אתה חסר... :-(

קרני

New member
אתה חסר... :-(

העבודה גוזלת את כל זמנך ואפילו מילה וסימן חיים לא שמענו ממך... מתגעגעים אלייך ``מרכז``... תקפוץ לביקור ארוך וממצא... ואל תיתן להם להעביד אותך קשה מדיי... יום טוב חמוד @ @ J U

thecenter

New member
ואולי....את פה חסרה לי...

חומד בוקר טוב. זה עתה סיימתי להציל אותך. (פרטים במייל). מידי פעם יוצאות להן מספר שעות שמאפשרות לבן-אדם להרגיש שהוא חי באמת ולא איזה מכונת עבודה משומנת היטב. עכשיו זה רגע כזה. החורף של הימים האחרונים עשה לי כמובן רק טוב, רק חבל שלהרבה אנשים אחרים הוא עשה רע מאוד (כמה לא מפתיע שזה קרה). נתיבי איילון שבו להיסגר, כאילו היה זה חורף 91 הזכור לטובה, ופיקקו את המדינה. אנשים יצאו מן הבתים שלהם על גונדולות וחסקה וצללו לתוך המכוניות שלהם במטרה להציל אביזרים רטובים. יפו בתמונה עילית נראתה כמו שנראות בדרך-כלל ערים לאחר סופת הוריקן אל לחילופין רעידת אדמה קשה. אבל, תחשבו על הצדדים החיובים - אולי יהיה לנו סופסוף קצת מים במדינה. מה גם שהגשם והקור קצת מקהה את הקיצוניות הדו-צדדית בסכסוך הבלתי-פוסק במדינה. קרני, אני ממש מבסוט ממך. שבוע לא היית בפורום ואף אחד לא כתב כלום. מאז שחזרת, הפורום מפוצץ, מופצץ, ושוב הוא חי. תמיד אמרתי שאת המלכה !!!!!!!1 ביי.

קרני

New member
מלאך חמוד שלי...

תודה על ההצלה. כפי שתקרא בפרטי, היא אכן עזרה לי רבות!!! בנוגע לתמונה שתיארת, אין כמוך מלתאר אותה!!! חיוכים, חיוכים, חיוכים! כן ירבו! שיהיה לך יום נפלא! @ @ J U

למעלה