אתה ,

אתה ,

עברו עלי יומיים מלאים בדאגה עברו עלי יומיים עם הרבה כאב בלי שמחה ואתה , המחשבה עליך נתנה פינת אור בליבי המחשבה שאתה חושב עלי כמו שאני המחשבה הקסומה לחיבוק מלא אהבה נשיקה מופלאה רק אני ואתה נתנו לי פינה של אור בליבי גרמו לי לשמוח בכל מאודי מתגעגעת למילים שלך , לך .

לילה טוב וירטואלי שלי ...

אני הולכת לישון מבטיחה לחשוב עליך , מבטיחה לחלום עליך , אני ואתה עושים אהבה מתנשקים מתחבקים מלטפים מרוב תשוקה , מבטיחה להיות צמודה אליך מבטיחה לנשק את שפתייך מבטיחה להיות רק איתך וירטואלי שהוא רק שלי .. ליל מנוחה ... אני מאוהבת בך - אבל לא מכירה אותך ...

שירילי50

New member
אולי ממש ברגע זה...

הוא עושה אהבה סוערת עם אשתו, אחרי שהם סיימו לקרוא את השירים שלך, (ביחד!), ואחרי שיסיימו לטרוף אחד את השנייה הם יתחבקו וירדמו ביחד מאושרים, והוא בכלל לא יזכור שאת קיימת...עד שהוא יפתח שוב את המחשב כדי לקבל את מנת השעשוע היומית שלו... תכתבי שיר גם על זה...

שירילי50

New member
וחוץ מזה,

אם תקראי בין השורות של הפואטיקה שלו, תבחיני עד כמה בניגוד אלייך הוא מחובר למציאות ומנסה לרמוז לך שלא תבני עליו.הוא לא פנוי , הוא סתם משתעשע ואת נסחפת...

סליחה ,

אבל בפעם האחרונה שקראתי את הכותרת של הפורום הזה , היא נקראה פורום אהבה וירטואלית . אני לא מחפשת , אני לא בונה , אני לא מצפה ממנו שיהיה איתי אני לא רוצה דבר , נכון , אולי אני נסחפת אבל זה רק כתיבה . גם אני אחרי שאני מכבה את המחשב הולכת לחיים האמיתיים שלי {שלא הייתי מחליפה אותם בשום חיים אחרים} ונהנית בהם , תאמיני לי . השעשוע שלי הוא הכתיבה הזאת . אז באמת אם לא מוצא חן בעיניך את באמת באמת מוזמנת לא לפתוח כל הודעה . את לא חייבת לקרוא . נ.ב לכל אותן אלה ששלחו לי מסרים על אותו עקרון ...תקראו מה שכתבתי למעלה ותפנימו את זה ...

שירילי50

New member
אז אם זה רק

לצורך הכתיבה, למה שלא תפני להוצאת ספרים או תפרסמי בפורום יוצרים כלשהו? אני מבינה שאני לא היחידה שפנתה אלייך בנושא. אז תסיקי. וחוץ מזה לא נראה לי שהוא מבין שזה בשבילך רק שעשוע...

אני באמת לא מבינה ..

הפורום הזה הוא לא פורום שכותבים בו .. ? שירה סיפורים חוויות .. וסתם הגיגים .. ? האם אני היחידה שחוטאת בכתיבה ??? לא . אז לא כל אחד שרוצה לכתוב הולך לפרסם את מה שכותב בהוצאת ספרים .. { תשובה ממש לא לעניין} וכן , את לא היחידה .. מה שכן אני ממש לא מבינה מה זה אפכת לכן כלכך ..? האם אני פוגעת ברגשותיה של מישהי בכך שאני כותבת ? האם זה מפריע כלכך ..? האם אותה אחת או אחרות מרגישות איזה תחרות ..? תפנימי את זה בבקשה .. כתיבה היא לשם כתיבה בלבד . ועוד משהו , לגבי מה שהוא מרגיש בואי נשאיר את זה לו .. לא אני ולא את יודעות מה הוא חושב או מה שהוא רוצה . אני יודעת מה אני רוצה וזהו .

שירילי50

New member
כמשוררת

את ודאי יודעת ששימוש חוזר על עצמו באותה המילה מעיד על דלות לשונו של הכותב. כלומר, יש עוד מילים חוץ מ- "תפנימי" על נטיותיה.

לא אמרתי שאני משוררת

לא התימרתי להיות משוררת .. ונכון , אולי דלות לשוני מעידה שאני ... שיהיה לך יום טוב ..

טאKילה

New member
כתיבת הגיגים בפורום מותרת..

הפורום מיועד לזה,לחופש הביטוי. שירילי תכניי הפורום אהבה וירטואלית,על אהבה במדיה. הכתיבה בנושא חופשית,אין צורך לחנך כותבים. לכולם יש חיים מעבר לוירטואל,אין צורך להזכיר. הנה לך-התכנים בפורום. הודעת מנהל הפורום שם המנהל : טאKילה שם הפורום : אהבה וירטואלית ברוכים הבאים לפורום אהבה וירטואלית אתם\ן מוזמנים להיכנס וליצור מכל הרגשות..שבכם,,, את השיר , הסיפור , והחמשיר הבא שלכם/ן וכל מה שתחפצו.. הערה והארה , לא ארשה השתלחויות אישיות בין הגולשים , שפה בוטה ,והטיית הפורום לנושאים אחרים מלבד אלה הכתובים למעלה(בשביל זה נועד מערכת המסרים)אנא כבדו האחד את השני כאן. כתיבה פוריה ונעימה לכולם\ן.. ועוד על אהבה וירטואלית.. אהבה וירטואלית קורית היא אינה נגרמת,מתאהבים וזהו. זרות והאחזות שיגעון בגלל הדמות האהובה עלינו ואין אנו מסוגלים להתרכז בדבר מלבדה. אנחנו מאבדים כל רצון להישאר בלתי תלויים, אהבה וירטואלית,התשוקה ללא חוף להיטמע ולהתמזג...עם האחר..הזר. אהבה וירטואלית חצייך מלאך וחצייך ציפור,וכולך פלא וירטואלי הכמיהה עוטפת ברכות והתשוקה פראית.. באהבה. המשך יום נעים..

פ ש ו ט י

New member
שירלי...תעצרי רגע את הסוסים.....

את לא מרגישה שחצית כאן איזה קו מסויים?.. על מה ולמה את מתעמרת בכותבת? לא מתאימה לך הכתיבה שלה אל תקראי! אם יש לך מה להעיר על הכתיבה- כיתבי! אך אל תכנסי אל תוך נשמת הכותבת כי לעולם לא תדעי למה ומדוע היא החליטה לכתוב את מה שהחליטה ולמי מיועדות המילים... הפורום פתוח כאן ללכולם לכתיבה כמו כן לכולם לקריאה- לא מתאים לך אל תקראי- אך אם יש לך הערות כתבי אותן לעצם הכתוב אל תחליטי בשביל האחרים ואל תפני אחרים למקומות או לדרכי פעולה שאינם מעניינך... ולמה נורא מוכר לי סגנון הכתיבה?.... את לא במקרה "אישה 50"?..שבאה כאן לכתוב על אהובה הנשואי והוירטואלי..ולהלבין את פני אישתו החוקית?... מעניין... לכולם מותר לקרוא ולכולם מותר לכתוב כאן מי שלאה נאה לו לקרוא..שלא יקרא.... אך לא לנסות ל"חנך" כאן את הכותבים למה ועל מה הם כותבים..

mr_lonely

New member
הייתי מוכן לקבל כל מה שכתבת חוץ מ..

סתם משתעשע..... אני לא נוהג להשתעשע באנשים וברגשות של אנשים זה לא הצעצועים שלי !!!

gabys10s

New member
רואים שמישהו נגע לליבך

אני משתמש באהבות הוירטואליות לממימוש וירטואלי של פנטזיות ומנסה....אם כי לפעמים זה קשה, לא לחשוב על מימושן בעולם האמיתי.

למעלה