אתי השמיעי קול!

  • פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
אתי השמיעי קול!

אני רוצה לעשות את עוגת השמרים שלך אבל עם מילוי פרג (אין מה לעשות, זה מה הילד אוהב)... למישהו יש רעיון?
 
לא הצלחתי לענות היו בעיות עם

האתר אז שלחתי לך במסר והנה שוב לבשל חלב עם יין אדום מתוק בערך כוס וכוס וגם 3/4 כוס סוכר להוסיף פרג וצימוקים 200 גרםם פרג וצימוקים לפי הטעם פרג רק שטנטחן לפני רגע, תמצית וניל וגרידת תפוז עושה פלאים לטעם כשהכל ממש נפג מורידים מהאש ומוסיפים 100 גרם חמאה
 

נופר30

New member
אחרי שאתמול ממש ממש התעצבנתי פה

ולא יכולתי לענות לך אז אני עונה עכשוו בעיקרון את יכולה לעשות את המילוי הרגיל : בישול של פרג עם חלב צימוקים וניל ו/או רום ולמלא בזה או להקציף צהוב של ביצה עם סוכר לכדי קצףיציב ולקפל פנימה פרג וצימוקים ו/או אגוזים קצוצים ואז למרוח את זה כמילוי ( הדודה שלי עושה רולדות לא משמרים ומשתמשת רק בצהוב של הביצה לבצק ובלבן להקצפה אבל אני בטוחה שתמצאי מה לעשות עם הצהוב ( יש הרבה סוגי בצקים ) היא אומרת שאפשר לעשות גם את הרולדות שמרים רק עם צהוב אבל מאחר והיא קונדוטית אמיתית היא לא מוכנה לגלות לי אך היא עושה את השמרים תמיד אומרת לי שזה מלא עבודה אלא רק את הרולדות שלא שמרים )בהצלחה
 

gmgy

New member
תודה לכם!

האפיה נדחתה למחר, בגלל הפורום המעצבן שלא עבד אתמול, והיום אנחנו לא אוכלים בבית... עדכונים מאוחר יותר.
 
למעלה