אתי וקרן מרכלות על עדי

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
אתי וקרן מרכלות על עדי

קרן אומרת לאתי שהיא אמרה לאורן, שעדי סיפרה לה ולליהי שהיא מעוניינת באיתן מעניין אם זה נכון או שקר

רינתי77

Active member
בן החנייבעץ מגיע לתובנות...

משפט מפתח: אני לא אוהב כשקל...עם ליהיא קשה, עם עדי קל..אז אני ...עובד על זה עם איריס..

על מה הן חופרות עכשיו?

על סיגריות.. על ליז... ליז מעצבנת..ליז סתומה.. בלה בלה בלה יאדה יאדה יאדה ליהי תופסת תחת, יודעת לדבר והרבה רק כשיש לה את הכח של טווידלדי וטווידלדם לידה. תראו איזו מהממת..

andy181

New member
אני מתה שקרן, ליהי ואתי יועמדו להדחה

ויקלטו שהקהל לא אוהב אותן. אבל גם אם יועמדו אני אופתע אם עדי היא לא זאת שתודח ע"י איתן.

חני156

New member
../images/Emo268.gifרגע דניאל עכשיו חברה של ציר הרשע??

מה פה קורה פה?

Klayhamn

New member
היא מלכתחילה הייתה

חברה שלהם, היא הוקאה החוצה ברגע שהיא התנשקה עם איתן והפכה למתחרה של קרן .. אבל ברגע שאורטל הצטרפה לתמונה -- the enemy of my enemy is my friend הציפורניים ישלפו מן הסתם ככל שתתקרב שעת השין... אתי משחקת כל הרבה משחקים כפולים שלדעתי אפילו היא כבר לא יודעת למי היא בעצם נאמנה

dindan84

New member
פעם 1ששמעתי את ליהי מקללת פעמיים בדקה..שוק!

כתבתם כאן שליהי לא תמימה ונכתב שמקללת.. הייתי בטוחה שהיא הצלע העדינה והנגררת הרגע יצא ממנה רוע (על ליז) בחברת אתי וקרן שהייתי בשוק לגמרי

בן חושב שליהי מושפעת

ככה לפחות טוענת ליז בשיחה עם עדי שהוא אמר לה...ליז תוהה מה יש לליהי ממנה שהיא מחמיצה לה פנים...בהתחלה עדי חשבה שאולי בן סיפר לליהי מה שליז אמרה לו עליה...אבל היא טוענת שהוא גם חושב ככה...וואלה

noaxxx

New member
היום? מישהו שמע את עדי אומרת את זה?

או שזו הדרך של קרן להבטיח שעדי תודח והכל המצאה טהורה שלה

למעלה