אתונה

natyh

New member
אתונה

עכשיו הזמן להימור על הצבע : מה יהיה הצבע של המדליה , זכרו אני היחיד שבחר את הרוכב הישראלי גל פרידמן לנבחרת שלו . נתי

אני מהמר על זהב לסנטוס...../images/Emo8.gif

כסף לניקוס וארד לגל
.

ולפני שמישהו יבהל וינדו אותי ...

מהפורום. צריך לזכור שאני הייתי זה שהימר על אולריך בטור ובאתונה. ההימורים שלי אמורים לעשות את העבודה. בהצלחה לגל
, הוא האלוף בלי קשר לצבע של המדליה שלו.

eliavt

New member
בועז שוב הצלחת!!!

כנראה שיש לך את זה. חברה מצאתי את המנח'ס הלאומי - קבלו את בועז שחר.
תזכיר לי לדבר איתך לפני משחקים של מכבי בימי חמישי - אני רוצה שאתה תהמר כל פעם על הירבות... אליאב

אולי מישהו פה מבין בתחרויות גלישה?

האם כל הגולשים שאיבדו סיכוי למדליה יתאמצו בשיוט האחרון כמו בימים הראשונים? כי אם התחרות תשאר פחות או יותר בין שלושתם והיתר לא ממש יתאמצו אז זה מקטין את האפשרות של כל אחד מהמתחרים לתפוס פער של כמה מקומות על היריבים שלו. בתור אחד שלא מבין כלום בגלישה, הייתי גם מציע לגל פרידמן לקחת סיכונים בשיוט האחרון כי כסף וארד זה צבעים די דומים, אבל לזהב יש צבע אחר. העיקר שיהיה בהצלחה.

טיראן מ

New member
גל הוא היחיד שהבטיח מדליה ...

שני המתמודדים העיקריים מולו לא בטוחים עדיין. בלי לפרט יותר מדי, זה בגלל שהשיוט הגרוד ביותר של גל היה מקום שמיני. המרחק שלו מהמקום הרביעי נכון לעכשיו הוא יותר משמונה נקודות ולכן גם אם לא יצא לשיוט יש לו מדליה. אצל יריביו השיוט הגרוע ביותר היה מיקום רע יותר. יותר מההפרש המפריד בינם לבין מקום 4 ולכן, תיאורטית, הם יכולים להידרדר למקום נמוך. מבחינה זו על גל יש פחות לחץ מכולם. ההימור שלו הוא בין מדליות בעוד השאר עדיין מתמודדים על הפודיום. ב-ה-צ-ל-ח-ה גל !!!

הצמיד של לאנס מככב גם באתונה...

חלק גדול מחברי המשלחת האמריקאית עונדים אותו, ועכשיו ראיתי שגם אספה פאול מג'אמייקה (200 מטר) עונד אותו.

natyh

New member
הסיכויים

ראה התוצאות כאן : אם סנטוס מסיים אחרי ה 17 אז ה 17 נחשב בניטו והבריטי ראשון : הבריטי נכנס למדליות . ניקוס אחרי ה 14 אז ה 14 נחשב והבריטי בשלישיה ראשונה הבריטי במדליות . ליתר אין סיבה להתאמץ . רק הרביעיה הראשונה על הנייר אמורים להתאמץ , אבל זה על הנייר תזכור שישנם מספר גולשים שלא מתים על ניקוס , וקיבלת את הסיבה של הפורטוגלי והספרדי והפולני לנסות להכשיל אותו בביית שלו . כפי שנאמר אין שמחה כמו שמחה לאיד , ולכן מאחר שניקוס מכיר את הנפשות הפועלות ויודע את אהבתם אליו , האיש ניקוס הגיש עירעור כדי שיכירו בשיוט הראשון שלו בו הוא הגיע ראשון , וכך הוא יסיים עם הזהב בלי צורך לצאת לשיוט האחרון. ראה פורום אולימפידה . וכמובן תמיד אפשר לשאול את מתי פרידמן נתי

natyh

New member
ולסיכום

אכן היתה הרוח שלא רצינו וכצפוי הבריטי התאמץ וניצח , סנטוס בגלל שהלך על שיוט טקטי עף אחורה ופיספס מדליה לניק דמפסי האנגלי ניקוס הצליח להגיע שני . ויש ספורט בארץ לעוד 10 שנים רגע היסטורי נתי

natyh

New member
גל פרידמן נגד רמי צור

או הספורט הישראלי לאן ??? מידלית הזהב השניה של ישראל אי פעם כנראה תוענק לחותר קייקים שמו רמי צור , אך היא לא תהיה ישראלית . רמי חושב וכנראה צודק שמחירה 2 מליון דולר . היתה לי שיחה עם מתי הדוד של גל ביום בו גל חיפש ולא כל כך מצא מממנים דיברנו על שיטות שיווק ועל מחירה של מדליה דיברנו אז על זהב !!! גל לא האמין אז שזו צריכה להיות דרך השיווק לבא ולהצהיר אני הולך להביא זהב וזה המחיר . רמי מאמין גם מאמין בדרך הזו ולכן הוא חייב לנצח !!! והוא ינצח ממש כפי שלאנס היה חייב את השישית כדי להמשיך להריץ את העסק באמריקה מדברים על הזהב זו הדרך האמריקאית וזה מה שיקרה . בכתבה שואל רמי בחור מאד מפוכח אם גל או קלגנוב יקחו זהב מה יצא להם מזה ??? נכון מדינה שלמה ליוותה היום את גל , ולא תלוה את רמי , אבל גם לא את שי וברוך , ופאבל , ווולודיה ועוד רבים וטובים ומהיכרות אישית כולם יכלו להיות שם לו היו במקום אחר , אבל נשברו בדרך . מי צודק ??? נתי

למעלה