אתה חשXב!

אתה חשXב!

למרXת שזהX מחשב ישן, הXא עXבד לא רע, חXץ מאשר אXת אחת. קיXXינX פעמים רבXת שהמחשב יעבXד בצXרה מXשלמת. אXמנם כל האXתיXת מלבד אחת אינה עXבדת בצXרה מXשלמת, אבל העXבדה שרק אחת אינה עXבדת עXשה את ההבדל. לפעמים נראה לנX שכל קבXצה אX צXXת אX עסק הXא כמX המחשב שלנX - לא כל אנשי המפתח פXעלים כפי שצריך, אתה עשXי לXמר, " אז מה אני רק בן אדם אחד. אני לא יכXל לעשXת הרבה הבדל." אבל כדי שהקבXצה שלך אX הצXXת אX העסק יפעלX בהצלחה דרXשה השתתפXת של כל חבר. בפעם הבאה שתחשXב שהתרXמה שלך אינה חשXבה זכXר את המחשב שלמX XאמXר לעצמך, "אני איש מפתח Xאני דרXש מאXד". אתה חשXב!.

טאKילה

New member
מרוב x......./images/Emo12.gif

לא ממש הבנתי,בעצם מה חשוב העיקר את כאן,איתנו..

חן (*_*)

New member
חחח...גם חכם ונכון וגם..........

חמוד, וממחיש בצורה מיוחדת את הרעיון.

טאקי..... ../images/Emo13.gif

חופי התכוונה שכל אדם באשר הוא חשוב. גם אם לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו "קטנים" ואיננו יכולים להועיל, כל אחד מאיתנו יכול להשמיע קול ולשנות! כמו האות ו' שהיא רק אות אחת ונראה שאפשר להסתדר בלעדיה, ראו מה קורה כאשר היא איננה. אור הנר\ אברהם יצחק קוק זצ"ל - הראי"ה "צריך שכל איש ידע ויבין שבתוך תוכו דולק נרו ואין נרו שלו כנר חברו ואין איש שאין לו נר. צריך שכל אדם ידע ויבין שעליו לעמול ולגלות את אור הנר שיש ברבים, להדליקם לאבוקה גדולה ולהאיר את העולם כולו." חופי... תודה על "האור"
שאת נותנת! יום טוב, ושנשמע בשורות טובות!

טאKילה

New member
אין יאוש בעולם...../images/Emo9.gif

התכוונתי לומר שזה עשה לי בלבלת בעיניים כל הxxxxxx

רוצה רק לספר לכם שנזכרתי בסיפור

הזה דווקא בבית חולים. הסתכלתי על האיש שמביא בכל בוקר את הכביסה הנקיה: סדינים, מגבות, וחלוקים, וחשבתי לעצמי מה איש צעיר עושה בעבודה כל כך משעממת? ואז נזכרתי בסיפור, והבנתי כמה חשובה העבודה הזו ה"כאילו פשוטה", וכמה הכביסה הנקיה כל כך משמעותית לחולים. וכנ"ל גם לעובדות הניקיון שמתחילות לשטוף את הרצפה בשעה 06.00 בבוקר. אכן, כל אחד מאיתנו בעולם הוא בורג קטן המאפשר למכונה הענקית הזו שנקראת: חיים, לעבוד בצורה הכי הרמונית ובשיתוף פעולה מדהים!

טביעת אצבע

חופי, עם סיפורי החיים החכמים לכל אדם טביעת אצבע ייחודית משלו. לא היה, אין ולא יהיה עוד אדם בעולם הזה עם טביעת אצבע כמו שלי אם <אלוהים> טרח ליצור בני אדם שכל אחד מהם עם טביעת אצבע ייחודית משלו, הרי שהתכוון שכל אדם הוא יחיד ומיוחד לכל אדם התרומה הייחודית שלו לעולם הזה לא "בורג" אלא אדם ולא העבודה שאתה עושה כדי להתפרנס מגדירה אותך, רק מה שאתה עושה עם החיים שלך, מה אתה מקרין כלפי הסביבה שלך.

למעלה