אתה יודע...

לה לי

New member
אתה יודע...

נורא רציתי להידבק אליך, להיות משהו שאפשר להישען עליו, כזו אחת שתקבל אותך אליה חמה אוהבת ותומכת. האמנתי שהאהבה מנצחת הכל,שורדת, חזקה. במטרה לשקם את חייך הרסת את חיי, מצאתי את עצמי לא רצוייה, נפלטת ממך- גבר שאסף אותי לחייו, היה לי הכל, הייתי המאושרת והעשירה באדם, יותר מזה לא יכלתי לבקש. נתתי לך את חיי ליבי נשמתי וגופי- בטחתי בך. זו הייתה ברית לנצח, קשר של גילגול קודם. בחלום הכי רע שלי לא האמנתי שתבגוד תרסק ותזלזל ביקר לי מכל- חיי. בכיתי. כעסתי. התחננתי. זחלתי והתבוססתי בדמעות - "אל תוותר עליי". רמסת אותי. אני כואבת אותך, הבנתי שלא תחזור אלי היום -לתוך לילות של ציפיה, הייתי מוכנה להסתפק בפירורים - רק לא לאבד אותך. היום הבנתי: אף אחד לא שומע את זעקותיי אליך מתוך התהום הזו שנדחפתי אליה. הלכנו יחד..גם בהר עם שביל צר ....נתת לי יד ....ובמקום הכי גבוה דחפת אותי לתהום. איבדתי אותך. איבדת אותי. אני מצטערת על כל אותם מסרים צועקים כואבים ובוכים. אתפלל למענך שרק יהיה לך טוב. אהבת אותי- אני יודעת ותמיד אזכור. אך גם תמיד אזכור שזרקת אותי. היה שלום אהובי היחיד והניצחי. לעולם אל תשכח את זו שהתחננה בחייה רק לאהוב אותך. יש בך את כל הדברים הטובים שאדם יכול לבקש לעצמו- לעולם אל תשכח זאת ואל תאבד זאת. אני

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif לב שביר ....

הפקדת את ליבך ונשמתך אחזת ביד אהובך בשביל העולה לפסגת האושר שבילי החיים מלאים מהמורות ,עליות וירידות חולפים מעל גשרים ,חוצים תהומות עמוקים ואת היד לא משחררים ... אחיזת היד היא דואט של אהבה לפעמים אוחזים כי מפחדים לשחרר התהום נראית מאיימת וקודרת .. והפחד משאיר אותנו שם על השביל אוחזים כשיד משתחררת ואין יותר במה להחזיק תחושות של פגיעה ובגידה מתעוררים אהבה ואחיזת היד היא אקט של רצון כשרק הפחד מפני התהום הוא המחבר שתי נשמות האחיזה הזו לא תשרוד את המהמורות .. את אהבתך העניקי מתוך הלב אל תחנני לאחר שאותה יקבל .. יש אי שם ..את הלב שאותה יקבל בלי תחינה ובקשה אלא מתוך אהבה שלמה ומלאה .. --------
--------
--------
---------
תפוחים ותמרים/ רמי קליינשטין אם תלך אל השוק תראה אותה בוכה אישה יפה בין הפרות מוציאה עוד ממחטה הרוכלים לה צועקים מה קרה לך חמודה זה אהובי שלא רוצה הוא מצא לו נערה. קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב. היא אוהבת את האיש שלא אוהב אותה שמלת פרחים ולחיים שושנים לך לא מספיקים אתה רוצה אישה פלקט בלי ניסיון חיים אתה רוצה ילדה נערה קפואה ובלי קמטים. קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב. והיא פה מחכה בין דוכני שווקים כשאתה תרצה אותה נערה רק כשנוח ומתאים. קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב. ברוכה הבאה לפורום

המקום הכי נמוך

המקום הכי נמוך / נתן זך -------------------------------- המקום הכי נמוך בלב הוא תמיד הכי גבוה, כל מה שגורם כאב, כל מה שהולך סובב, הוא גם לא נותן לשקוע. המקום הכי נמוך בלב, זה שבו לצער אין מקום, זה שבו כמעט ולא כואב, זה שבו כבר אי אפשר לחלום הוא גם הבטחה לשוב לפרוח ולחזור חזק יותר אל העולם בלי כאב, בלי צער, בלי חלום להיות בכל מקום לא במקום להיות בכל חלום לא בחלום בלי תקווה מופרזת, אך בכוח, בלי תקווה מופרזת, אך בכוח.

למעלה