אתה..

crazykiki

New member
אתה..

הופע לי שוב בחלום אתמול בלילה באמת כבר מזמן לא היית מסמר הערב... שוב מהחלומות המעצבנים האלו בהם אני מרגישה שאני רודפת אחריך ואתה לא רוצה אותי בכלל.. - בדיוק כמו שזה היה במציאות אתה זה שלא רצית אותי יותר. אין לי כבר כוח לזה יותר אין לי כוח לחשוב עליך יותר זה שואב ממני הכל, את כל הכוחות פיזיים ונפשיים נכון בהתחלה הייתי שבר כלי ומאז עברו 7 חודשים- אבל עדיין.. לא משנה כמה זמן עבר אין יום שעובר מבלי שתופיע במחשבותיי לפחות פעם אחת. ןאתה הרי כל כך לא שווה את זה (באמת?) אהבתי אותך כל כך.. וידעת את זה נתתי מעצמי הכל בשבילך.. בשבילנו ולתפקופה מתוקה כל כך וקצרה אתה היית בשבילי. נמאס לי כבר להריץ הכל שוב מההתחלה להבין מה קרה שם, איך, מה עשיתי לא נכון, מה יכולתי לעשות כדי שזה לא יקרה - אני יודעת שאני לא אשמה - סתם נדפק לך השכל זה כניראה מה שקורה כטוב לך מידי. מידי פעם אני עוד מתפללת בחדרי חדרים שיום אחד תרד על ארבע ותתחנן להיות איתי שוב - אני יודעת שהסיכוי קלוש . בפעמים מאחלת לך לעולם לא תאהב אותך מישהי כמו שאני אהבתי אותך.. לא מתוךך רוע - אלא מתוך ידיעה שבאמת ננתי לך הכל ובאמת אהבתי אותך כמו שלא אהבתי מעולם ומתוך ידיעה שהיה לך טוב!!! היה לך טוב איתי!!! היינו הזוג הכי יפה באיסלה (זוכר?) ועכשיו עכשיו אתה עוד יותר רחוק ... לא רק מהלב.. אלפי קילומטרים מפרידים ביננו - אלפים. אתה לעולם לא תדע מה עשית לי.. איך גרמת לי לרגיש.. איך נגעת בי כל כך עמוק.. על כך עמוק שעכשיו.. זה פשוטמתנקם בי. אני יודעת שלא רצית לפגוע - אבל פגעת! וזהו, נגמר. עכשיו אתה שם אלוהים יודע עם מי ואני כאן - לבד לבד

crazykiki

New member
סליחה

הרבה טעויות כתב - העייפות אשמה

למעלה