אתי@ את הפשטידת עשבי תיבול

אתי@ את הפשטידת עשבי תיבול

מגישים חמה, ישר מהתנור, או שאפשר להכין אותה כמה שעות קודם ולהגיש קצת יותר קרה (ז"א בין טמפ´ התנור לטמפ´ החדר) אבל לא ממש לוהטת?
 

אוסנת123

New member
פשטידת עשבי תיבול

הכנתי את הפשטידה לפני שבוע בחנוכת הבית - פשטידה מעולה! אני הכנתי אותה כשעה וחצי לפני שאכלו אותה (היה עומס על התנור) אז היא היתה חמימה אבל לא רותחת והיא היתה בסדר גמור. מקסימום אם היא ממש מתקררת מכניסים לתנור לעוד כמה דקות לחימום - לדעתי זה לא יקלקל.
 

אתי@

New member
אני אישית אוהבת אוכל חם ../images/Emo13.gif

אפשר להגיש אותה פושרת, אבל לטעמי עדיף חמה. ולא לשכוח להשתמש בשמנת לבישול ולא להקצפה (שלא יהיה מתוק!).
 
כמו שאמרתי- הרצה ראשונה

אולי תיהיה בשבת הבאה, אבל כנראה שזה ידחה בעוד קצת. בשילוב עם ארוחה בשרית. לכן אני צריכה להשתמש בתחליף צימחי - יש המלצות? האם זה ממש מקלקל את הטעם?
 

אתי@

New member
שמנת צמחית! יש לריצ´ צמחית מצוינת

העיקר לקנות את זו שמיועדת לבישול
 
למעלה