אתםם לא תאמינו מה קרהלי!!

קמילעעע

New member
אתםם לא תאמינו מה קרהלי!!

אוע בכלל לא.. ככה,היום בבוקר! 6...איזה 6?!עשרה ל-6 רבע-6 נשמעת אזעקהה!! הוו פאק,שוב התקפה כמה אפשר? מי שלא יודע:האזעקה מחוברת גם לעכו,חיפה,כרמיאל וקריות..אוקצור כל האזור. הוו כןן כולם ישנים שקט ברחוב,פתאוםם אזעקהה!! כולי מתוך שינה קפצתי דפקתי ריצה לממ"ד ומה קרה?!דפקתי באמצע הריצה ת'רגל בקיר! אבל מה?המשכתי לרוץ!.. הגעתי לממ"ד ישבתי האצבע שלי התנפחה וזזה שמאללהה.. בואו נגיד שהיה איזה 2 סמ" בין האצבע הרביעית לאצבע הקטנה.. אמא שלי שמה לי קרח והכל...זה כאב תופתת!! אווע אוקי.. נגמרה האזעקה יצאנו.. כן,הפציצו את עכו נחמד. אני באתי לשים ת'מכנס שלי למה ישנתי עם התחתונים פתאוםםם נתפסה לי האצבע במכנס ואוו איזה כאאב! ירד לי הלחץ דם....היתי ככה _ להתעלף! אתם לא מבינים נהיה לי מסך שחור בעינים למשך 2 דק' אולי יותר..לא ראיתי כלום התחיל לי ציפצופים באוזנים כמו צפירה.. הרגשתי מהראש עד לידים חולשה כאילו זהו אני מתמוטטת.. במזל מהר שכבתי שתיתי מים. והחלטנו לנסוע מהר לבית חולים...והבית חולים בחיפה ככה שגם התפללתי באמצע הנסיעה לא תהיה אזעקה למה אנ'לא אוכל לרוץ.. ברוך השם הגענו לבית חולים עשיתי צילום!.. אני הסתכלתי חטפתי שבץ!איזה שברר קטלניי יא אלוהיםם!! באמצע העצם יש שבר וכל העצם זזה שמאלה! אז הרופא התחיל לישר לי אותה כדי שזה יחלים זה יהיה ישר.. ואיי וזה כאב תופתת!!כ"כ כ"כ כ"כ כמה בכיתיי.. לבסוף שמו לי קיבוע ברגל זחרתי הביתה.. והרווחתי דובי כזה עם פיג'מה מאאזהה חומדד!:) <אני נורא אוהבת דובים> אוע זהו.כבר היה 4 פעמים אזעקה ברווח של חצי שעה רבע שעה.. החלטתי להשאר בממ"ד למה אנ'לא יכולה לרוץ שוב בכל הבית לממ"ד. המצב לא מש'ו. אוףףףףף

קמייייייי מסכנה!!!! ../images/Emo201.gif

גם לי זה קרה פעם שנתקעתי עם הרגל בקיר בדיוק במקום שאמרת וזה אחד הכואביםםםםםםם
בכל מקרה, נקווה שהמצב ישתפר בקרוב בע"ה
והעיקר שקיבלת דובי!
שיהיה יום שקט

didalf

Well-known member
יאא אמאלה:| ../images/Emo109.gif

אבל עכשיו את בסדר
אווץ', אבל לא נורא, עד החתונה זה יעבור

sweet stav

New member
יוווו../images/Emo201.gifקמיי...

אני מקווה שהכול המצב יהיה יותר טוב
ולא נצתרך לעבור את כול הדברים הנוראים האלה
...

sweet shir

New member
ייאאא ../images/Emo10.gif ../images/Emo201.gif

מקווה שמצב רק ישתפר!!
והכל יהיה טוב בסוף!

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifקמי../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

יהיה בסדר
באמת כולם אומרים את זה וזה כבר חורש
אבל באמת תראי שזה יעבור מהר הרגל והמילחמה

talshoosh

New member
קמי../images/Emo201.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

בעזרת השם הכל יהיה בסדר
והימים הקשים האלו יעברו

קמילעעע

New member
את התותחים של צה"ל?!

לא אנ'לא שומעת למזלי...כי אנ'לא נמצאת בקו העימות. הדבר היחיד של צה"ל שאני שומעת זה במיוחד בלילה את המטוסי חיל אויר עוברים ואני רוצה להגיד לכם שזה רעשש מזעזע!! זה כ"כ מפחיידדדד.... אם השאלה מכוונת לנפילת קטיושות תלוי באיזה איזור... כמובן שני שומעת בומים אבל אם זה נופל למשל בקרית חים הקריה שצמודה אלי אני שומעת את זה חזק אבל אם חיפה קצת פחות עדין שומעים. אם בכרמיאל/עכו לא.

אוי כפרונה../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif

איזה ביש מזללל..!!@# תרגישי טוב! החלמה מהירה! ונקווה שהמצב ישתפר אצלכם! אוהב אותך

למעלה