אתה זוכר אותי??מותק..

טאKילה

New member
אתה זוכר אותי??מותק..../images/Emo96.gif../images/Emo79.gif

אתה זוכר אותי מותק את הערב ההוא כשהגעת מבושם בפריחה אביבית היינו שנינו לגמרי לבד אני זוכרת אמרת לי מותק אתה חמוד בוא תתקרב אלי הכנתי לנו קפה ועוגה ואתה בינתיים ניגנת על הגיטרה כמה צלילים יפים וחרזת מילים מדהימות היי מותק אתה זוכר היה מין אור במבטך שנתפס לי בעיניי כשהבאתי לנו את הקפה אתה המשכת לנגן גם כשאמרתי לך תשתה מותק הקפה מתקרר לא הפסקת לפרוט עד שמיתר אחד נקרע ומאז נעלמת לי מותק אתה זוכר מותק את הערב ההוא? אני לא מצליחה לשכוח אפילו שעבר הרבה זמן אני תמיד נזכרת מותק כשמופיעה פריחת האביב עכשיו אני רואה אותך אתה וגם אני כאן מותק..

Sefy

New member
אני זוכר טוב טוב...

אבל אני שותה תה, לא מסוגל לנשום ליד קפה

Sefy

New member
גם באיומי מוות אין סיכוי ../images/Emo3.gif

אני לא צריך משקה לא בריא שיעורר אותי, אני מעדיף בחורה במקום

טאKילה

New member
ספי אתה יודע..

שקפה בעל תכונות ומשמעות רבה??? הניחוח,החוזק,הארומה,יש לזה חיבורים ומשמעות רבה.. [אהה זו דעתי אולי הכלל חושבים אחרת.]

Sefy

New member
כן תכונות פנטסטיות למי שמסוגל לסבול

יש לי שלוש חוקים לגבי כל סוג שתיה/אכילה והם: מראה, ריח וטעם קפה נראה כמו בוץ או משהו שחור אחר
ריח של ביוב מחניק וטעם של הדבר השחור שהזכרתי למעלה... ה"חוזק" שלו בלתי נסבל בדרגות גבוהות ה"ניחוח" שלו מסוגל לחנוק אותי ה"ארומה" שלו בלתי נסבלת לבעלי חוש ריח זה מתחבר אצלי לסירחון שגובל בביוב בעל טעם של קיא, ומיועד לאנשים שלא מסוגלים לאסוף אנרגיה עצמית כדי לקום בבוקר
כמובן שאני בין היחידים בעולם שחושב ומרגיש כך, אז אל תדאגי
אני יותר מסוגל לסבול עשן סיגריות מאשר ריח של קפה, אם אני במקום שמכינים פולי קפה, תוך פחות מדקה אני פשוט נחנק מחוסר אויר.

טאKילה

New member
מענין..

כשאני אחליט לחסל אותך, השימוש יהיה בחומרים טבעיים..פולי קפה. ארומת קפה חזקה,חנק חסל ולסל ..

Sefy

New member
מי אמר זה טבעי ? ../images/Emo3.gif

זה יהיה רצח בלתי ניתן לתפיסה
ואותי לא הורגים כל כך מהר, תשאלי את 3 המכוניות שנכנסו בי, 2 אוטובוסים שעו בום וטרוריסט קטן שחשב שזה רעיון טוב לגרום לי לרוץ אחרי בורגר קינג

טאKילה

New member
אתה לא יודע

שהנסיון התמים חזק יותר מאוטובוס וטרוריסט??? מה הולכים לאכול בורגר???בא לי שוארמה..

Sefy

New member
בא לי חזה עסיסי ועשיר בחלב ../images/Emo6.gif

אז מה אם אסור בשר וחלב! אני לא שומר

למעלה