הי ליאת
הפעם האחרונה שהכנתי כדורי שוקולד היתה בשנת תרפפ"ו. בכל אופן, אם יש לך שוקולד מריר ושמנת מתוקה, תמיסי את חבילת השוקולד (ואם יש לך כמות גדולה של עוגיות אז 2 חבילות שוקולד מריר) בסיר קטן על אש נמוכה. רק כדי שהשוקולד ימס אבל לא ישרף (או ירתח). תערבבי טוב שיהיה אחיד. תצנני את זה ואז תפוררי לתוך השוקולד-שמנת את העוגיות. תצנני במקרר את הבלילה כדי שיהיה נוח לך לעבוד איתה. אחרי כחצי שעה להערכתי, תכיני כדורים קטנים ותצפי אותם בקקאו או קוקוס או שניהם. נ.ב. את כל המתכונים למטעמים: פוקצ´ה, קרוסטיני עם ממרח זיתים, פריטטה קישואים, עגבניות ממולאות, ארנצ´יני (כדורי "פלאפל" מאורז) מטוגנים, פטריות ממולאות, חצילים בפרמז´ן, גלילות עגל ברוטב חרדל וכו, תמצאי באתר של ג´קומו. www.iacommo.net