אתה מגרד - המערכת זוכה....

afiksambol

New member
אתה מגרד - המערכת זוכה....

לאחרונה (טוב, בסדר, היום בצהריים) נצפה בחלון תחנת מפעל הפיס הקרובה כרטיס חדש : חיש-גד מד"א. מה יהיה השלב הבא ? גרד וזכה בפינוי לחדר המיון הקרוב ? פינוי באט"ן כולל וריד, א.ק.ג. והכנה לטובוס ? והפרס הראשון - נסיעה בנט"ן עם זונדה וטרוקר ???

עמיחי נ

New member
זאת גם דרך לאסוף תרומות...

הדבר הראשון שאני זוכר שעשיתי כשלמדתי את הקורס מתמטיקה דיסקרטית זה לחשב את הסיכויים שלי לזכות בלוטו... אחרי כמה שניות כשהמחשבון הציג את המספר הבנתי מאיפה הם משיגים כ"כ הרבה כסף במפעל הפייס
מד"א יכולים להרוויח מזה הרבה כסף... ואז נשמע אותם אומרים לי "אין כסף לתת למתנדבים מדים" ....

Anusha

New member
../images/Emo6.gif

(החלק השני של השורה האחרונה :)) ותכלס...אני חושבת שזה כבר מוגזם! מילא המחירים, הדיי גדולים הייתי אומרת, על הפינויים. אבל זה... \:

יום.

New member
גאוני!

פעם מד"א היה מבצע הגרלות והימורים בדומה למפעל הפיס בכדי להרוויח כסף עד שמכרו את הזכויות למפעל הפיס תמורת סכום כסף (בלתי מבוטל אני מניחה). כנראה שמישהו אי שם רוצה להחזיר עטרה ליושנה. גאוני! אם אינני טועה תקנון הצלב האדום אוסר לקבל תרומות מחוץ לארץ (או משהו בסגנון) אולי זו דרך לכפר על ההפסד הזה?

orend123

New member
לי יש דרך

כל מי שבחו"ל מוזמן להעביר אלי את התרומות, אני אעביר אותן (רובן) למד"א, או בעקיפין אקנה מלא כרטיסי לוטו :)

למעלה