אתה מוכן להצטרף לניסוי

EyeSeeYou

New member
אתה מוכן להצטרף לניסוי../images/Emo35.gif../images/Emo112.gif

סטודנטים בריטים יבדקו קונדומים ויקבלו משכורת צעירים בלונדון מגוייסים בימים אלו לעבודה סטודנטיאלית יוצאת דופן: חברה גרמנית מבקשת מהם שיבדקו קונדומים שונים, וידווחו עד כמה השימוש בהם היה מענג. למשרה הנחשקת ייבחרו בין 50 ל100- סטודנטים. העובדים יקבלו סכום של 100 ליש"ט (כ155- דולר) לסמסטר, במהלכו יבחנו את מגוון מוצריה של החברה הגרמנית קונדומי. "בודקי הקונדומים לא יבצעו בקרת איכות - אנחנו כבר עשינו את זה", הסבירה נציגה מטעם החברה. "אנחנו מקווים שהסטודנטים שיישתתפו בבדיקה יהנו מעבודתם ומהכסף, ויתנו לנו תגובות כנות, בהן נוכל להשתמש בתהליך פיתוח המוצר". הדוברת אמרה כי מודעות דרושים פורסמו בעיתוני סטודנטים שונים. בתוך כך, בית משפט גרמני הורה להחזיר לתפקידו מחלק קונדומים בבית בושת. הקשיש, בן 77, עבד במוסד כאחראי לחלוקת אמצעי מניעה; בית המשפט קיבל את טענתו כי פוטר שלא כצדק. מאת מעריב

.m

New member
אפליה מינית!!!

מי אמר שזה רק לגברים? הרי בשפה העברית (הקלוקלת, ראוי לציין) עושים שימוש בלשון זכר לתיאור ,רבים" הכוללים זכר ונקבה. אז אולי זה מיועד גם לנשים? חוצמזה, אתה חושב שנשים מקבלות הנחה כשהן קונות קודנומים? שהן משתמשות בהם פחות? |יד על המותן ומבט מלא תוכחה| mai

Liroy25

New member
גיברת תפני עם אפליות תפני לנעמ"ת!

או לויצ"ו או לטל קר מבחינתי! ואם את כבר רוצה לדון על אפליות - למה בנות בצבא מקבלות תוספת שכר על "מוצרי הגיינה"??? למה אנחנו לא מקבלים תוספת שכר על מוצרי הגיינה וטיפוח אישי? יש לך מושג כמה עולה קרם לחות של לוריאל?? כמה עולה סבון פנים של "סבוקלם"?? למה לא חשוב לי להיות יפה כשאני כשאני מסתער קדימה ברעל??? מישהו חשב לממן לי קרם נגד קמטים אחרי כל אותן שעות נטולות שינה??? אל תתחילי איתי אפילו!!

.m

New member
איך אפשר שלא להתחיל איתך? ../images/Emo99.gif

ובכן, "יש לי פטור" (
) כך שענייני צבא לא מטרידים אותי. אבל לנושא האפליה: בהחלט הגיע הזמן שגברים יבינו את ערך השימוש בקמים ומוצרי טיפוח למיניהם. זה עדיין דבר חדש ודי נדיר. ואתה בהחלט מוזמן להביא דוגמאות לאפליה נגד גברים (קח ת´זמן, אני יודעת שקשה למצוא כאלה
) אפליה נגד נשים, לעומת זאת, נמשכת כבר מאות שנים. בינתיים אולי תרצה להסביר לי למה כשאם חד-הורית צריכה להיעזר במטפלת היא אינה יכולה לרשום זאת כהוצאה מוכרת, אבל תמונה לקישוט המשרד שעולה 10,000$ בהחלט נחשבת ככזאת??? אל תתחיל איתי
mai

1Shir

New member
ס-ל-י-ח-ה באמת!

קרמים וסבון פנים וכ´ו וכ´ו הם דברים שגם בנות משתמשות בהם. יש לך מושג כמה עולים טמפונים, תחבושות, גלולות? אני יודעת, אין לך. כאן סיימתי את טיעוני! ברור שיכול להיות שיש בצבא דברים אחרים שמפלים בנים לרעה (כמו עניין השלוש שנים, שיש לו כמובן את הנימוק שבנים מיועדים לקרבי, אבל לא נרד כאן לרמה של ויכוחי צבא...) סתם הייתי חייבת להבהיר את הנקודה הספציפית הזו!

Liroy25

New member
את סקסית שאת מתעצבנת!! ../images/Emo94.gif

ואם אנחנו כבר בשוונג... יש לך מושג כמה עולים כל מיני תכשירים לשיער שמונעים נשירה?? או כמה עולה שעווה קרה למריטת שיער?? טוב..דוגמא גרועה... ולמה תמיד עושים אפליה בכניסה למועדונים? בנות, או שלא צריכות לשלם או שהגיל מינימום אצלהם נמוך משלנו! (ואם הן עושות עיניים לדורמן גם זה לא קיים).

.m

New member
אהמ אהמ...../images/Emo46.gif

אני יודעת שהזוגיות שלך פתוחה לנשים (
), אבל אני לא מוכנה שתשתרלל עם כל חצאית שעוברת בסביבה! |שוברת את הואזה של דודה ציפורה| mai

1Shir

New member
דרך אגב מאי...

לא שאני באה לרמוז משהו, אבל אם לירוי/איתי מעוניין, כדברייך, להשתרלל איתי - זו זכותו!

.m

New member
שיר´וש

יחסים פתוחים אני מנהלת רק עם בן-זוגי הרשמי את השאר אני מחזיקה קצר
את מותק
mai

1Shir

New member
אני אמשיך את השוונג שלך

ואספר לך שלמרות שאני בחורה, מעולם לא נכנסתי חינם למועדון. אני חושבת שאפליות קטנות יום-יומיות הם דברים שלא ממש קשורים למין, אלא בעיקר לאופי. בנות שמתחנחנות ומתחננות ליחס מועדף, הרבה פעמים גם יקבלו אותו, אבל גם לבנים בעלי אופי כזה יש דרכים משלהם להשיג "טובות הנאה"...

למעלה