אתה תדע שהמכתב .. הוא לך .

ה מוזה

New member
אתה תדע שהמכתב .. הוא לך .

כן , מי חלם שבסוף אני ארגיש ככה . מי חלם שאכתוב לך מכתב שלא יישלח . אבל גם מי חלם שככה תשקר , תרמה .. תככים מאחרי הגב . בהחלט אני מבינה עכשיו את הביטוי סכין בגב רק ..הסכין שלך ננעצה בלב ובנשמה אתה מתיימר להיות חבר? אין לך מושג מה זה חבר , אין לך מושג מה זה ידיד. אז שיקרת ובגדת והכאבת .. וביקשת את הידידות בחזרה . כשאתה יודע שזה רק יכאיב לי , וחזרתי .. ומתוך כל הכאב החלטתי , ונכון אמרתי - נפרדים . אבל אתה כנראה לא זוכר הבטחות - כי הבטחת לי פעם שכשארצה לברוח כמו שאני תמיד עושה - הבטחת שלא תיתן לי , שלא תוותר . וכמו כל המילים שזרקת באוויר כנראה גם אלו ריקות מתוכן , רק השבוע רשמת " אני לא אפסיק לנסות " .מילים חסרות משמעות .. איזו אכזבה - וויתרת גם עכשיו. אז אני מסיימת את הקשר המוזר הזה בהרגשה שנתתי חברות אמת קיבלתי אשליה ושקר . ואם זה כאב , עכשיו זה מכעיס - זה מכעיס כי אני לא מבינה מה עשיתי שזה מגיע לי ? איך זה יכול להיות שעשיתי לך רק טוב ובסוף קיבלתי אכזבה איומה . קיבלתי שקרים , קיבלתי הבטחות שלא קויימו. אני כועסת וזועמת וכואבת - "אני הולך ממך "... גיבור גדול , עכשיו כשאתה לא לבד ...!!!!!! רק שכחת כשהיית לבד - מי זו שהיתה איתך , מי זו שבכתה איתך , מי זו ששמחה איתך . תלך.. ואל תגיב על המכתב.

time4fear

New member
אני אגיב על מה שבא לי..

מי הלך ממך יא מפגרת?!? את כל שתי דקות אומרת מילים סופניות. את אמרת לי לך, כל מה שאני מנסה את אומרת לי לך!!! אז אמרתי אני הולך, אולי קצת מנוחה ממני תעשה לך טוב, לא רציתי להעיק, לא רציתי לחנוק. רציתי לתת לך מרחב. זה מה שאלתי את אתמול, איך יודעים מה לעשות, להמשיך לרדוף, או לתת מרחב?? וקצת הגזמת עם העסק הזה של סכין בגב. תרגעי אף אחד לא תקע לך סכין בגב, ואף אחד לא בגד בך. לפחות לא אני, אז אל תעשי אותי מלאך המוות. לזאת שהתגובה הזאת אלייה..

Y A E LY

New member
לזאת שהמכת בהזה הוא עליה

ודרך אגב לו אליה---> כי אם הוא היה אליך הוא לא היה מופיע בפורום מכתב שלא נשלח... מוזה לא אומרת סתם מילים גדולות או סופניות היא אומרת את מה שהיא מרגישה--> ויש את הרגעים שנראה כאחלו אנחנו צריכים מרחב אבל מה שאנחנו הכי הרבה בעולם צריכים באותם רגעים זה אהבה וחום...----> מוזה מרגישה שתקעת לה סכין בגב, היא לא מגזימה אלו הם הרגשות שלה- ומה ששתיכן צריכות- זה כוס קפה ושיחה אמיתית וכנה מלב אל לב

מ ו ז י

New member
יעלי ../images/Emo23.gif את מדהימה אותי כל פעם

מחדש , עם חדות הלב שלך . כל כך צדקת ..כשכתבת שלפעמים נראה שאנחנו צריכים מרחב .. זה רק האגו , אבל בעצם כל מה שהייתי צריכה ועדיין... אהבה וחום. וכשאי אפשר להגיד , תאהב אותי , תהיה איתי .. אז אומרים תלך כשכל מה שרוצים זה את היד שפעם החזיקה שלא תיתן לי ליפול , שהחום שפעם היה עוטף אותי שיעטוף , שההרגשה שאני הכי מיוחדת בעולם - שתחזור .. אבל כשאי אפשר לומר את כל זה זה - אז אומרים מרחב .. אומרים תלך .. ולפעמים לא יודעים אם רוצים ללכת או להשאר ...רק יודעים שכואב ואין מי שיחבק . מקסימונת - תודה .

"אני רק מקווה שהיא תחזור"../images/Emo7.gif

"אני רק מקווה שהיא תחזור, כי היא יקרה לי נורא. את יקרה לי." The page cannot be displayed The enD כך אתה כותב לאחת שיקרה לך נורא!! אפילו שאתה כועס אל תעליב תכתוב לעניין תשפוך את הלב אל תפגע אתה עשוי להיתחרט אל תשאיר חורבן אתה הרי כתבת לנו ובחיים האלו, אולי קשה, והרבה פעמים רע, אבל יש רגעים, יש רגעים, ששווים חיים שלמים של עצב. רגעי אהבה, רגעי נחת, ולכל אחד, יש את הרגעיים שלו. יש רגעים שלא שוכחים. יש רגעים כאלו, שאומרים, אחחחח, החיים יפים. זה סתם מכתב שלי לאלו, שעכשיו נמאס להם, וכואב להם. לא למהר.. קחו את החיים באיזי. חיים יפים לכולם.. The page cannot be displayed The enD ואני רק מזכירה לך מכל ה

אופה3

New member
למוזה היקרה, קודם כל

זה שאת כועסת, וזועמת, וכואבת זה טוב, תפרקי את הכל , את כל הכאב והבכי, את כל הכעסים, ושתסיימי לעשות את זה תקומי ותביטי לעברו, והוא זה שצריך להצטער על כך שאיבד אותך, את החברה המקסימה שבכתה איתו ושמחה איתו, שהייתה איתו בטוב וברע, כמו שחברים טובים עושים בדרך כלל. אז תשלחי אותו מחייך, ותמשיכי כי לאחד כמוהו לא מגיע אישה שכמוך כל טוב ממני האופה

מוזה יקרה ../images/Emo24.gif

אל לך לכעוס - הוא לא שווה את זה! קראתי את תגובתו, בן אדם שקורא לך בפרהסיה "מפגרת אחת!" לא שווה שתכאבי בלכתו, אדרבא ברוך שפטרך מעונשו של זה! איספי את עצמך יקרה והמשיכי הלאה - עשי ממנו היסטוריה!

מוזה יקרה מאוד תני חיוך../images/Emo92.gif../images/Emo9.gif

מוזה יקרה מאוד תני חיוך
שניכם נראים לי אוהבים מאוד קחו את הזמן תתקנו את הטעויות ותמשיכו הלאה אבל בינתיים כדי שיהיה לך כוח למערכה ב הביאתי לך מתנה את יודעת מי כתב את זה!! בננה בשטח כולם במתח - נאמר ע"י הבבא בנן קשה מבחוץ ורכה מבפנים אבל לקלף אותי קודם צריך ... ומי שעלי מחליק שיחזיק חזק
אני רואה חיוך או לא
מכל ה

כמה טוב לי עכשיו-תודה../images/Emo24.gif

קשה לי לראות אנשים עצובים אני פשוט הופכת לליצנית העיקר לראות חיוך אז לילה טוב לכולם

BRAND NEW 3

New member
אני מבינה לליבך

אני מאוד מזדהה איתך זה בדיוק מה שעובר עליי עכשיו רק שאת מצליחה להתנתק מאוד מהר ואני עדיין תקועה באמונה שאולי בכל זאת נחזור להיות חברים טובים...

King of pain

New member
סליחה על האורך ...

קר על האדמה בחושך . ספלי הפרחים גדושים טל , כאילו בכו . לכן השועלים הולכים לנשף יחפים , כדי לא להרטיב את הנעליים . אבל על הידיים הם לובשים כפפות . עולה הירח , השועלים מתחילים לרקוד ללא קול , קדימה ואחור , צלליותיהם נעות על הגזעים . אדונים וגבירות , גבירות ואדונים . רק מרת שועלה נחמדת יושבת בפינה . היא לא תרקוד עם האדון הראשון שרוצה לרקוד אתה , לא עם השני , גם לא עם השלישי . מרת שועלה נחמדת מחכה לבן זוג שיתאים לה בדיוק . הנה מתקרב מר שועל המהולל , ברגליים יחפות ועל ידיו כפפות , והוא מושיט לה את כפתו ואומר : גברתי האם תרצי לרקוד ? ועונה שועלה נחמדת : הו , אדוני , אשמח מאוד . ארשום אותך בפינקסי בעט הכסף מכיסי . ומרת שועלה נחמדת קדה קידה , ומושיטה לו את ידה . וברחבת הריקודים המוארה שניהם חגים סחור סחור על הארץ הקרה . כמה נעים לי כשאת נוגעת בפנים לי עם הכפפה , כאילו נגעה בי קטיפה או לטיפה . ומרת שועלה נחמדה עונה : כמה נעים כשלי נגעת במותניי כמגע המים או שפתיים . והם ממשיכים לרקוד , צלליותיהם נעות על הגזעים . כפפותיו של מר שועל על מתניה של שועלה נחמדת , כפפותיה של מרת שועלה נחמדת על כתפו של מר שועל . פתאום מה שועלה רואה ? ציפורן הזרת שלה מזדקרת ארוכה , מבריקה , שלופה מבעד לכפפה . מה תעשה ? כדי שמר שועל המהולל לא יראה , תחביא אותה בעומק אגרופה . מר שועל המהולל ומרת שועלה רוקדים , צלליהם על הגזעים מתנדנדים . לפתע מר שועל ממקומו ניתר : נדמה לי שבעורף משהו אותי דקר . זה כלום , זה כלום , עונה לו שועלה נחמדת , זה בטח קוץ של ורד . והם ממשיכים לרקוד . אור הירח צובע את העשב בורוד . לפתע מר שועל ממקומו ניתר : נדמה לי שמשהו אותי באף דקר . זה כלום , זה כלום , הרשה לי לנחש ניחוש , עונה שועלה נחמדת , זה בטח שן יתוש . מר שועל ומרת שועלה רוקדים , פירות הכסף הכבדים על הענף מתנדנדים , קדימה ואחור . לפתע מר שועל ממקומו ניתר : נדמה לי שבאוזן משהו אותי דקר . ועונה שועלה נחמדת : זה יעבור , ודאי צביטה של קור . שועלה נחמדת המסכנה , ממש בסכנה . איך תיתכן גבירה עם כפפה מחוררה , ועם ציפורן לא גזורה . ושועלה נחמדת עייפה , הנה דקרה כבר את עצמה , ויש לה כתם דם על הכפפה . לפתע חושך משתרר , מאחורי הצמרות הירח מסתתר . מרת שועלה נחמדת בצד עומדת , מבוישת . שלעולם לא יחזור האור , בליבה היא מבקשת , או לפחות עד שתחמוק מכאן ואיש לא יידע , שפעם הייתה פה שועלה נחמדה . אבל מי ניגש אליה חרש ברגליים יחפות , אם לא מר שועל המהולל ? את כפפתו שולף , את ציפורנו החבויה חושף , ואת כפתה הקטנה של שועלה נחמדת אליו אוסף . והם מביטים זה בזה ומבלי לדבר כל אחד בפיו את ציפורנו גוזר . פתאום רחבת הריקודים כולה מוארת , בבהירות כזאת עד שניתן לראות קצה של זרד . בין הפרחים רעדה עוברת , ומר שועל המהולל קד קידה : גבירתי , האם זה לכבודה לרקוד איתי ? אהמממ , עונה שועלה נחמדת ונאנחת , אכן מר שועל המהולל הוא בחירה מוצלחת . ורוקדים השועלים ללא כפפות , על האדמה הקרה ברגליים יחפות ... אוהב אותך המון , מוזי , אבל גם בטוח שהוא יותר . שוב - סליחה על האורך ( אף פעם לא האמנתי שיגיע הרגע בו אאלץ להתנצל על האורך ... ) . שבת שלום , סוף שבוע נחמד ומאושר .

ה מוזה

New member
קינג ..../images/Emo23.gif מה אני יכולה להגיד?

שריגשת אותי ..עד דמעות והפעם דמעות של אושר , של .. של אין לי מילים וזה נדיר , מי כמוך יודע להשאיר אותי חסרת מילים ...זה נדיר. אגדה על גב´ שועלה ומר שועל .. לילדה של חלומות שלא הפסיקה לחלום . ... תודה . קינג ..איש קסום שכמותך , אמרת בסוף 3 מילים .. שלא שמעתי אותן זה זמן מה , לא שמעתי אותן כשנאמרו מתוך כוונה או נכתבו בהתכוונות ..אני יודעת שאתה מתכוון .. הוא לא בטוח אוהב אותי יותר .. אל תמעיט באהבה שלך היא חשובה לי לא לפחות .. אוהבת את הנשמה שלך , איש השקיעות ... התגעגעתי . (וזה מכתב מבולבל שכזה , כי ריגשת אותי באמת
) שבת שלום איש מיוחד שכמותך .

למעלה