אתםםםםםםםם לאאאאאאאאאאאא מביניםםםםםםםםםםםםםםם

אתםםםםםםםם לאאאאאאאאאאאא מביניםםםםםםםםםםםםםםם

הגעתי ב1 וחצי הסלקציה הייתה קשה מתמיד סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק דודוי וג'ואל הגיעו בשתיעים בערךךךךךךךךךךךךךךך כימעט התעלפתי אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם צרחתי לדודי שיכניס אותי כי המסיבה נהפכה להיות 21+ כי היה מפוצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ וכפרה על דודי וטלללללללל שהכניסו אותי ואת שתיי החברים שלייייייייייייייייייייייי יאלוהיםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתי את יעקבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ועוד כמה לא זוכר את השםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היה פשוט ליגתתתתתתתתתתתתתתת עלללללללללללללללללללללללל דודי הפציץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ עם סטטטטטטטטטטטטטטט לפאניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איןןןןןןןןןןןןןן איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט בןןןןןןן זנוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וג'ואללללללללללללללל יראבבבבבבבבב כמה מלכה בבנאדם אחדדדדדדדדדדדדד איןםןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מי שלא ראה אותה לא מביןןןן מה היא לבשה ואיזו הופעה היא דפקהההההההההה דיוווווווווווווווווווווווווווהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה חזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי היהההההההה עודדדדדדדדדדד?????????????.. שבת שלוםםםם לוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. מחרררר פרטים מלאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היה אליפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!

אנשים אני לא חדש פה....

זה אני אלירן..... חעחעחע נכנסתי בשם משתמש אחר טוב אז ככה הרגע חזרתי מיום מטורף בריץ' הפצצות של החיים .....דודי פשוט ניגן וניגן וניגן והקהל שם רקד כמו משוגע כששמעו את הלהיטים החדשים של האומן המוכשר הזה דודייייייייייייייייייייי אתה מלךךךךךךך ג'ואל הגיעה ממש ממש כמו מלכהההה השמלה הזאתי שהיא לבשה הייתה פשוט סוףףףף אתם לא ראיתם דברים כאלו טוב אני עייף אששש עבר עליי הרבה בערב הזה...... חחחחח ויותר מאוחר אני ימשיך להפציץ וגם יעלה תמונות בלעדיות והנה תמונה אחת ממה שהיה שם ... ...( אני יעלה עודדד המון) מואה אוהב אותכם

טוב הייתי חייב להעלות תתמונה הזאתיייייי!

היא פשוט הורסתתתת אחחחחחחח ג'ואלללללללל כמה שיפה לך מיקרופון ביד.. אני מת עלייךךךךךךךך שלא לתאר

איך הפסדתי את זהההההההההה

איזה תמונותתתת דייייייייייייייייייייייייי פליזזז תעלו עוד מהריץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה