"אתה ממגנט אותי...אתה ממגנט אותייייייייי"

R o T e M18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סליחה שאני צוחק.. פשוט הנושא הודעה הצחיקה אותי

nerod 72

New member
לא להגיד סתם דברים....

מדובר סך הכל בסקיצה שדנה הקליטה לאלבום.... בכלל לא בטוח שזה יכנס לאלבום .. כרגע השירים שאני יודע שהם בטוח נכנסי לאלבום הם: -הכל זה לטובה -לאב בוי -את מוכנה -סרט הודי -בראשית -בכל יום אחר -ילא בלאגן -יום הולדת - בחורבות האהבה -תחלום-גרסה אקוסטית כל השאר הן בגדר סקיצות....

TheMashMash

New member
אתה ממגנט אותי, חביב לא יותר מזה.

אם הוא נכנס לאלבום הוא צריך לעבור שינוי מוסיקלי.

גם "את מוכנה" צריך לעבור שינוי רציני

אולי שינוי בכיוון של החוצה מהדיסק

TheMashMash

New member
לדעתי את מוכנה יכול להיות מדהים, עם הפקה חדשה

המוסיקה צריכה להיות הרבה יותר רוקיסטית, יותר מילים, פחות את מוכנה כל רגע... פחות מונוטני. לגבי סרט הודי, הוא שיר טוב...

../images/Emo45.gif הפקה חדשה לגמרי

בהפקה הנוכחית שלו , הקהל לא יעכל את השיר והוא לא יעבור פלייליסטים.

nerod 72

New member
לא מסכים איתך...

את מוכנה טוב כמו שהוא...יש בו קצת רוק קצת אלקטרו... לא כל שיר צריך להוציא במטרה שיעבור פלייליסט... סבבה, כבר היה לה שיר שכבש פלייליסט ועשה את שלו... אני לא חושב שיהיה שיר מהאלבום שיעבור את ההצלחה שלו.... את מוכנה הוא קטע חזק.. שמיעה 1 קשה לעיכול... שמיעה 2 תופסים את הקטע שלו וזה שיר עם אמירה ומסר ... לא כל שיר צריך להפוך ללהיט והשיר זה לא להיט. נקודה. אמן צריך לדעת מתי להוציא סינגל כדי לכבוש פלייליסט ומתי להוציא סינגל בשביל האמנות שלו- ואת מוכנה הוא הכי דנה שיש מהבטן... כל האנשים ששמו לה רגלים, כל האנשים שחיכו לה שתיפול כל האנשים שלא ראו את הטוב רק את הרע... זה שיר התשובה של דנה לאנשים האלו.... שלא יגידו שדנה היא זמרת של שירי דאנס קלילים...

TheMashMash

New member
מבין אורן את מה שאתה אומר, יכול להיות

שאת מוכנה צריך לצאת רשמית, אבל ממש לא כסינגל שלישי, זה לא הטיימינג, לקראת הסינגל החמישי אולי.

נו באמת...

איזה אומן שפוי יוציא לרדיו סינגל קשה לעיכול ולא קליט ביודעין שהוא לא יעבור פלייליסטים ומצעדים , כשיש שירים מצוינים וקליטים אחרים באלבום , וכל זה "לשם האומנות" ? גיב מי אה ברייק... זכותה להוציא גם שירים כבדים וקשים , אבל אז גם זכותם של תחנות הרדיו לא לפרגן ולא להשמיע , והמצעדים והמכירות יהיו על הפרצוף..

ashton20041

New member
למה סתמי????

שמעתי שהוא מאד יפה והישנן בנות הבא......מה לא טוב בו הלחן ????? המילים?????? ההפקה המוזיקלית?....

nerod 72

New member
ממש לא סתמי...

יצא לי לשמוע אותו ונכון לא מדובר באחד השירים הכי טובים באלבום (ממה ששמעתי) ולא מדובר בלהיט כמו הכל זה לטובה או לאב בוי , אבל הוא בהחלט שיר חמוד ואהבתי את המילים שלו ואת הקטע שמאחוריו.... לא כל שיר צריך להיות קליט ולהיט... הוא לא ממש בכיוון של ישנן בנות אולי טיפהלה בהפקה, מבחינת הקונספט הוא לא ממש ישנן בנות... הקונספט- בעצם דנה שרה על העבודה שבעצם העולם הזה לא נברא ע"י אנשים אלא עי אלוהים ובעצם כל הרע שיש פה עם כל החוקים וכל הכללים והנורמות אנחנו בנינו..... והיא אומרת, כמה היה נפלא בדוודאי בלי כל החוקים והנורמות שכל אחד היה יכול לעשות עם החיים שלו מה שהוא רוצה.... זה שיר עם מסר חזק מאוד שמסתתר מאוחרי מילים הומוריסטיות ... אני אהבתי...

ashton20041

New member
ואיך ההפקה המוזיקלית נשמעת??

דאנס?..פופ אתני..?? פופ רגיל..??..האוס...??.......מה????

TheMashMash

New member
בראשית ממש לא סתמי, בקלות יהיה להיט

עם קליפ מתאים "ברשית" הוא אחד השירים שיכולים להיות להיט. קליפ מעורר פרובוקציות על סיפור גן עדן מנקודת המסט של דנה יכול להיות ה-ד-ב-ר!

למעלה