אתה יודע, הזמן

אתה יודע, הזמן

אתה יודע, הזמן. וגם כאן, אני שומעת את מחשבותיך ולעיתים הן משמשות לי שיר ערש. וזיכרונות, זיכרונות מנדנדים אותי לתרדמה. האם הרעש בראשי מפריע לך? אתה יודע, הזמן.

צינסקי

New member
שיר כתוב היטב

אהבתי במיוחד את "מחשבותיך ...משמשות לי שיר ערש". הבנתי שזה בא מאהבה גדולה. יתכן וכך. צינסקי.

dananit

New member
מאד מאד יפה

מןזר שלא מגיבים יותר. אני חושבת שהשורה "אתה יודע, הזמן" פשוט מעולה, פשוטה ומרגשת. אני אוהבת אותה בהתחלה ובסיום כמו ששמת אותה.

פורסטר

New member
מצויין

ועצוב מאוד לפחות כפי שאני הבנתי את השיר- מישהו שעבר מן העולם וחי רק בזכרונם של אלו שהכירו אותו ('האם הרעש בראשי מפריע לך?) ובכל זאת גם הזכרון הזה דוהה,ויש מעין התנצלות בשורה 'אתה יודע,הזמן'. יתכן שנתתי לשיר פירוש שונה מכוונתך אבל בכל מקרה נהניתי לקרוא.

תודה רבה! עוד תגובות? ../images/Emo165.gif

תודה רבה לכולם, באמת! פורסטר- הפירוש שלך מקסים לדעתי! היפה בשירה זה בדיוק זה- כל אחד רואה מה שהוא רוצה... לכן זה לא משנה מה כוונתי, נכון? :) תודה רבה מאוד לכל מי שהגיב- כיף ממש! בבקשה תגיבו אנשים- כל דבר שעולה לכם בראש. אנאבל

קסנדרה*

New member
../images/Emo91.gif יצירה מצויינת

אני לקחתי את זה למקום ולו בגלל שני המושגים: "האם הרעש בראש מפריע לך?" "אתה יודע הזמן.." אני מוצאת את היצירה הזו מצויינת וחפה מכל הערה. קסנדרה

לי יה

New member
היי

אני מאוד אהבתי את העובדה שהשיר קצר אבל לא מרגישים שחסר בו משהו הוא קצר כי ככה הוא אמור להיות. גם אהבתי את השורה הרעש שבראשי מפריע לך? משהו בה קסם לא יודעת להסביר..

למעלה