אתה מתכוונים להצביע בבחירות?

AnnabeI Lee

New member
הממ שאלה טובה. אני לא חושבת

כי אני לא מרגישה שיש לי הזכות לקבוע מה יקרה עם חייהם של אנשים במדינה שאני לא גרה בה. מצד שני, יש לי מה להגיד בנושא הסכסוך הישראלי-פלשתיני ואני לא בטוחה שתהיה לי הזכות להתלונן או לבקר את הנוגעים בדבר אם לא הצבעתי לדרך שלדעתי תשנה את המצב.

ציטוט

ציטוט שמצאתי, לא יודע מאיפה, לא יודע של מי: "1 ל500 איש אינו יכול להשפיע על שם דבר הוא יכול להשמיע את קולו אבל כשיש 500 קולות ברקע אף אחד לא ישמע אותו" אני חושב שזה מתאים במקרה הזה

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo13.gif

החלטתי לא להצביע כי אני חושבת שבתור בן אדם שהחליט לא לשאת בתוצאות של מה שקורה באיזור מסויים אין לי הזכות להחליט מה תהיה הדרך במקום ההוא. יש לי זכות לשכנע אנשים בדעתי, אבל אין לי זכות לעשות את מה שאני יכולה כדי להחליט בשבילם (להצביע).

Gray PaIadin

New member
לדעתי כל מה שמשנה זה האם מבינים

את העניין מספיק כדי להחליט את זה.

Gilliana

New member
עדיין לא החלטתי סופית, אבל...

כנראה שלא - פשוט אין למי, זה נבלה וזה טריפה.

Gilliana

New member
להגיד לך את האמת?

גם זה לא כ"כ בא לי לעשות - חבל לי על הזמן לרוץ לקלפי ולעמוד בתור - הרי ממילא אף אחד לא יתייחס לפתק לבן, זה לא מזיז לאף אחד גם אם יהיו מיליון פתקים לבנים. והאמת, הבחירות בארה"ב תמיד מעניינות אותי הרבה יותר מהבחירות בארץ.

0Pandemonium0

New member
אם הייתי יכול, כן. יש לי למי../images/Emo3.gif

אני חושב שהאנשים שחושבים שזה לא חשוב הם טיפשים. הבחירות הן הערך הכי חשוב של דמוקרטיה ואנחנו חייבים לנצל אותן. וכן, לפעמים אפילו קול אחד משפיע.

0Pandemonium0

New member
נ.ב. (איך לא?)

אל תטעו לרגע, אני לא דוגל בדמוקרטיה מבחינה שלטונית.

shikma r

New member
אם הייתה לי זכות הצבעה

לא הייתי מצביעה בכ"ז. לא מחוסר עניין או חוסר ידע בפוליטיקה (כמו רוב חבריי),אלא מחוסר אופציות שמתאימות לי כרגע..

למעלה