אתונה יש שידור ישיר-סאן סבסטיאן אין

אתונה יש שידור ישיר-סאן סבסטיאן אין

יורוספורט ישדרו לנו הרבה מאוד אופניים מאתונה, מרוצי הכביש של הנשים ושל הגברים, ושידורים כמעט כל יום מהוולודרום. לצערי דווקא מסאן סבסטיאן לא יהיה לנו שידור, אני מקווה ש-TVE ישדרו את המרוץ.

איזה פאדיחה

טעיתי ביום, סאן סבסטיאן זה ביום שבת ולא ביום ראשון כמו שחשבתי. ויש שידור ישיר ביורוספורט בשעה 17:00.

wheel

New member
האהההה

אני "במקרה" לא יכול לבוא.... אני חייב להיות...... איפשהו..... במקום אחר
סתם............... אני כרגיל אבוא

אפשר לבטל את השידור מאתונה

לספורט אילוסטרייטד יש כבר את התוצאות. אצלם בטיני מנצח, צאבל שני, מקיואן שלישי. כמו-כן, באופני הרים פיליפ מאירהאגה שפרש בגלל סמים זוכה אצלם למרות זאת במדלית זהב.

ido mazor

New member
זה יהיה קשה מאד!

באמת יהיה קשה מאד למירהאגה לזכות בזהב כשהוא לא משתתף...

ההפתעה הגדולה בהימור שלהם...

היא שניקול קוק לא נמצאת על הפודיום במרוץ כביש לנשים, למרות שהיא בכושר מצוין וזכתה לאחרונה בג'ירו לנשים.

Mont Ventoux

New member
ואלוורדה, אתונה והעתיד

ע"פ ידיעה שמתסובבת ברשת בה מצוטט ואלוורדה, הוא מסביר את הדברים הבאים: אולימפיאדה- במקור תכנן את שיא כושרו לתקופה מאוחרת יותר בשנה (סתיו), אולם זה לא יצא. כרגע הוא סבור שכושרו כ"כ גבוה עד כי יהיה בלתי אפשרי לשמור על רמה זו בוואלטה ובאליפות העולם, אבל הוא מתנחם בכך שהאולימפיאדה היא בעוד פחות מ-10 ימים וסבור שעד אז יוכל לשמור על רמת כושר זו. לטענתו, מאד בוטחים בו, והוא מציין שפריירה, דה גלדיאנו, אסטרלואה וגטירז עומדים מאחוריו כאחד באתונה. הוא כמובן הולך על הזהב. קבוצה- כידוע, במקור יש לו חוזה עם קלמה עד 2007, שסכום ה'פדיון' בו עומד סביב 2 מליון יורו. הוא חושב שהוא ייפדה. כמובן הוא רוצה להבטיח נוכחות בפרו-טור שנה הבאה - עניין לא וודאי בקלמה. יש בידו כבר כמה הצעות רציניות, בניהן מקוויקסטפ ומסאקו. לטענתו, במידה שקלמה תעלם, או שהספונסר יקבל שם אחר, אז יתבטל סכום ה'פדיון' והוא יהא אדם חופשי. להיות ואלוורדה חופשי!

natyh

New member
זה מזכיר

את הפירסום ב YNET ??? על נחיתתה בשלום של הקולומביה !!! מה לא עושים בשביל הרייטינג . נתי

בקשר להערכות, כדאי , לזכור -

תפקידם של הפרשנים הוא ליצור עניין ע"י הסבת תשומת לב הקוראים לדמויות מרכזיות. הימור לגבי מנצח, במרוץ חד יומי, היא סוג של התאבדות מקצועית. במרוצי קטעים יש אפשרות להאריך יחסי כוחות שיבואו לידי ( או רגליי) ביטוי לאורך ימים וק"מ רבים. הסה"כ של מרוץ קטעים מאפשר ביצוע הערכה מדוייקת למדיי. במרוץ חד יומי הרוכב צריך להמר. ההימור הנכון, בשילוב יכולות מתאימות, מנצח מרוץ. ההימור הוא על קבוצת בריחה (להצטרף או לא) או לתקוף לבד או על היכולות האישיות, ביחס למתחרים, לקראת מאוץ המוני ואלו רק חלק מההימורים שרוכב (הרוצה לנצח) צריך לקחת או שלא במהלך מרוץ קלאסי. שלא כמו במרוץ קטעים (מחר אני אחזיר לו, או שלא) במרוץ של יום אחד יש רק קו סיום אחד ואחריו אי אפשר לבצע תיקונים. כדאי לבדוק כמה מנצחי אליפות העולם במרוץ הכביש היו מועמדים לניצחון...בואו וניקח את 10 השנים האחרונות? 93- ארמסטרונג- כמה מופתעים עכשיו לגלות כי הוא היה הפתעה? 94 - לוק לבלנק- ואכן הבן של היה הפתעה 95- אברהם אולנו - לא ממש הפתעה אולי מיני הפתעה. 96- יוהאן מוסיאו- לא הפתעה 97- לורן בורושאר -משרתם של שני אדונים לוקח אליפות עולם. הפתעה. 98- אוסקר קמנצין - נו טוב מיני הפתעה. 99- אוסקר פריירה - הפתעה ענקית 2000- רומנס וינשטיין - אפילו לאחיו בהתנחלות בשטחים זו הייתה הפתעה. 2001- אוסקר פריירה - כבר לא הפתעה 2002- מריו צ'יפוליני צפוי כזריחת השמש 2003 - איגור אסטרלואה - הפתעה גדולה משחקים אולימפים? מקצוענים החלו להתחרות רק באולימפיאדה של אטלנטה 96 שם ניצח פסקאל רישאר וזו הייתה הפתעה. הניצחון של אולריך, בסידני 2000, לא היה הפתעה. אבל הדרך בה אולריך ניצח הייתה הפתעה ענקית.

בגלל קשיי התקשורת של יאיר, אמלא אני

את הבקשה במקומו במירוץ הכביש של האולימפיאדה בשנת 2000 פרץ אולריך מתוך הדבוקה יחד עם שני בני קבוצתו, אנדראס קלודן (שכגרמני כמוהו, היה גם בן נבחרתו) והקזחי אלכסנדר וינוקורוב. כולם נורא התפלאו שאולריך תקף במירוץ הכביש, כי כולם חשבו שהוא ילך על הנג"ש. אבל לא, הוא פרץ במירוץ הכביש, בארטולי ובטיני התחילו להסתכל אחד על השני ובסוף שכחו לרדוף, וקבוצת טלקום יצאה לדרך. כרוכב הבכיר הן בנבחרת והן בקבוצה (אז זו היתה דויטשה טלקום) השאיר אולריך מאחור גם את שני רעיו, שזכו בכסף ובארד. וככה נהיה יאן אולריך האלוף האולימפי. בעניין אולאנו, זו גם היתה הפתעה, כי כולם ציפו שאינדוראין ינצח. אבל כשאולאנו תקף, אינדוראין ציווה על הספרדים לא לרדוף, כדי שהמדליה והחולצה יהיו בספרד. וכך היה. גדול הוא היה, ביג מיג.

למעלה