אתם אוהבים ירקות מוקפצים?

אתם אוהבים ירקות מוקפצים?

טוב אז עשיתי לכם מיקס, גם ציטוטים, גם שאלות. לא קשה במיוחד: א) "Time Flies make a statement, take your stand". ב) "There´s been heartache and pain" ג) "Lova & Hate what a beatiful combination ד) באיזה שיר שרים על שלמה, ברוך ועל משהו מפלסטיק? ה) מי רוצה להניח את מקל הנדודים? (ומה שם השיר?) ו) איזה להקה שורקת יותר מדי? יאללה, לפתור.

U r Right LADY ואמרת משהו?

אה להקפיץ? טוב, אין בעיה. במיוחד בשבילך

G e n o c i d e

New member
אמממ.. מס´ 2..

נראה לי שזה wanna know what love is - foreigner נראה לי, סתם עלה לראש..

וג´נוסייד שוב צודק !

יפה יפה... ותגידו, זה קשה לכם? כל השירים מוכרים... אם אתם רוצים מס´ 3 זה שיר של להקה משנות ה-80 אם אינני טועה. מס´ 1 הוא יחסית חדש (יצא השנה מתישהו) וממש ממש קל! כזה פופ... אם אתם רוצים עוד רמזים- תגידו! אני בטח אחזור מחר... לילה טוב לכולם
שמחה שהפורום פעיל
רוח של תשוקה

לא התכוונתי לתיסלם...

:) הגיע הזמן ל ר מ ז י ם : א. זאת זמרת, שאומרת את המשפט הזה בשיר יותר מדי פעמים. ב. פתור
ג. גם בשם השיר יש אהבה ושנאה! ד. ארטיק-ארטיק, ארטיק-ארטיק, ארטיק-ארטיק _______ ________ ! (זה שיר מוכר) ה. פתור
ו. זאת להקה לועזית ששורקת בהרבה מאד משיריה. אין מישהו שלא מכיר אותם...

אני קופצת לשמיים מאושר ../images/Emo181.gif

כל הכבוד דוד מוזיקה
צדקת בשניהם! כבר חשבתי שנתתי דברים קשים מדי...

לא, לא הנעליים של ברוך:) יש לי רמז

אתם מכירים אותם בתור צמד חמד -הסוף של אחד מהם הוא בעצם ההתחלה של השני... הרמז נשמע אולי מסובך אבל זה ממש לא כך.

תֶּשֶׁת

New member
פורטיסחרוף?

אם מדובר על משאית פיננסית, לא מדובר בפורטיסחרוף... זה של רמי פורטיס ושלומי ברכה

נכון צודק. אבל

בכוונה אמרתי שבד"כ מכירים אותם כצמד חמד, על מנת שיהיה יותר קל להגיע לפורטיס. סליחה אם לא הייתי ברורה אבל הפלא ופלא, אתה צודק !

למעלה