אתה שם...

אתה שם...

אתה שומע אותי לפעמים? בהפסקות... בין הפלת הבניינים... רק רציתי להודות לך- הצלחת! אני כבר לא רוצה להתגייס. עשית הכל כדי שאני אגיע למסקנה הזאת- התחלת בלקחת לי את הדבר הכי חשוב.... והמשכת... עד שהצלחת! אז מה דעתך עכשיו להפסיק את המלחמה הזאת? כי האנשים או בעצם.... הילדים האלו... אלו נו... שלבושים בירוק עם הכומתות האדומות שמביאות להורים שלהם כל כך הרבה גאווה ובהמשך כל כך הרבה עצב... הם לא בובות! כן, גם אני בגן שיחקתי עם בובות חיילים היה דווקא מצחיק ,תמיד בסוף יצא שכולם מתו. אבל אנחנו לא בובות! אנחנו אנשים! עם רגשות! ואולי חשוב יותר ... עם חברים. אז מה דעתך שכל הילדים שלך לא יתגייסו? רק הצעה- אל תפעל באותה שיטה שפעלת איתי... בסוף לא ישארו לך ילדים. אז זהו אבא (כבר לא יודעת אם אתה ראוי לשם הזה) הבת הקטנה שלך נשארת בבית. היא לא תצא למלחמה כמו שאר הילדים שלך. היא בניגוד אלהם תחייה. כן , אני אראה אותם הולכים אחד ,אחד ... אני אחייך ואבכה מאושר עם כל אחד ואחד מהם... וכשהם ישתחררו (מי שיספיק) אני אקבל אותם במסיבה הכי גדולה בעולם ואנשום לרווחה - עכשיו הם בטוחים. אבל אבא, הבת הקטנה שלך כבר מתה... לא! לא בצבא . מה פתאום! שהיא תמות עם כל האחים שלה? היא מתה כאן - תחת קורת הגג שלך! ואתה תוהה איך לא עברתי דרכך... זה קל. הגוף שלי עוד פה. תחת מעטה הצמר גפן... הוא זה שגורם לנשמה שלי להשאר בצד . אבל היא גוססת אבא... היא מפרפרת לה בפנים רוצה לצאת ,או להבריא. אבא... אם תמשיך לקחת את האחים שלי... היא תשאר בתוכי. פצועה ,ומדממת למוות. בערך כמותם. אני רק רוצה לבקש כמה דברים.... רחם על אלו שנשארו... קבל בחיבוק את אלו שהגיעו אליך. ובקשה מיוחדת ... יש מלאך אחד ... הוא הגיע לפני שנתיים קוראים לו אברהם... או אבי (כינויו בעולם הזה) והוא אחד הבנים הכי טובים שהיו לך... בטח לקחת אותו בטעות... אז אם כבר הוא שם ... טפל בו יפה ... ו... תמסור לו שאני אוהבת אותו ומתגעגעת כל כך. אה... ואלוהים... עוד בקשה אחרונה לפני שאתה חוזר לדברים שלך ... אם אפשר - תשלח עוד תיקי עזרה ראשונה - אין לנו מספיק... באהבה בתך הקטנה

ה מוזה

New member
../images/Emo104.gif אין לי ארץ אחרת ...

אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי. לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה. (אהוד מנור, קורין אלאל) ----
----
----
----
---- "....לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה .." המילים שלך ,האור שבחושך נגעו במקום הכי רגיש והכי כואב כאב ומצוקה עוטפים את הארץ ושתיקה מרחפת לה מעל . דם אבל ודמעות חובקים אותנו ושתיקה מרחפת לה מעל . הלוואי ..ולא נדע עוד אובדן הלוואי ..ומדי זית יהיו מוצג במוזיאון הלוואי ..כבר יבוא שלום שלא תדעי עוד צער - משתתפת בכאבך על האובדן האישי שלך יהי זכרו ברוך

למעלה