אתה יודע מה גל?!

הדרומית

New member
אתה יודע מה גל?!

אתה יכול לקפוץ לי! אתה יכול לעשות שמיניות באוויר. תאמין לי, אף פעם לא האמנתי שתרד לרמה מגעילה כזאת. אני שונאת אותך על מה שעשית. זה התחיל מזה שאתה הולך ופותח ת´פה שלך לירון.. זה ממשיך מזה שאני הופכת מבחינתך ל"גחמה" שלך. תגיד לי אין לך גבולות?! אתה חושב שאני הרכוש שלך ועוד לא מתבייש להגיד לי את זה?! ולצעוק עליי שאני מחליפה גברים כמו גרביים, בזמן שאתה חשבת רק על עצמך והאינטרסים שלך, ועשית הכל על מנת להשיג אותם... גרמת לי להאמין בך, לספר לך הכל, אבל כשאני הייתי מסתובבת רק היית ממשיך לתכנן איך לשמור אותי על אש קטנה. גרמת לי לאהוב אותך הכי בעולם מכל הידידים שהיו לי. לימדת אותי הרבה דברים חדשים... והדבר הכי חשוב שלימדת אותי זה את הפרצוף האמיתי שלך. אני מכירה אותך כבר כמה שנים טובות, ושנה וחצי עוד הייתי נחשבת לבת הזוג שלך. אני לא מאמינה על עצמי איך לא ראיתי את זה מהתחלה. עכשיו אני הטיפשה. אתה פשוט חלאת אדם. ואתה עוד מעז להתקשר אליי ולהגיד לי שאני באיזשהו מקום תמיד אהייה שלך. ואת חושב שאני אענה לך בחום ובאהבה? מתוק, יש לי חבר שאני אוהבת אותו. ואני רק שלו, ולא "באיזשהו מקום גם שלך". גרמת לי לשנוא אותך. גרמת לירון לריב איתי, ועכשיו אני קולטת שאמרת לו את מה שאמרת לפני כמה שבועות רק בשביל להרחיק אותו ממני... ולמה? לא בגלל שדאגת לי. בגלל שרצית אותי לעצמך. אז אתה יודע מה? אם באמת היה לך אכפת ממני, היית נותן לי להנות עם מי שאני מאוהבת בו ולא לקלקל לי. אתה לא מפרגן לי אף פעם... אתה יודע רק להעביר ביקורת והכל מקנאה. כי אני ממשיכה הלאה מאז שנפרדנו ואתה עוד תקוע. אני שמחה שאני עוברת דירה כי אז לא אצטרך לראות את הפרצוף שלך יותר... כל כך התאכזבתי ממך אין לך מושג עד כמה. היית בשבילי המון! וכולם ידעו עלייך, שמעו עלייך, דיברתי עלייך בלי סוף... וכולם אמרו שנתחתן. ואפילו אני חשבתי ככה. אבל לא עוד! אני לא רוצה לדבר איתך יותר בחיים. לא רוצה לשמוע ממך. ודיי. נמאסת עליי! אני לא חייבת לך שום דין וחשבון. לא שלך בכלל אני.

לך הדרומית...

האם את היא אותה הדרומית שכתבה את המכתב לקארין אם כן תצרי איתי קשר אם את יכולה.

למעלה