אתי חזן: פייר, אני מה זה מאוכזבת

סתיו7337

New member
אתי חזן: פייר, אני מה זה מאוכזבת

אתי חזן דומה לדמות של עלמה זק מארץ נהדרת: "פייר, אני מה זה מאוכזבת מאיתן שלא לקח אותי לדייט, אחרי שאני מנקה פה כל היום את הבית" "פייר, אני מה זה מאוכזבת מכולכם שבחרתם באורטל ולא בי להתקשר הביתה" "פייר, אני מה זה מאוכזבת מקובי, נירו וגב שנתנו חסינות לליז וענת במקום לי" פייר, אני מה זה מאוכזבת מההפקה שלא מראה מי זאת באמת אתי... בברכת יום טוב לכולם

היום היא תהיה ב "נבחרת ישראל"

כלומר לא היא, אלא הדמות הנלעגת שלה כמובן. מי שטרם ראה "נבחרת ישראל" כדאי שיתחיל לראות, אחלה תוכנית.

ההפקה דווקא כן מראה מי זאת אתי

אבל משום מה הצופים משאירים אותה, זה נראה איזה תת רמה צופים בתוכנית הזו

הנה היא התעוררה על צד שמאל

היא איומה, התנהגות זוועתית איכס "הוד מעלתה" כועסת ומשתגעת לא נשאר טייסטר צ'וייס והצעקות החלו. כאילו מישהו אשם שנגמר הקפה,,,, או שאולי חשבה שאחרים יפסיקו לשתות או לא ישתו בבוקר וימתינו לגברת שתתעורר,, חצופה !!!! והנה היא מתמסכנת לאיתן,, אני טובהלכולם, אני נותנת הכל לכולם,אני חושבת רק על כולם ומה אני מקבלת?כלום אני לא מקבלת לא מהבנות ולא מההפקה ואני אומרת לאתי תתביישי חצופה,, קיבלת מאורטל את השיחת טלפון עשית שם טרור בכית השתגעת ואמרת אמא שלי חולה אמא שלי חולה,, ואמש בשיחה ראינו שאמא בסדר גמור מרגישה מצוין הולכת הרבה לבתי קפה כלומר אתי שיקרה. היא מתלוננת לאיתן זה כבר כמה פעמים שאני קמה ואין קפה,, ואני שואלת מי חייב לך?מי אשם שאין קפה?מה חשבת לעצמך שאנשים לא ישתו בגללך?מה חשבת לעצמך שתתעוררי ב-11 וימתינו לך לקבלת אישור לשתות קפה?חצופה. אתי משתגעת בגלל ההדחה,,, עד מחר בערב היא תהפוך את הבית עוד שלושים פעם. אני כבר הבנתי את הפואנטה בתוכניות הראלטי בבחירת המשתתפים,,, בכל תכנית יהיה מישהו,,,, או עילג=בובליל או משוגעת=הבובלילית עצבנית משוגעת=מעיין חודדה או בהישרדות =יניב שתמיד כתבו עובד זבל ולא עובד עיריה. היכל התהילה=אבי ביטר שידעו שהוא בעייתי ובטוח שהוא מלך ויעורר בלאגן והדור הבא אתי חזן בכל ריאלטי חייב להיות להם אחד שיגרום לבלאגן ימשוך אש ויגדיל את הרייטינג. בברכה מלכה לב אדום

רינתי77

Active member
וזה עובד מצויין, לא...?

אתי היא באמת נכס רייטינג של ממש. תראי כמה אנרגיות היא מוציאה מן הצופים. היא הבן אדם שכולם אוהבים לשנוא.

goodpink

New member
אתי רפש אדם תרידי מהגב של ענת ובנים נקניקים

גועל נפש אתי קרן רפש של אנשים אין להם טיפה של חמלה לאנשים והבנה איך כאשר הן יודעות על בעיות האכילה של ענת הם מסתכלים על הצלחת וכמה ירקות היא אוכלת. שתאכל כמה ירקות שהיא רוצה הבעיה לא שהיא אוכלת ירקות הבעיה היתה שההפקה לא סיפקה מספיק ירקות בהתחלה היו ימים שענת נשארה רעבה. לארז מהאח הגדול נתנו אוכל לבניית שרירים לא יכלו לספק ירקות באמת מה זה השטיות האלה במקום להבין להראות את הצד הטוב שלהן הן הראו את כיעורן מתחשבנות עם ענת על הירקות תפנו להפקה היא צריכה היתה לספק לענת כמה ירקות שהיא רוצה וכל הוילה תתפוצץ זה לא משנה הם יכולים לקבל ירקות בנפרד . סיפקו ירקות בגלל זה היה חוסר רגישות משווע מה שהם עשו לענת עכשיו עם הקפה עוד פעם מכוונת לפגוע בענת כל הזמן היא מנסה לפגוע בענת מההתחלה ליכלכה עליה לבן לבנים כל הזמן מנסה לכלכלך עליה יחד עם קרן. ענת אמרה כבר והבנות דיברו על זה היא שותה בעיקר מים היא שמה קמצוץ אפילו לא חצי כפית של קפה אז מי שתכוון את הרעל שלה על ענת לפגוע בה לפני כולם ובן הנקניק ושאר הבנים במקום לצאת עליה על משהו כזה רציני שהיא עושה מנסים לפייס אותה יצאו נקניקים ברמה זה לא גבר גועל נפש

easternstar

New member
כשההפקה שמעה את התלונות הם הביאו שקי ירקות

קרן קמה בבוקר ואמרה שהלנדרומט מלא וצריך את ענת שתאכל כל שעה מלפפון כי הם לא ידעו מה לעשות עם הירקות. אתי "מחפשת" את ענת. בהתחלה היא התלוננה שהיא ראתה אותה מקיאה ואמרה לכולם שהיא תתפוס אותה ותטפל בה, כי היא לא יכולה לסבול את זה. נראה שענת "לא באה טוב לאתי בעין"..

goodpink

New member
אתי לא סובלת שענת חכמה אינטלגנטית יפה ...מנסה

לפגוע בה דרך ההפרעות אכילה שלה בגלל שענת יפה חמודה ביישנית אבל בעלת אופי מתחת לביישנות שלה בעלת חוש הומור עמוקה קוראת סיטואציות ואנשים מדהים ועוד הרבה אתי לא יכולה לסבול את זה מההתחלה היא נסתה לפגוע בה כי היא רואה שיש כימיה בינה לבין בן וניסתה ללכלך עליה אצל בן היא וקרן ויוני שמטפטף רעל אצל איתן כל הזמן היא מכניסה לה בקטנות בפנים ומאחורי הגב ודרך הפרעות אכילה איזה מגעיל צריך להיות בן אדם כדי להשתמש בהפרעות האכילה של ענת נגדה ההפקה טעתה שלא הביאה ירקות מספיק לענת והיא נשארה רעבה בהתחלה היא צריכה לקבל ירקות בנפרד ושאר הוילה שהתפוצצו מראה עליהם כבני אדם אותו סיפור עם הקפה ענת וכל החברות שלה כבר דיברו על זה בגלל זה לרוב ענת מכינה את הקפה שלה לבד היא בקושי שמה קפה היא שמה פחות מחצי כפית זה רק נגיעה זה בעיקר מים אפילו היא דיברה על זה עם איתן בצחוק הבנים פשוט נקנקים זה נושא כזה רגיש ובמקום לצאת על אתי על זה לפני כולם הם מנסים לפייס אותה אתי ניסתה בכוונה לפגוע בענת לפני כולם ועוד אומרת את זה לחבורת ציר הרשע בגוואה פשוט גועל של בן אדם

easternstar

New member
חחח..את צודקת. איתן ישב עם אתי

וניסה להרגיע אותה לפני התקפת העצבים שכמעט והגיעה. הפעם היא רצתה להתנפל על ענת עם הפרעות האכילה שאוכלת רק ירקות.. לפני יומיים ההפקה שמעה שהם מתלוננים והביאה שקי ירקות..מישהי, נדמה לי קרן, שאלה איפה ענת ככדי שתאכל אותם כי אין בלנדרומט מקום לכל הירקות שהביאו. הלילה אתי רצתה להתנפל על עדי. אתי החליטה לשטוף בחצות הלילה ואת הבית וכולם ישבו בחצר. הם שלחו את עדי להביא משהו ועדי המפוחדת מיד הלכה. אתי התרגזה שעדי דרכה על הרצפה השטופה וכמעט התחילה לריב אבל יוני תפס אותה והושיב אותה בכוח לידו ואמר לה לשתוק. מעכשיו איתן או יוני ישמרו שהיא לא תעשה טרור לבנות שהיא שונאת לפחות עד להדחה הבאה. .

וואלה יופי

ואם היא תחליט באמצע הלילה לנקות את השירותים, היא תצרח על מי שתקום באמצע הלילה לעשות PP? הבחורה הזו הזויה שאין דברים כאלו, רוכבת על קלף ה"אני מנקה, רק אני עושה" יאללה לכי חפשי וסתמי ת'פה כבר. רעש וצלצולים.

easternstar

New member
ממש :)) יהיו לה כמה ביטויים שיכנסו למילון

"הרגתי את עצמי בניקיון." היה גם הביטוי ההוא שצינזרו בשידור בהתקפת העצבים הראשונה שלה על הניקיון.
הבחורה הזויה ברמות..

הרגה את עצמה ועדיין אוכלת לנו ת'ראש

איף.. אני מקווה שיכניסו לשם מישהי שתסתום לה ת'פה.

easternstar

New member
השמועות אומרות שההפקה נתנה לאליקו

(השדרן מהרדיו ) לבחור מישהי שתהיה משקל נגד לאתי. נחכה ונראה. :))

למעלה