אתה...

מאיה מ

New member
אתה...

פעם ראשונה שאני מעלה את הכל על הדף, את כל האהבה שלי אלייך, את כל הגעגועים האין סופיים, את הציפיה לראות אותך או רק לשמוע... יקירי! אהבתי אנשים בחיים, אהבתי כל-כך, ותמיד הרגשתי שאסור, אבל לאהוב אותך, אני מרגישה שמותר, הכרנו לא בדרך האידיאלית ועמדו בינינו מספר מכשולים די קשים, אבל התגברנו על הכל כאילו זה נועד להיות, כי ככה זה מבחינתי, נועדנו להיות ביחד, גם אם לא לנצח, אבל ביחד... אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי אותך, כל-כך לא מיוחד, אני יושבת בוכה ואתה עובר על פניי, כבר באותו רגע משהו גרם לי לרצות שתעצור, שתשב לידי, אני זוכרת גם את השיחה הראשונה שלנו, בחדר אוכל, על הצימחונות, אני זוכרת את משחקי הטאקי : ) שלנו ואת החיוך... אני זוכרת את השאכטות שהבאת לי בסתר, ואת החיבוק עם יד אחת... בעיקר אני זוכרת את שיחות הנפש שלנו בלילות ואיך התעניינת בכתיבה שלי, אני לעולם לא אשכח שסיפרת לי שאתה אוהב אותה... רציתי שתאהב אותי... אני זוכרת את היום שהשתחררתי ואת החיבוק עם שתי הידיים ואת ההודעה, אני זוכרת את הפעם הראשונה שבאת אליי ואת הפעם שבאתי אלייך... ואת הנשיקה, ברגע שנישקת אותי, הבנתי שזה מה שאני רוצה שיהיה, שנהיה ביחד ולא איכפת לי מאף אחד אחר, אני זוכרת שאמרת שאתה מתחיל להרגיש ואתה לא יודע בדיוק מה... אבל אני גם זוכרת שהחלטת שאתה צריך לבחור ביני לבינה... ואני זוכרת שבחרת בה... אני זוכרת את השיחת טלפון ביום שישי בערב, אני זוכרת כל מילה ומילה, אתה זוכר כמה בכיתי? לצערי אני גם זוכרת שניפגשנו יום למחורת באותו מקום ארור שבו ניפגשנו לראשונה, ושוב חיבוק עם יד אחת ולי כל-כך כואב, וכל-כך רציתי אותך, אבל שם אתה מדריך, אתה לא אתה. אני זוכרת את השיחה יום למחרת שאמרת שאתה עוזב ואני בכיתי, אני זוכרת שהיא באה אלייך חיבקה ונישקה, ואני בכיתי... אני זוכרת שאחר-כך דיברנו ואני לא רציתי פרטים, ידעתי שאתה אתה אוהב ולי כל-כך כאב... ושוב השתחררתי ושוב ניפגשנו והיינו בתקן של רק ידידים, והיה לי קשה, אבל היית כל-כך חשוב לי לא רציתי לוותר על הקשר שלנו... אני זוכרת את השיחה המוזרה ששאלתי אותך למה בחרת ואמרת לי שחשבת שזה מה שאני רציתי, באותו רגע ידעתי שיש לי סוף סוף סיבה להיות אופטימית לגבינו, וכך היה... אני זוכרת את הנשיקה של אותו ערב... וכמה שהיה לי טוב... וששוב הרשתי לעצמי לאהוב אותך כמו שלא אהבתי מעולם אף אחד! ומאז הכל היה לי טוב, היינו ביחד והיא לא ידעה... אני זוכרת שהלכתי לשיחה וראיתי אותה והייתי צריכה לספר לה הכל ואני זוכרת כמה שהיא כעסה וכמה שהיא נפגעה... וכמה שהרגשתי רע עד שראיתי אותך שוב והבנתי שאתה לא כועס עליי... היום אנחנו ביחד חודש וחצי ובעיניי הכל טוב, בלב הדברים מסתדרים לי, אבל לא בראש, אתה אומר שאתה אוהב אותי ואני לא יודעת אם שכחת ממנה, אם לפעמים כשאתה מחבק אותי, אתה רוצה שזו היא שתהיה לך בין הידיים, ןיש לי כל כך הרבה שאלות שאני לעולם לא אשאל כי אני מפחדת כל-כך מהתשובות, מפחדת שתיזכר בכמה שאהבת אותה ולא תוכל עוד להיות איתי... אני לא אמשיך לכתוב... כי הדמעות כבר בעיניים... רק שתדע שאני באמת באמת אוהבת אותך... אני...

נפש הים

New member
עד כמה שזה קשה

את מוכרחה לנסות לא לחשוב בצורה הזאת. הוא בחר בך, הוא לא איתה- הוא איתך. נכון, היא הייתה חשובה לו ואולי היא עדין חשובה לו. הוא אהב אותה, היא היתה חלק מתקופה בחייו- תקופה טובה. כעת הוא איתך, הוא בחר להיות איתך, מתוך אהבה. שום דבר לא מובטח לנו לנצח, גם האהבה הכי גדולה בחיינו, תהני ממנה - כי היא כאן והיא שלך כעת, אולי היא תמשך לנצח, אולי לא. למה לחשוב על העתיד שמימלא לא ידוע? למה לפספס את הרגעים הנפלאים ביחד? הוא מעניק לך כעת אושר, אל תאבדי את עצמך בשאלות שגם אם תקבלי עליהן את התשובות שאת הכי רוצה ומתוך האמת הכי גדולה שלו, עדין ינוח לו הספק שם, כי את זוכרת כמה הוא אהב אותה. התהיות שקיימות בך אמנם טבעיות, אך לא תורמות לקשר. לא עוזרות לך להתנהג בטבעיות איתו, הפחד קיים שם בתוכך, מתוך האהבה הענקית שאת חשה אליו. למדי את עצמך להניח לתהיות האלו ולהרגיש את האהבה שלך אליו, את האהבה שלו אליך ממקום הכי נקי שאפשר- ואפשר. אל תתפספסי בקשר.

ה מוזה

New member
אז למה הספקות .? תאהבי גם בראש

וכמו שנאמר "אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה ".. אם אין בו מאה אחוז אמון ,מאה אחוז אהבה בלב בנפש וגם בראש . הספק הזה , השאלות שמתרוצצות לך בראש .. את מפקפקת באהבתו אליך . הרגש הזה , המחשבה הזו תשמיד כל חלקה טובה . אם איתו בחרת להיות - היי איתו , ללא שאלות וספקות , בכל זאת הוא בחר להיות איתך . אין ספק ,תמיד ניקח איתנו בלב פיסה קטנה ממי שאהבנו , לה תמיד תהיה פינה בליבו. אז תאהבי אותו ללא שאלות וספקות . אל תפקפקי באהבתכם . כמו שאמרת "התגברנו על הכל כאילו זה נועד להיות" בהצלחה

מאיה מ

New member
אולי תוכלו לעזור לי...

הבעיה היא שקשה לי באי-ידיעה הזו, אני תמיד מחפשת את התשובות... שהכל יהיה לי מסודר, ואני רוצה לדבר איתו, להגיד לו מה שאני חושבת, את החששות שלי, אבל אני כל-כך מפחדת... מפחדת שהוא יעזוב...

dril

New member
מאיה

תאמרי לי מה שאת חושבת, על תשמרי בלב גם כדי שהקשר ישרוד בהמשך, אם מעכשיו יש לך ספקות אז הן רק יגברו עם הזמן. אל תעלי את הנושא במכתב, תדברי איתו פנים מול פנים תראי לו תוך כדי שיחה כמה הוא חשוב לך וכמה את אוהבת אותה, שאת זה לא יהיה לך קשה לעשות. ובמידה והוא יחליט שהוא עוזב למרות שלפי מה שכתבת לא נראה לי, אז אני יכול רק לנחם אותך ולומר לך שכנראה הוא לא היה צריך להיות איתך. לגבי רגשותיו אליה, ברור שיש לו רגשות אבל כנראה שאלייך הן יותר חזקות. דרך אגב כמה זמן הוא היה בקשר איתה?

מאיה מ

New member
זה די מורכב...

הם לא היו ממש בקשר, הוא היה אמור לחכות לה איזה חודש ובינתיים הקשר בינינו התפתח...

ה מוזה

New member
משפט אחד יש לי בשבילך מאיה .../images/Emo26.gif

אל תקשיבי למילים שלו תקשיבי רק למעשים שלו גם אם תשאלי אותו - גם אם תקבלי את התשובות שרוצה המחשבות שלך ימשיכו להתרוצץ לך בראש . אל תשאלי , אל תבקשי ממנו מילים . הקשיבי למעשים.

מאיה מ

New member
אבל...

מעשים יכולים להעביר גם את המסר השגוי, וברור שמהמעשים שלו אני אבין מה שאני רוצה להבין... טוב לא משנה, תודה בכל זאת...

הפור נפל ואת זכית../images/Emo140.gif

לפי מה שכתבת הגבר הזה שלך ואין לך בכלל מה לדאוג. אין לך מה לשאול,הוא אוהב אותך יותר. תהני מהחיים ומהאהבה שלו כי בך בחר.
מכל ה

למעלה