אתה......

אתה......

הגעת בזמן של יאוש,כבר לא האמנתי בעצמי,כבר חשבתי שנגזר עלי להיות לבד. באת,התנהגת כאילו שזה כזה טבעי לך להסתובב איתי.סיפרת לי על החיים שלך,שאלת אותי על שלי.הרגשתי כאילו שאני מכירה אותך שנים.חייכת בחיוך מלא עושר והעיניים שלך הביעו חום.אולי זו הייתי אני,אולי רציתי שזה יהיה אמיתי,אולי אתה סתם היית נחמד ברגע של בדידות אולי הרגע הזה של הבדידות השפיע עליי.אבל התוצאה-אני חושבת עליך ככככל הזמן!חולמת עליך, חושבת מה אם...אז תגיד לי,זה אמתי או שאני חיה באשליה?אני לא יודעת מתי תחזור,לא יודעת אם בכלל תחזור....לא יודעת מה עובר עלי אבל אין לי כבר כוח לחכות....אז אתה....אולי תגיד לי מה אתה אומר?

ה מוזה

New member
ואולי ..לא היו הדברים מעולם ..

ואולי ... הם כן היו . למה לחפש תשובות איפה שלא ניתן למצוא אותן? הרי בך קיימות רק שאלות ..וגם אם תתני לעצמך תשובות לא תאמיני להן .. "אולי זו הייתי אני,אולי רציתי שזה יהיה אמיתי,אולי אתה סתם היית נחמד ברגע של בדידות אולי הרגע הזה של הבדידות השפיע עליי." ויש הרבה אולי , וחוסר וודאות .. אבל יש דבר אחד שהוא מאוד וודאי - את..יקירתי פיתחת רגשות אליו "אני חושבת עליך ככככל הזמן!חולמת עליך" לא פשוט יותר .. לשאול אותו האם גם לו היה טוב איתך כמו שלך איתו ? מטה של קסם - כנות ופתיחות פותר הרבה סימני שאלה מאחלת לך
חדשה לשנה החדשה וברוכה הבאה למכתב...

אבל...

העניין הוא שאני מכירה אותו בערך....שלושה ימים
ואני ממש לא יודעת מה עובר עלי!ממתי אני מתאהבת ככה בצ´יק?! אבל אני יודעת שאני ממש
ותביני..פדיחה לשאול אותו......זה לא שאנחנו מכירים עידנים ומדברים על הכל.....מה אני עושה?!

למעלה