אתי, זה בן אדם אמיתי?!

נעמה8080

New member
אתי, זה בן אדם אמיתי?!

נראה כמו חיקוי! לא מאמינה שקיימת בעולם הזה בן אדם כמוה, צבועה, שקרנית, אני ממש לא מאמינה! אני כמעט והאמנתי לה (כשדיברה עם דניאל) עד שהיא נפגשה עם חברותיה מציר הרשע ודיברה איתן. אם היתה רוצה להצביע לדניאל היתה נותנת את קולה ליוני שהצביע לדניאל, אבל נתנה את קולה לליהי, שזה שקוף מה תצביע. איך היא נשבעת סתם?! אני בהלם! הסתכלתי על אתי כשדיברה עם דניאל והיא נראית כמו גבר שהתחפש לאישה זקנה, כאילו זה ממערכון. והצביעות והשקרים ממש נראים כמו במערכון, זה לא נראה בן אדם אמיתי, נראה חיקוי. בסוף נגלה שהכל משחק של ההפקה כי לא יכול להיות שזה אמיתי.

דידי 9

New member
נעמה את נגד הרשע? את מקובלת פה. כל הכבוד

התקבלת לפורום כאחת מן המניין,ואת מוזמנת לטחון פה את הראש לחודש וחצי הקרוב. כי התכנית נגמרה איתן בחר בדניאל-ומגיע לו! פשוט מגיע לו אותה:)

נעמה8080

New member
אין מה להשוות בין דניאל וקרן

קרן רעה, צבועה ורכלנית, דניאל חמודה. אני רואה כל הזמן. נכון שאיתן אמר שעם קרן הוא בנה קיר?! אחרי הפלוצים של קרן הקיר התמוטט חחחחחחחחחחח ראינו שוב את השיחה בין אתי ודניאל, זה סטנדאפ, זה כל כך מצחיק, לא להאמין שזה אמיתי. חובה לראות. לא להאמין כמה צביעות ושקרים בשיחה אחת. אני עדיין בהלם.

נעמה8080

New member
השקרים של אתי

היא מודעת להם או שזה מחלת שקרים והיא לא מודעת? אני שואלת ברצינות.

didush100

New member
אני חושבת שהיא מאמינה בכל מה שהיא אומרת

זה ממש הזוי היא באמת חושבת שהיא בסדר מצד שני היא התמוטטה כשחשבה שיראו להם בבית קטעים לא טובים שלה אז לכי תדעי

נעמה8080

New member
זה גם מה שאני אמרתי

אני אומרת לכם, אם אתם רוצים לראות סטנדאפ אמיתי ומצחיק, תראו את אתי ודניאל מדברות, אין דברים כאלה! כמה שקרים, כמה צביעות בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה. כנראה באמת היא כבר מאמינה לעצמה, אבל מצד שני למה נלחצה לפני שהראו את הקטעים שלה? והיא עוד באה לענת לפני ואומרת לה ששבוע שלם כאב לה שקראה לה אנורקסית, לדעתי אם לא הקטעים היא לא היתה זוכרת את זה בכלל ובטח שלא באה ואומרת לה, זה לא היה מזיז לה. אז מי זאת אתי האמיתית? היא אמיתית בכלל? הוא חיקוי?

נעמה אם תראי את הסרט " סוף העולם שמאלה"

אז תביני את סיפורי יושבי המערות כולם היו שמה חברים של המלך היו להם משרתות ולמשרתות היו סיכות מזהב בשיערות היו להם מערות מזהב ובכלל הם היו הגזע העליון וזה מה שההורים שלה בטברייה סיפרו לה ומהם היא ירשה את האמונה בשקרים

יפעת 2784

New member
חחחחחחחחח גם אני ראיתי את זה

וכמעט האמנתי לאתי. כמה צביעות ושקרים.

goodpink

New member
אתי צריכה לעוף בגלל שיותר כיף בלעדיה בדינמיקה

חברתית. מעבר לכך שהיא פוגעת בבנות בנקודה הכי רגישה להן ויכלה למוטט אותן אין לה רחמים לאף אחד. היא פוגעת בדינמקיה החברתית יותר כיף שהיא לא בסביבה כל הקטעים הכיפים שהיו היו שהיא לא היתה. היא לא מתאימה לנוף שם.

ELA86

New member
אתי נראית כמו החיקוי של ההיא מנבחרת

ישראל. אם ככה היא בחיים מסכנות חברות שלה

נעמה8080

New member
נכון חחחחח

אתמול שהסתכלתי על אתי כשדיברה עם דניאל היא נראתה לי כמו גבר שהתחפש לאישה זקנה ועשה מערכון, כי היא לא אמיתית. אומרת לדניאל את מה שהיא רוצה לשמוע. אתי נראית כמו דמות לא אמיתית. בסוף נגלה שכל זה היה מערכון חחחחחחחחחחחחחחחח

דיי3

New member
עזבי אתי בן אדם אמיתי,,, איך אף אחד שם לא

מציג אותה במערומיה, שאלה מסקרנת איך כולם שם מתפתים לקבל אותה, לאהוב אותה. מזכיר לי ילדים מוכים שתמיד אבל תמיד ימשכו להורים שמכים אותם.

נעמה8080

New member
הצביעות שלה מדהימה אותי

אני כבר לא האמנתי שקיימים אנשים עד כדי כך כאלה. זה לא שלא נתקלתי בחיי באנשים רעים, שקרנים וצבועים. אבל פה אנחנו רואים את כל הצדדים שלה, מה היא אומרת לזאת ומה לזאת, איך היא משקרת, איך היא צבועה, איך היא מעליבה. זה מדהים ומגעיל בו זמנית, כי אני נדהמת שיש דברים כאלה. השקרים שלה, זאת מחלה או שהיא מודעת להם? כי אם היא מודעת אז גם פה יש לה בעיה רצינית. איך חברות שלה ישארו חברות שלה? היא תסכים איתן על כל, לא תתכוון למה שאומרת ואחרי זה עוד תלכלך עליהן. והן יכירו אותה כבר טוב מאד.

נעמה8080

New member
שמעתם מה אתי אמרה עכשיו?????????????

אמרה על השיר "זה אני" זה שיר דיכאון כשהייתי בת 17. היא לא שמה לב למה היא מוציאה מהפה?! היתה בת 17?! השיר יצא ב-2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה, היא בת 19?!

אתי אומרת לכל אחד את מה שהוא רוצה לשמוע

מצד אחד משחקת אותה מבינה אותם ומצד שני מרכלת עליהם

לדעתי אתי סובלת מסניליות כרונית

היא אמרה שיש לה בעיה עם שמות שקשה לה לזכור אפילו שמות של אנשים קרובים אליה ובגלל זה היא משתמשת ב"כפרה", "אחותי" "זאתי" וכו'.... אז יכול להיות שהבעיה שלה יותר חמורה והיא לא זוכרת ממש סיטואציות שלמות ולכן לכל אחד היא אומרת משהו אחר וסותרת את עצמה וכבר לא זוכרת מה אמרה ולמי...סוג של היפומנסיה(איבוד זכרון חלקי) או אפילו אלצהיימר...

למעלה