לבוא לקבר שלו.

lollapalooza

New member
זה כבר הגיוני

ולמה שיקברו אותו בארץ? הבנאדם חי ומת בקליפורניה...

swan k

New member
הוא נולד בישראל!!

הוא אפילךו התגורר כמה זמן בחיפה לפי דעתי

lollapalooza

New member
זה ידוע

הוא נולד וגדל בעכו, אם אינני טועה. אבל אח"כ הוא עבר ללוס אנג'לס עם המשפחה שלו (שעדיין חיה שם) ולכן יותר הגיוני שהוא קבור שם. נראה לך שאם הוא היה קבור פה לא היינו יודעים את זה בוודאות??

swan k

New member
לא אמרתי שהוא קבור פה..

אני גם חושבת שהוא קבור ב"עיר המלאכים"

Guest2112

New member
או, גם לי היו כרטיסים... ../images/Emo4.gif

זה היה מאוד מאכזב. נקווה שיחליטו לבוא באחד הטורים של השנים הקרובות... (עם המזל שלי הם בטח יופיעו כשאתגייס
)

lollapalooza

New member
חחה...

אני קניתי כרטיס ביום שהתחילו למכור, וכשהם הודיעו על הביטול לא החזרתי אותו עד היום של ההופעה כי רציתי להאמין שאולי בסוף הם יבואו... בסוף בכיתי במשרד כרטיסים (עם דמעות) עד שהאיש שעבד שם אמר לי "די, אל תבכי"... זה היה עצוב. כל שנה ב- 28.8 אני בדיכאון מזה...

Guest2112

New member
אני דווקא ממש כעסתי -

ומי שהתכוונתי ללכת איתו אפילו יותר. נו, היינו קטנים יותר וטפשים יותר... היום אני מבינה את ההחלטה הזו.. הם בסך הכל לא רצו לסכן אותנו ואת עצמם. אם הם יהיו פעילים כשהעסק הזה ייגמר, הם בטח יבואו. והם לא עושים סימנים של התפרקות...

o0O0o

New member
אבל אז זה אומר שהם ינגנו שירים מ->

by the way.... btw אני שונא את האלבום הזה

Guest2112

New member
למה?

זה אלבום שונה, אבל לא אלבום רע... ינגנו כמה שירים... אתה יכול לסתום את האוזניים j:

m a n k o

New member
זה לא יהיה שווה גם אם הם יבואו עכשי

הם בטח יעשו הופעה עם החומר מהדיסק האחרון... ועם כל הכבוד הוא ממש מסריח =\ הלוואי והם היו עושים הופעה עם שירים מהדיסקים עד קליפורניקשיין.. על זה הייתי משלמת הון...

lollapalooza

New member
שתהיו לי בריאים

מה אתם מתפנקים על איזה שירים הם ישירו?? רק שיבואו!!! אח"כ נדבר על השירים.

the papercut

New member
תודה!!!!!

צודקת שיבאו וגם ככה הם לא יעשו הופעה שלמה של "דרך אגב" הם בטח יכניסו את אנדר דה ברידג' גיב איט אוואי קליפורניקיישן הדרסיד סקאר טישו ועוד חומר ישן

m a n k o

New member
כבר לא ממש אכפת לי אם יבואו

או לא עם כל הכבוד (ויש לי המון כבוד אליהם) הם היו צריכים לפרוש בשיא.. כן כן עכשיו אתם מוזמנים כולכם לקטול אותי

למעלה