אתםמוזמנים לכתוב לטל מוסרי ברכות ליום הולדתו!

• פותח הנושא roeid
  • פורסם בתאריך

roeid

New member
אתםמוזמנים לכתוב לטל מוסרי ברכות ליום הולדתו!

גולשים יקרים, בתאריך 30.8.07 יום חמישי טל מוסרי חוגג יום הולדת ה-32 ,רוצים לאחל לו יום הולדת שמח,לכתוב לו ברכה יפה ליום הולדתו, כנסו לאתר הרישמי של טל מוסרי ,כנסו לכפתור החדשות שלנו "מה חדש" וקראו את הכתבה איך כותבים לטל ברכה {הברכות יגיע לטל מוסרי ביום ההולדת שלו אישית ממני} ועכשיו חדש באתר: אתר הרישמי של טל מוסרי בשיתוף המנחה טל מוסרי מחלקים לכם יומן טל מוסרי 2007-2008 ,רק 4 הגולשים שיענו נכונה והראושנים בחידון טל מוסרי באתר יוכלו לקבל עד הבית בדואר במתנה את היומן טל מוסרי יש לנו 3 זוכים,נשארו עוד 4 יוומנים *מספר היומנים מוגבל-הזדרזו לענות על החידון ואולי תהיו בין הזוכים ועוד חדש באתר:vod-טל מוסרי-טל מוסרי מודה לכל הגולשים באתר הרישמי שלו שהם באו לפורום בשבוע שעבר כדי לדבר איתו וגם עוד חדש: לוח הופעות הפרטיות של טל מוסרי-רוצים לדעת מתי טל מוסרי מופיע אצלכם בעיר?,כנסו "להופעות טל" חדש ובלעדי באתר הרישמי של טל מוסרי-יומן טל מוסרי-כל הפרטים וכל המידע על היומן+תמונה עכשיו באתר הרישמי של טל מוסרי. כנסו ותיהנו!!!!! כתובת האתר: www.talmosseri1.tipo.co.il *טל מוסרי יתארח ביום רביעי הקרוב ה-8.8.807 בסביביות 17:00 או 18:00 בערב. בפורום באתר הרישמי שלו,אתו מוזמנים לכתוב לו שאלות ,והוא יענה לכם וגם אתם מוזמנים לכתוב לו תגובות או כל דבר אחר תבואו!!!! ולא לשכוח!!!! להצביע לאתר הרישמי שלי בתחרות האתרים של טיפו ולדרג-אני עובד קשה בשבילכם באתר,אז אנה הצביעו לי

למעלה