אתה

1חיבוקית

New member
אתה

מגיע היום לעיר. זרקת את זה והשארת את זה תלוי בחלל האויר. אני לא הייתי שם כדי לראות את זה באותו רגע. רק אח"כ. וזה נשאר כמו צל חונק שלא נתן לי מנוח במוח. לבוא לראות אותך? הרי זו תהיה טעות. הרי יש לי מישהו עכשיו. והרי גם לך אמורה להיות לפי מה שאני יודעת. ואולי כבר לא ובגלל זה אמרת את זה? כדי שוב למלא את חלל החברה שתמיד חייב להיות מלא אצלך? לא יודעת. וזה בכלל לא משנה. מה שמשנה הוא שאני עם מישהו עכשיו, וסוף סוף מישהו שבאמת יש לי חיבור איתו. מישהו שאני אפילו יכול להגיד שאני באמת אוהבת. סוף-סוף. אחרי ניסיונות כושלים מאז שנפרדנו לגמרי. תמיד חיפשתי בהם משהו ממך. תמיד משהו ממך היה חסר לי. ובו יש המון. אולי אפילו את כל מה שאני מחפשת. אז למה אני עושה את זה? הייתי איתך בקשר בלי שידעת שזו אני. מגעיל מצדי, אני יודעת. אבל הרגשתי את הצורך הזה. גם כדי לראות מה אתה מרגיש כלפי. איך אתה מציג את מה שהיה לנו בפני אחרות שמתחילות איתך. ואמרת בדיוק את מה שקיוויתי לשמוע. אגואיסטית. מגעילה. משלה. הכל נכון. אבל עשיתי, היה. אין מה לעשות. ואני בכלל לא רוצה להיות איתך, זה הקטע המטורף בכל העניין! אני יודעת שתה לא מתאים לי. ההתאהבות שלי בך לפני 4 שנים כמעט, היתה התאהבות טוטאלית. התרגשות, פרפרים, הכל. כל פעם שעשיתי את הדרך אליך. אבל מהר מאוד האשליה הזאת התנפצה. לגמרי. אתה ממש לא מה שחשבתי. כל הבניינים שבניתי עליך קרסו. כמו התאומים. נשאר החיבור הלא ברור, נשארה האובסיסה. כל כך הרבה פעמים ניסינו. כל כך הרבה פעמים התאכזבתי ועזבתי. ניסיתי להתאים אותך אלי, לא קיבלתי אותך תמיד כמו שאתה כי לא הבנתי את ההתנהגות שלך. עדיין לא מבינה. אז למה הצורך הזה עוד להחזיק בך? לשמור על נתיב אליך? על שביל? מה אני פוחדת לפספס? הרי מהתאהבות לא צומח שום דבר. רק מאהבה. ואת זה יש לי כרגע למישהו אחר. לא רוצה לוותר עליו. בחיים. אבל זרקת לאויר שאתה כאן היום. זרקת את הכדור אלי. אתה עוד בטוח שאני מואהבת. גם אני הייתי בטוחה אם זה היה הפוך. אבל אני לא. מן הרס עצמי שמשתלט? בטח יש לזה איזה הסבר פסיכולוגי. "כן", אמרת, "קוראים לזה אהבה...". האמנם? אני ממש לא חושבת. אם אני אפגוש אותך זה יהיה כדי להתנצל על מה שעשיתי. זהו. לא רוצה איתך יותר שום דבר. אבל בבקשה - צא לי מהמחשבות!.....

נפש הים

New member
סגירת מעגל.

נראה כי לזאת את זקוקה יותר מכל. לסליחה שלו. ויותר מכל את זקוקה לסלוח לעצמך. את לא מבינה, היום, את ההתנהגות שלך איתו. את האובססיה שלך אליו שהביאה אותך להתנהג כמו שהתנהגת. לעיתים אנו עושים דברים מטורפים, שרק כאשר אנו מתבוננים אליהם מהעתיד אנו קוראים להם ´דברים מטורפים´. באותו רגע הם נראים הכי נכונים, הכי טבעיים. וזה היה טבעי, באותו רגע. אם תקבלי זאת כמו שזה, תוכלי לסלוח לעצמך, תוכלי להוציא אותו ממחשבותייך.

1חיבוקית

New member
השאלה

היא אם ללכת לפגוש אותו או לא... אל\ם אני הולכת זה באמת בשביל לסגור מעגל. אני רק מפחדת משני דברים: א. שאני לא אצליח לומר את זה ב. שאם אני כבר כן אצליח - לא יהיה עוד סיכוי אף פעם, גם אם אני אגלה שהוא הוא אהבת חיי. כרגע זה ממש לא נאה לי, אבל הפחד קיים... אוף, אני ממש מרגישה כמו ילדה טיפשה שנותנת לעצמי להרוס לי ככה.... איך מתגברים על זה??

אוף

אני קוראת את מה שכתבת ושומעת את עצמי. חייבים לסגור מעגל , אחרת הוא לא מפסיק לדפוק על הדלת ולבקש להיכנס למחשבות

נפש הים

New member
הדרך לעשות..

אם אינך מרגישה מוכנה לפגוש אותו כעת- אז אל. אני לא יודעת כמה קרוב הקשר בינכם, איני יודעת גם כמה זמן עבר מאז. אולי תשלחי לו את המכתב?- כאשר תסיימי את המכתב באמירה שזה סגירת מעגל עבורך. אם באמת תהיה לו חשובה, הוא ילחם עלייך ואז תדעי אם זאת אהבה אמיתית. אם לא, הרווחת את התשובה עבור עצמך- סגרת מעגל. ותוכלי להתמקד במעכרת היחסים שיש לך כעת, לתת את כל כולך. אגב, את יכולה לנסות גם דרך הטלפון.

למעלה