אתה חלום בדויי הזויי..

טאKילה

New member
אתה חלום בדויי הזויי..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אתה חלום בדויי,,הזויי,, ואולי תמימותי האיוולת,, אהבנו את הפחד החד,, רעדנו בתשוקה כשראינו ירח,, את הדברים אמרת לי בלילה.. עיפת לאהוב יקירי,, ליבי מונה את דפיקותיו,, מתעוררת בחצות לכוכבים,, השמים כמו שעוה ורוח,, ורמז בודד ללא עד,, שתיקה וכאב חותך,, על סף דלתי גוועים לילותיי,, אהבנו את הפחד החד,, איך רעדנו מתשוקה לאור ירח.. גופי מתימר וחושק בך,, זרות אהבתינו ללא שובע,, הצללים רוגשים אל שער רגלינו,, מתה,ושתיקתך מרחפת מעליי,, אתה חלום בדויי,,הזויי,, ותמימותי איוולת,, כל ששרד מלילות האהבה,, רק שנינו,,והכמיהה,, לאותה התשוקה..גוועת..

איתך בחלומות..

כן ושוב מוצאת את עצמי מטיילת אתך בחלומות וידי מלטפת את גבך ואני נצמדת לגופך מאחור גופך החסון מתקמר למגע ידיי אצבעותיי מטיילות על חזך ומתמקמות על פטמותיך הזקורות... אני נאנחת, בכל גופי עוברים גלי חום... גופי קורא בתשוקה לגופך כולי רטובה..כולי מוכנה... נצמדת אליך בעוצמה רוצה להרגיש אותך... אתה כן אתה, תן לי ממנעמי החיים... הנשימה שלי נעצרת לדקה.. אל תבוש התקרב אליי יקירי בוא נהנה ממנעמי החיים אני ואתה מול הגלים הנשברים נעשה אהבה ללא הפסקה רק אני ואתה על אותה שמיכה איזו חוויה נעימה...

פ ש ו ט י

New member
בוא.....

בוא נפרום חלום של מגעים בחוטי תאווה נקשרים מרקמים, של מתוק זמן שפתותיך נצמדות לשלי לשון ונשימה חמה חופרת בתוך פי, גזרי תשוקות בידייך נתפרים לגופי כסות אהבה הם מכינים, עוד חיבוק של רגע מנוחה עוד ליטוף בעירסול גוף רגע לפני ביאה.... לחש קולך יהיה מראה זכרותך שעוטפת אהבתי המתנפצת כרוכה בגופך, בוא נפרום לנו עוד חלום שנוכל לאחריו ברגיעת הגוף למצוא אחד חדש....

בחלומי . . . , ../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif|נשי

אתכן, פוסע אני, שניים לצידי ואחת מלפנים, בסיחרור רב גווני, מתחלפות לכן, נאות, נוגעות מלטפות מסירות כסות, זו אחר זו, ידיכן נשלחות מסירות מלבושיי, בעוד אני מהלך על רגליי ..., דרך עולם של מילים, בונה אני לכן אותי, מצייר לכן את דמותי ... לא רזה ולא עב לא נמוך ולא רם ... פשוט עומד איתן ... כנהר זורם אלייכן בקול של מפל, משתפך אל ליבכן כשפך נהר, הגואה על גדותיו ..., ואתן בחלומי ערומות, רגליכן לא נוגעות באדמת הבוץ, בשלישיה יד אל יד, סובבות סביב גופי, עוברות זו בתוך זו כאילו הייתן רוחות . . ., פניכן נועצות בגופי עיניכם חודרות אל רוחי, לשונות אש התשוקה, משתרבבות על עורי, ואני לא מרגיש אדמה תחת רגליי . . . , דרך עולם של מילים, יוצר את תאוותי, משרטט לכן את מאווי . . ., משתוקק להתגפף בגופכן הנאה, להעביר בכן להט, למסוק בעורכן תמרוקי תאווה, שריחם נישא, וחודר לנשמה ..., מעביר שתי ידי, משתמש גם בכפות רגלי, לכן שלושתכן, צמרמורות של תשוקה, מיי תאווה לכן כבר בקע ... מתוך הליבה, של אש התשוקה ערום לכן אני, ללא בגד וכסות, על כפות ידיכן הנוגעות לא נוגעות, נישא בשכיבה, כבן מלך נרדם, נישא בשכיבה . . . נתמך, באהבה כה רבה, של עלמות חן, להן אני בן ערובה . . ., חטוף לשעה משתוקק לשנה, איתכן להעלם באיי הזימה . . . ,

טאKילה

New member
ריח בושם זר..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

ריח בושם זר היה בך המילים כוונו אליך המחשבות עולות כמו מדרגות הרווני במיי תשוקה עמוקים ליד באר אהבתך ליד הים שלנו אהבה בתוך עשן בלי לראות את האש חום גופך בגופי שותקת מציירת לי אותך מתבוננת לתוך ליבך מסירה פיסה ועוד פיסה רוקמת פיסות ליבך בליבי קושרת בסרטים אדומים רגעים של מילים ופרח נוגעים מלטפים ברוך מניחה ראשי הדמיוני על כתפך המצויירת..

למעלה