אתי@, יעלי2 וכל הבנות שהתלהבו

שמופית

New member
אתי@, יעלי2 וכל הבנות שהתלהבו

מבית הקפה מוסקט באודים - במושב בית יצחק נמצא אחיו התאום. שמו "טורקיז". לפי מה שהבנתי, הבעלים של טורקיז התפצלו ופתחו את מוסקט (או שלהיפך). בכל אופן, לא הייתי שם, אבל שמעתי המלצות חמות ש"אם אהבת את מוסקט, טורקיז הרבה יותר יפה"...

בתור בית יצחקית במקור

המקום אחלה, כיף לא נורמלי, ביחוד אם מזמינים מראש מקום בחדר של ה"זולה" שיש בו כריות מקיר לקיר... האוכל מדהים ויש להם רביולי בטטות- חבל"ז!!!! אם אתן צריכות הסברים לאיך להגיע, בבקשה. עדי

להלן הוראות הגעה מנתניה...

עוברים את הרמזורים של איזור התעשיה הישן, ורמזור שני אח"כ יש פניה שמאלה לבית יצחק... עד כאן פשוט. מהכניסה לבית יצחק פשוט נוסעים כל הזמן ישר, מתעקלים עם הכביש והכל... זה בערך שני קילומטר פנימה. נוסעים ישר, עד שמגיעים לצומת שאין בה ישר, רק עיקול חד ימינה או פניה שמאלה. (ומיד לפניה יש סוכנות דואר...) פונים בה שמאלה, נוסעים עוד קצת לאט לאט, ומצד שמאל לך תראי את הכניסה לחניה של טורקיז. אני מציעה לבוא עם עודף כסף, כי החנות שליד הבית קפה- מדהימה!!!!###### עדי.

יעלי2

New member
זכרתי שיש עוד בית קפה כזה באיזור

תודה על ההכוונה והפרטים!

בית קפה חמוד במרכז

מה איתנו? נציגות איזור חיוג 03? גם לנו מגיע... יש בית קפה חמוד בכניסה לגני-יהודה. קוראים לו "מונטיליו" חניה בשפע, אבל קצת עמוס בערבים. אגב, אני הייתי בטורקיז והוא אכן מוצלח.

אנחנו תקועים באותו בית קפה

כבר שנתיים במרכז גבעתים קפה ויולה לדעתי הוא חמודי וכיף לנו בו ... ברחוב שנקין הגבעתיימי...

למעלה