אתם אוהבים לטייל בארץ?

אתם אוהבים לטייל בארץ?

איזה סוג טיולים? יום אחד? כמה ימים? קמפינג או לינה במלון? איזה מקום הכי יפה בעיניכם? אוכלים בחוץ או מביאים אוכל איתכם? נסיעות או הליכות ברגל? אולי רכיבה על אופניים? טיולים פרטיים או בקבוצות מאורגנות? (סומן לא לקידום בעמוד הראשי)

schlomitsmile

Member
מנהל
זה אחד הדברים שאני הכי מתגעגעת אליהם... אני מאד אוהבת לטייל. בטבע, בעיר, העיקר לטייל. לראות, לשמוע, להריח, לחוש את העולם. בשום אופן לא טיול מאורגן, כי הוא מסרס בשבילי את העיקר של הטיול- החופש, במובן העמוק של המילה. עם ילד אחד עוד הסתדרנו, אבל מאז שהמשפחה גדלה, זה נהיה מורכב ויקר מדיי. כבר סיכמנו, שבעוד כ 18 שנה, כשפיצקי יהיה בן 20, ניסע שנינו לטיול גדול...

schlomitsmile

Member
מנהל
ובכל זאת הנה כמה תמונות מטיולים שהצלחנו להתארגן עליהם

Master Stav

New member
טיולים קצרים באיזור מגורי

כמעט כול שבת עושים כמה שעותבחוץ מייד אחר כך טיולים של סופ"שים במקומות עם מיים בעיקר בצפון אוכל תמיד מבשל ומביא איתנו , אישית לא יכול ללכת הרבה כך שאני מאלו שנישארים ומארגנים את המחנה או שהטיולים הם כאלו עם הרבה מאד מנוחות קבוצות מאורגנות של הורים לילדים בגילאים שלנו ( מאורגנות ...שאני ארגנתי
)

akavishon

New member
מאוד. משתדלים לטייל הרבה בטבע.

לרב טיולים של יום אחד, אבל משתדלים פעם בשנה לעשות קמפינג. לרוב מטיילים עם עוד כמה זוגות חברים, עם ילדים בגילאים של הילדים שלנו או טיולים עם המשפחה - עם הבני דודים של הילדים. פעם בשנה נופשים גם שבוע שלם בבית מלון, לפעמים רק אנחנו והילדים ולפעמים עם עוד זוג חברים טובים. השנה למשל, היינו בבית הארחה בצובה, יומים עם זוג חברים ועוד יומיים עם סבא וסבתא של הילדים (ההורים של אשתי). לגבי טיולים מאורגנים - בתור ילד, ההורים שלי, התארגנו עם עוד כמה זוגות חברים ואירגנו קבוצת חברים שמטיילים ביחד. היה לנו מדריך קבוע ופעם בחודש, היה טיול. פעם בשנה - לרב בפסח, היה טיול של שניים או שלושה לילות (בבתי ספר שדה). אם לקרא לזה טיול מאורגן? אני לא יודע, אבל זאת היתה חוויה מדהימה ואני בטוח, שהילדים יגדלו קצת אני גם אארגן קבוצה כזאת. למזלי, הילדים שלי צועדים מרחקים ארוכים בלי שום תלונות וקיטורים.

MrCheff

New member
אוהבים מאוד

לצערנו מאז שהקטנה נולדה יצאנו רק ל2-3 טיולים בני יום אחד... אנחנו גם מביאים סנדוויציים וגם אוכלים במסעדות (לפי מה שבא...) אוהבים לטייל ברגל.. שהקטנה במנשא עליי בד"כ מטיילים עם משפחה או חברים.. לא בקבוצות

אנחנו מטיילים פעם בחודש - טיולים חד יומיים

קצרים, אוהבים ליד מקורות מים בעיקר. פעם בשנה עושים קמפינג באוהלים לכמה ימים. לרוב מביאים אוכל איתנו, מדי פעם מתפנקים במסעדה טובה. אוהבים לטייל לבד, לא אוהבים קבוצות.

למעלה