אתי יקרה - בבקשה

מיקי12

New member
אתי יקרה - בבקשה

אני עוקבת בהנאה אחרי כל השירשורים ושואבת המון מידע. כל הכבוד! לכן אני פונה אליך ומבקשת - האם את מכירה מאפרת באזור ערד או ים המלח. אני מתחתנת כזכור במדבר, לרגלי המצדה באוקטובר ויש לי בעיה עם ספר ומאפרת. חשבתי להשתמש בשירותיהן של קוסמטיקאיות שעובדות בבתי המלון בים המלח - אבל זו לא בדיוק מאפרת. האם את מכירה מישהי, שמוכנה לבוא או, לחילופין - אני אסע לערד.. כן, ואני זוכרת שאני "חייבת" לסרוק לך את ההזמנה שלנו. בקרוב... תודה מראש!!

היי מיקי. הכרתי פעם מאפרת בדרום

בשם ריבי יער. לפי דעתי היא גרה בזמנו בערד(נסי לפי ספר טלפונים..) המוזר הוא שנתקלתי בשם שלה לפני שבועיים בפורום חתונות של וואלה כאחת שמתחתנת ומחפשת המלצה לקייטרינג במדבר. יכול להיות שזו לא אותה ריבי יער, אבל הסבירות מוזרה לא? זהו. חוץ מזה אני לא ממש מכירה מישהי בדרום אז שיהיה בהצלחה. אתי

מיקי12

New member
אתי´לה - תודה

את משתדלת וזה ממש מרחיב את הלב. לא מצאתי בספר טלפונים ריבי יער בערד וב - 144 נתנו לי שם של ריבי יער מרמת גן. עדיין לא התקשרתי כי זה לא יעזור לי אפילו אם זו אותה אחת. ומעבר לכך ראיתי בפורום עוד מישהי שמתחתנת בים המלח - וכמו שתראי אני ב"דיבור" איתה דרך הפורום. אנא ממך - אם יש לךעוד רעיון איך אוכל להתיות מאופרת בערב החתונה, במדבר... אולי משיהוא מדימונה ??? וחוץ מזה -תרגישי טוב!!!

מזאלונה

New member
מיקי, בדקת ב"מתחתנים"?

הכוונה לספר של "מתחתנים" או חתן כלה, אולי תוכלי למצוא שם של מאפרת או אפילו להסתכל בסיפורים של הזוגות שהתחתנו, אולי יש שם איזה זוג מהדרום שהזכיר איזו מאפרת? מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך יותר, אבל כדאי לנסות!!!

למעלה