אתי@, בקשר לתסרוקת

אתי@, בקשר לתסרוקת

ראיתי למטה הודעה אבל איבדתי אותה.... בכל אופן, התסרוקת שדיברתי עליה (שהיא התסרוקת שלי
) מופיעה במתחתנים 2000, בעמוד הפרסומת הראשי של שי גרינברג, זה עם הטלפונים והכתובת. הבחורה מצד ימין, עם העיניים הירוקות המדהימות. מה דעתך?

אתי@

New member
תסרוקת משגעת ../images/Emo47.gif

היא מאוד מאוד תתאים לך
אולי גם אני אעשה משהו בסגנון
אני אתייעץ עם אתי אלבכרי (חסרת עמוד שדרה שכמותי...
) מה את אומרת על התסרוקת בעמוד 499

J-סיקה

New member
זה פשוט לא פייר ../images/Emo88.gif

למה אתם מדברים בקודים ומה עושה מי שאין לה את החוברת המדוברת נשארת עם

אתי@

New member
ג´סיקה דארלינג, אני אנסה לסרוק את

זה בערב ולצרף. אני אשמח לשמוע גם את דעתך כמובן...

J-סיקה

New member
תודה יא מותק אחת ../images/Emo99.gif

התסרוקת שהוצגה פה השבוע הבלונדינית האסופה בהחלט יפה מאוד !!! אבל את צריכה לדעתי משהו אסוף בשובביות קלילה .... משו שיתאים לחיוך שלך

אתי@

New member
אז נראה מה תגידי על התסרוקת של יעל

היא באמת יותר שובבה

אתי@, תודה. אני בטוחה שהתסרוקת

תתאים גם לך. גם לך יש שיער ארוך וחלק, שיושב מצויין עם התסרוקת הזו. לדעתי זה יותר מקורי מסתם שיער מתוח לאחור, אבל!! התסרוקת מספר 1 שהצגת פה לפני כמה ימים היתה מאד מאד יפה. אני חייבת לבוא הביתה בשביל לראות את התסרוקת בעמ´ 499, אבל אני אבדוק ואומר לך מה דעתי.

אתי@

New member
המממממממממ, רציתי משהו יותר שובב

אז נראה לי שאני מעדיפה את השתי וערב.

הי צוקה. ברוכה השבה מארצות הכפור

חסרות המחשב. אני עושה את השיער שלי אצל ינקה, כמוך. החתונה ב - 30.9. ואני נרגשת. בעוד שבוע וחצי אני הולכת לינקה לישור קצוות וגוונים. ועוד שבועיים מחר - מסיבת הרווקות ומניקור פדיקור ושעווה. ממש רואים את ה"סוף"....

צוקה

New member
וואו, ממש עוד מעט...

מה מצב ההתרגשות? איזה תסרוקת את עושה אצל רפי?

הי צוקה.

התסרוקת שאני עושה אצל רפי היא התסרוקת המדוברת ומוזכרת פה למעלה. במתחתנים של 2000 יש בעמוד הפרסומת הראשית של שי גרינברג שתי בחורות. אז התסרוקת הימנית, על הבחורה עם העיניים הירוקות המדהימות.

oc101

New member
Girls ../images/Emo66.gif

I have Mitchatnim 2001 ! can I found it there also ??? hatzehira

לא, לצערי זה רק במתחתנים 2000.

בגלל שזו תיסרוקת ספציפית, ושונה מהאחרות. אולי זו האפנה של שנה שעברה, אבל זו התסרוקת הכי יפה בכל חובות מתחתנים וחתם כלה לשנים 2000 ו - 2001. (לדעתי...
)

ababab

New member
יעל התסרוקת מקסימה

אני גם מאוד מאוד אהבתי אותה, היא גם קלאסית ויפה אבל ממש לא שגרתית. אני גם רציתי לאסוף שיער, אבל לא רציתי משהו יותר מדי בנאלי וקלאסי ואני גם בעד אסוף קצת שובב. בסוף אני עם פזור...אני בטח אתחרט על זה כשאמות מחום...מצד שני בשביל מה אני מגדלת שיער כבר חצי שנה...

למעלה