אתי אלבז

אתי 471

New member
אתי אלבז

מעניין שהמשך כמה שנים נעשתה מעילה ואף אחד בהנלהלת החשבונות לא עלה על זה ? הרי בכל חודש צריך להתאים מבחינה חשבונאית את דפי החיוב ישנה גם בעיה של מס הכנסה ...ומעמ ומי שאשמה בכך וצריכה לתת את הדין היא מנהלת החשבונית שנרדמה במשמרת .

מה יש לך אתה עם החתולים של כולבוטק ??

את מי זה מעניין בכלל ? אנשים מנסים לדון על מה שקרה היום ואתה מפליץ את המנטרה הזאת כאילו זה יפתור איזו בעיה ובלי קשר, גם אמנון לוי וגם רפי גינת הרבה פעמים עושים צחוק מעצמם כאשר הם מנסים להפליל אנשים בכח בשביל הרייטינג תוכנית תחקירים ראוי שתערך עם קצת יותר הגינות ויושר.

הMפצח

New member
לדעתי היתה תוכנית מעולה

רפי גינת לעולם לא היה חושף פרשה כזאת על עצמו. שמעתי גם שלאחרונה הוא תבע בלוגר שרשם עליו כמה דברים לא נעימים.

יש להבדיל בין תוכנית מעולה למעניינת .....

היה מעניין לשמוע - נכון ! מעולה - לא ממש חייב להגיד שהרגשתי אי נוחות קצת עם כל הפומביות הזאת. למה היה צורך לחשוף אותה ככה ? אז היא מעדה ומעלה בכספים (עקב פירצה ניהולית חמורה) היא לא רצחה אף אחד בכוונה תחילה וגם אין הוכחות שהיא גנבת סדרתית (כלומר גנבה בעשרה מקומות שונים) בסה"כ גנבת קטנה שהפירצה במערכת קרצה לה היא החזירה את הכסף היא תלמד את הלקח היא כבר לא עובדת שם אמנון לוי יכול לפנות למשטרה אם הוא רוצה אבל סתם ככה להוציא את קלונה ברבים ולפגוע בסיכוייה למצוא עבודה בעתיד קצת מלוכלך הייתי אומר ולעצם המעילה אמנון לוי הוכיח את עצמו כמנהל די קטן הפירצה וחוסר הבקרה בעסק שלו פשוט מזעזעת (ואת זה אני אומר לך בתור אחד שמבין "קצת" בביקורת וניהול ) הרבה אנשים טובים ברגע שתעמיד בפניהם פירצה כל כך גדולה ומערכת לא מבוקרת ימעדו ויתפתו למעול. מנהל טוב צריך ליצור מערכת שמונעת מצבים כאלה מלכתחילה !!! אין שום עניין של אמון בניהול הטענות שלו על "אמון" נשמעות ילדותיות וטפשיות למי שמבין דבר או שתיים בניהול של עסק ובאות לכסות על חוסר נסיונו בניהול ובבקרה. ורק להדגיש ברור שהיא צריכה לקבל עונש (אולי גם מהמשטרה ) אבל הפומביות המוגזמת הזאת די אכזרית ויכולה להרוס בן אדם לגמרי אפילו רוצחים לא מקבלים כזה זמן מסך וכזאת חשיפה. קצת פרופורציות אמנון (ומאוד ממליץ לאמנון לוי לקבל קורס קצר בניהול - מוזמן גם לשלוח לי מסר אם ממש מעוניין )

הMפצח

New member
אנשים הלכו לכלא להרבה שנים על הרבה הרבה

פחות. גנבת בת גנבת ושומר מסך עוד נתנו לה הזדמנות להחזיר את הכסף. מעניין, מעולה וראוי !

בוא ונרגע ...אף אחד לא הלך ל-הרבה- שנים לכלא

על הרבה פחות אין צורך לזרוק ססמאות סתם ולעצם העניין, ציינתי כמה פעמים... אני גם חושב שהיה צריך ללכת למשטרה ולתת לה לקבל את עונשה ע"פ החוק ! מה שמציק לי היא הפומביות המוגזמת זה יותר גרוע מעונש של בית משפט הפומביות הזאת מכתימה אותה בצורה קשה ללא אפשרות שיקום. היא יכולה לא למצוא עבודה שנים עכשיו זה מלוכלך ! באחריות!! גם רוצחים לא מקבלים זמן מסך וחשיפה אישית כזאת !!! לתקשורת יש כח חשיפה שיכול להרוס בן אדם עד יסוד (עונש שגרוע יותר מכלא שלאחריו יש לפחות אפשרות שיקום ) צריך להבין, לא מדובר בנוכלת סדרתית שמפילה בפח בעלי עסקים ויש להזהיר את הציבור מפניה אלא (לפחות ע"פ העובדות שפורסמו) גנבת קטנה שמעדה עקב פירצה ניהולית חמורה. לא ממש ברור לי לצורך מה היתה החשיפה המוגזמת הזאת (מידי חודש הרי מתפרסמים בתקשורת די הרבה מקרים דומים חמורים הרבה יותר ) אני יכול אולי רק לנחש אולי מחסור באייטמים ונסיון לעשות רייטינג ע"ג חברה לעבודה (שזה מלוכלך לא פחות בעיני מהמעילה שלה ) אולי הפאדיחה הגדולה של כל הצוות שאיפשרה את המעילה הזאת (מנהל המערכת, אמנון לוי שעושה רושם שהוא חסר נסיון ניהולי לחלוטין, מנהלת החשבונות שלא ממש ברור איך היא לא עלתה על זה מזמן ורואה החשבון שלא ברור כרגע על מה שילמו לו כסף בכלל כל השנים - בטח שלח איזה מתמחה ילדון שיעשה את העבודה ) אולי קצת ניסו לכסות על עצמם בנסיון לבנות איזה סיפור מטופש על "אמון" בקיצור היה היתה תוכנית מוזרה והמניעים לפרסום לא ברורים. פעם הבאה לכו למשטרה ואל תבואו להתבכיין לנו בטלוויזה. ועיצה אישית ממני מאוד רצוי ללמוד איך מנהלים עסק ומטמיעים מנגנוני בקרה בארגון אחרת המעילה הבאה תגיע הרבה יותר מהר ממה שאתם חושבים ....

הMפצח

New member
זאת בחורה מסוכנת

80 אלף שקל זה לא סתם גנבה. לבחורה כזאת אסור לתת להתקרב לעבודה שמתעסקת ישירות בכסף.

yairnatty

New member
אין אמונה בעובדים.

נתת לעובד גישה לכסף ? % 70 שהוא לא יעמוד בפיתוי ויגנוב , אין צדיקים , הכסף מעוור עיני עובדים. כל מקום עבודה חייב למפות את העובדים במצלמות במעגל סגור , ליד העבודה שלי יש בית דפוס שפיטר עובד שגנב מהם 400,000 ש"ח ועכשיו הם בתביעות נגדו בבית משפט. אני העסקתי בעבר 2 סטודנטיות שברגע שהייתי מפנה את הגב אליהם הם היו טוחנות את האינטרנט ואת הטלפון במשרד , למדתי לקח , היום אין לי עובדים ואני הרבה יותר רגוע.

למעלה