אתי@ שאלה לי אליך

Hadar p

New member
אתי@ שאלה לי אליך../images/Emo9.gif

יש עכשיו שרשור במתכונים בנושא עוגת הגבינה האלוהית.... איזה עוגיות את שמת בתחתית אוריאוס או חמאה רגילות? ואיזה שוקולד את הכנסת לעוגה מריר משובח או טראפלס (שאין לי מושג מה זה טראפלס?) תודה מראש! תכף יומהולדת לאמא שלי ואני רוצה להכין לה אותה!

אתי@

New member
אז ככה............

פעם אחת שמתי עוגיות חמאה ובכל שאר הפעמים שמתי ביסקוויטים פתי בר
העוגיות היו כמובן יותר משובחות. הייתי ממליצה לך לנסות לשים פתי בר בטעם שוקולד בלי קקאו - לדעתי יצא פיצוץ (אבל מתוק מאוד!). OREO זה כבר ממש מוגזם. יותר מידי מתוק
לגבי טראפלס - מעולם לא הכנתי
פעם אחת שמתי קוביות שוקולד מריר משובח. בפעמים האחרות שוקולד-צ´יפס. ההמלצה שלי - עדיף שוקולד משובח ע"פ השוקולד-צ´יפס.

נופר30

New member
אומנם לא אתי אבל

מנסיון האוריוס והטראפלס הופכים אותה לממש ממש מתוקה אם את לא מעוניינת בעוגה יותר מידי מתוקה ( גם ככה היא מתוקה ) אז עדיף להשתמש בשוקולד מריר משובח ובעוגיות חמאה רגילות

Hadar p

New member
אולי.....

אולי אפשר לשים במקום כוס סוכר רק חצי כוס כי אתן אומרות שגם ככה היא מאד מתוקה....
גבינת השמנת .... אפשר אפילו סימפוניה 5% או 9% ללא תוספות? אני יודעת שגבינת השמנת תעשיר את העודה והכל אבל מטעמי דיאטה.....או לא בדיוק דיאטה יותר בשביל השקט הנפשי.... או שחייבים לשים גבינת שמנת 30 ומשהו % שומן?????????.. תודה לשתיכן!

אתי@

New member
שאלה טובה

אני השתמשתי ב-5% ויצא פיצוץ, אבל...... העוגה יוצאת קצת נמוכה וקשה להבחין בשכבות של גבינה-שוקולד-גבינה. זה קצת מתערבב (אבל עדיין נהדר!). כשמשתמשים בגבינות שמנת העוגה יוצאת יותר אורירית וגבוהה. ראיתי המלצה של ענבל בפורום מתכונים - להשתמש בגבינה 5% ולהקציף את הביצים, אולי זה יעזור. אני לא חושבת שאם אכין את העוגה הזאת שוב - אשתמש ביותר מ-5%. זה לא יוצא רע בכלל גם ככה.

אתי@

New member
נראה לי אפשרי אבל אני לא בטוחה

שזה נחוץ. אם תעדני את כל חלקי השוקולד (עוגיות חמאה, שוקולד מריר), העוגה לא תהיה מתוקה מידי - לטעמי האישי!

Hadar p

New member
תודה רבה! אני איכן לה אותה ליומהולד

ואספר לך איך יצא... (אני לא אוכלת גבינות....אז רק מהתגובות של האחרים)

אתי@

New member
אוי איזה בעסה ../images/Emo10.gif

אז למה את לא מכינה עוגה שגם את יכולה לאכול? חסרות עוגות נפלאות ללא גבינה?

Hadar p

New member
כי.....כי....אמא שלי מאד אוהבת

עוגות גבינה...וזו יום ההולדת שלה..... אז לא אכפת לי להכין!

אתי@

New member
תשובה טובה ../images/Emo6.gif

אני מכינה עוגת היער השחור לאמא שלי ואחותי שחוגגות השבוע יומולדת (אחותי היום!), ואני בכלל לא מתה על עוגות קצפת

Hadar p

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif אני

מכינה הרבה דברים עם גבינות לבית כי הרי רוברט לא צריך לסבול מזה שאני לא אוכלת גבינות!

למעלה